STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Bir tarafta mükemmel futbol oynayan bir Galatasaray; diger tarafta 20-30 puan fark attigimiz vasattan kötü oynayan Trabzonspor. Net bir galibiyet olacagini biliyordum, ortada siklet farki var bir kere. Trabzon'da fener kadar sansli olmadigi icin 0 puan aldi bu mactan. Trabzon zaten bizim rakibimiz degil, aslinda playofftaki 3 takimda bize rakip olamaz. Takimimiz gecen haftaki sanssizligi üzerinden atarak güzel bir galibiyet elde etmistir. Emin adimlarla sampiyonluga gidiyoruz, yolu yariladik ve 3 mac kaldi. Siradaki Trabzonspor macina hazirlanmaya baslayabiliriz. Büyük bir keyifle Fenerbahce-Besiktas maclarini izleyecegimizi düsünüyorum. Önümüzdeki macin konusunu acabilirsiniz, sonucta hafta ici oynanacak mac. Oyuncularimizin performansindan son derece memmunum Baros,Riera ve Emre Colak disinda herkes muazzam oynadi.

Cenk Izgi NEREDE O ÖZEL YETKİLİ SAVCILAR,NEREDE O EMNİYETİN SÜPER AJANLARI :)))) BURAK NEDEN OYNAMADI. TRABZONA YAKIŞAN ZATEN KENDİNİ SATMAKTI. O DA KENDİNE YAKIŞANI YAPTI. SATILMIŞ TRABZONSPOR. SADRİ ŞENER DENEN ADAMADA ŞUNU DEMEK LAZIM. YEMEZLER ARMUDUN HAMINI , SADRİ VERİRLER ELİNE BÖYLE KUPANIN SAPINI....

:asd: :asd:

arkadaşlar rica ediyorum maç kazanmışız kavga ediyorsunuz ayıptır ortamı bozmaya hakkınız yok lütfen

antu dan enstantaneleri alalim :D

Lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay lay aaaaaaaaaaaaaaaaa cİmbom booooooomm!

Kavga etmeyİn lan!

Bu seneyi şampiyon olarak tamamlarız inşallah artık bir kaza bela olmadan. Ama beyler asıl takım seneye geliyor bence. Bu takım gelecek sene öyle bir hale gelecekki 2000 kadrosunu gölgede bırakacak. Ulan kanatsız böyleyiz adam gibi 2 kanat olsa hatta 1 tane olsa gene yeter. Birde Elmader'in yanına Drogba'yı koydunmu tamamdır.

ceza alacaksınız susun tamam galibiyeti kutlayın :lol:

Aferin şu anda çok ezildim klavyenle beraber sana incisözlükte başarılar dilerim.

hayatımda incisözlüğe girmedim ama senin düşüncelerine zıt bi site oldugu belli.bundan sonra takılabilirim.senle bi farkımız olsun fok kardeş.uzatmayalım lutfen,necati reize de saygısızlık yapmayalım.

Millet koyduk geçtik kendi aramızda kavga etmeye ne gerek var. Necatiye 3 maç daha dayanın onadan sonra zaten yedek olacak.

ulan bu fenerliler fok balıkları gibi :D

penaltı pozsiyonu tamamen fiyasko musleranın hiç bir müdahalesi yok olcan bırakıyor güzelce kendini :)))

Geri
Üst Alt