STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

Şu maç varya çok önemli. eğer fb bu maçıda alırsa iş son maça kalır demektir. ts-fb maçı büyük ihtimal yarım kalacak. o maçı hükmen alıcaklar. hatta antuda maçtan 1-2 gün önce resmi siteden trabzonu hedef alan açıklama yapılacağı söyleniyor, bu amaçla. İnşAllah o maç yarım kalmaz ama herifler resmen tuzağı kurdular. gerizekalı tüpçünün açıklamları, ceza çıkmayacağı beklentisi falan resmen havaya girdiler.

Sonucu bellı maç satısın kralı dönecek.

fenerın balı olmasın kolay kolay maç kazanamaz hayatları bal üzerıne kurulu

fene-v a2 ile çıksa bizim maçlar hariç her maçı alır demiştim süper finalde yanılmışım bizim maçıda aldılar

Allah'ım bir kez daha büyüklüğünü göster.Şikenin alın terinden üstün olmadığını göster.Amin.

Alex-Sow-Emre-Volkan oynamıyorken Beşiktaş bu maçı yenilirse gidip kumda oynayabilirler

Emre ezikoğlunun tedbirini kaldırırlar bu maçtan önce.

Fernandes biraz istesin Beşiktaş rahat alır maçı.Bakın takım istesin demiyorum, Fernandes performansının yarısını sahaya yansıtsın çok rahat alır Beşiktaş.Bir de; Tayfur Hoca Bebe, Edu gibi saçma isimlerden vazgeçsin.Mustafa Pektemek, Almeida veya Holosko'dan en az ikisini oynatmalı.

1-0

1-1

çıkmaz dışına

3 gün önceki maçta kendi seyircisinin önünde az daha takılıyordu fb. neredeyse pozisyona bile giremeden, hayvani bir baskı kurmadan, 25-30 metreden bir free kick gol + egemen'in kendi kalesine attığı golle 85. dakikada maçı çevirebildiler. bjk 5 dakika daha dayanabilseydi 3 gün önce ilk çelmeyi takıyordu fb'ye. o maç için, şike fbjk yataş falan diyen antu kafasındaki forumdashlara ders olmamış anlaşılan ki hala satış falan diyorlar:)

fener için çok zor maç olacak, ilk maçtaki gibi şans yanlarında olursa yine yenebilirler belki ama, bu sefer çok çok daha zor olacak ilk maça göre. ben bir puan kaybı bekliyorum açıkçası fb'den.

fb de bir sürü eksik var, bjk kendi evindesin, uefa dan müjdeli haber geldi affetdi sizi, başkanınız galibet yüzü görmedi hala, bunları göz önüne alırsak hala puan alamazsanız yuh derim

almeida'nın da cezası bitti, oynayabilecek.

hilbert, q7, fernandes, almeida, ernst, simao, holosko, mustafa pekdemek gibi hücumcu+çift yönlü adamlar olacak kadroda. bjk'nin savunması da genel anlamda iyi zaten.

fener'in tek etkili silahı ise stoch olacak :) ulan harbi şu maçtan da 1 puan bile alamazsan, öl artık bjk.

FB alır.

kaleye umut diye bi çocuk gecicek rüştü tedbirli sevk edilmiş disipline

Besiktas kazanicak.

Beni bilen bilir

Y-E

Fb alicak ,kurallar oyle

tosunun tedbir kararı kaldırılmış yarın oynar

Rüştü'ye tedbir konmuş. Kalede Umut Kaya olacakmış büyük ihtimal.

Geri
Üst Alt