STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor 2-4 Galatasaray | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:3 | Trabzonspor - Galatasaray | 28 Nisan | 19.00

Bu maçı kazanırsak şampiyonuz. Fener in Beşiktaş ı 2 maçta yeneceğini hiç sanmıyorum. Trabzon deplasmanında da işleri zor. Bizim en önemli maçımız bu maç.

Berabere biticek.

Fenerde 2 macta yenecek beşiktaşı.

Olacak bu is olacak da nasil olacak onu bilemedim

bu maci almamiz sart ondan sonraki 2 mac kendi evimzide olur ust usta

berabere kalacakmışız gibi bir his var içimde

Üzerimizdeki bu şampiyonluk gitti gibi oluşan hava çok gereksiz. Bunun oluşmasındaki tek sebep dünki maçta febeyi ezmemize rağmen kaybetmemiz diye düşünüyorum.Herzaman iyi futbol galibiyeti getirmiyor düşüncesi oluştu insanlarda ve karamsarlık çöktü. Halbuki ben şampiyon olacağımıza inanıyorum karamsarlığa gerek yok. Şampiyonluk şarkısı düşmesin dillerden.

bizim önümüzdeki 3 maçı kayıpsız atlatmamız şart arkadaşlar. beşiktaş her iki maçtada fenere zorluk çıkarmayacaktır. fenerin puan kaybetme ihtimali olan tek maç, deplasmandaki trabzon maçıdır, o da en fazla berabere biter. eğer 3 maçı kazanırsak kadıköye 4 puanla gider turistik seyahat yaparız. onun dışındaki durumlarda iş tamamen sakata biner. çünkü iş bitirici ayaklarımızın malesef fener maçı söz konusu olunca ayakları birbirine dolanıyor

bizim önümüzdeki 3 maçı kayıpsız atlatmamız şart arkadaşlar. beşiktaş her iki maçtada fenere zorluk çıkarmayacaktır. fenerin puan kaybetme ihtimali olan tek maç, deplasmandaki trabzon maçıdır, o da en fazla berabere biter. eğer 3 maçı kazanırsak kadıköye 4 puanla gider turistik seyahat yaparız. onun dışındaki durumlarda iş tamamen sakata biner. çünkü iş bitirici ayaklarımızın malesef fener maçı söz konusu olunca ayakları birbirine dolanıyor

inönüde bi puan alma umudu var beşiktaşın

bu beşiktaş fenere 2 maçta da yenilirse play offta 0 çekerek tarihe geçer, o yüzden 1 puan alırlar en azından fenerden , biz trabzondan en az 4 alırız , berabere kalırsak da arenada belki kalırız , evinde en kötü oynayan takım açık ara trabzonspor

Baros ve A7'yle başlayalım, belki daha farklı başlangıçlar yaparız maçlara.

Zor maç.

ben nedense besiktas maclarinin fener icin idman maci havasinda gececegini düsünüyorum, acikcasi takimin basinda hoca yok ve oyuncular istediklerini yapiyor , kimse kimseyi takmiyor. bireysel olarak fena degiller ama takim olarak cok kötüler. Besiktas'i yerden yere vurduktan sonra belki bir puan alir, alacaklari bir puan hem onurlarini kurtarir hem bizi sampiyon yapar. trabzonun dedigi gibi , ben trabzonluyum , sampiyonu ben tayin ederim kurali yine isleyecektir. playoffun kilit takimi trabzon, iceride puan alirlarsa fenerden olay biter.

Bu maçı kazanamassak işimiz zor, ancak takımın toparlanacağını ve kazanacağımızı düşünüyorum.

Kazanacağız inşallah

Tayfur Havutcu soyledi: fener maclarinda baslayip daha cok genc (PAF) oyunculara sans verecem..

Nahh puan alir bjk fenerden, yattilar bile...

ts evinde cok iyi degil zorlansak bile alırız maçı bjk nın f5 yatması hiç umrumda bile degil en kötü kadıkoyu bu sefer başlarına yıkacagız ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN.

Geri
Üst Alt