STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş - Fenerbahçe | 3 Mayıs | 20.00

pek yatacaklarını zannetmiyorum bu maç ama yine ballı bir şekilde kazanırlarsa artık yuh derim besiktas ilk golü atan taraf olursa fark bile atabilir niraz kıpırdansalar iddia ediyorum fark bile atarlar.

koğuş kardeşliği

mahalle takımından mı söz ediyoruz? bu ne paranoya? beşiktaş niye yatsın fb'ye ??? ts ile UEFA'ya kalmak için mücadele ediyorlar. salaklar mı kalsınlar? hem tayfur var yılların BJKisi,niye maçı satsın? son 3 maçı da kaybettiler,prestij diye bir şey kalmadı,daha da düşmemek,rezil olmamak için oynayacaklar.

bjk yatar diyen futboldan anlamıyor..

kalede cenk oynamıyormu şimdi anlamadım.

normal sartlarda bjk kazanması lazım bu maçı 1 kere olumlu birşey yap be bjk hadi bu akşam güldür bizi ilk defa

sokağa çıkmaya yüzü dahi olmaması gereken insanlar, bakıyorum şampiyonluk şarkıları söylüyor, allah topunuzun belasını versin alın futbolunuzu da şampiyonluğunuzu da başınıza çalın

kalede Rustu oynamasin ,adam hakeme hakaret etmis atilacagini bile bile , hatali goller yerse kariyerine leke surulur

kalede Rustu oynamasin ,adam hakeme hakaret etmis atilacagini bile bile , hatali goller yerse kariyerine leke surulur

sacma sapan goller yedi zaten oynamasın daha iyi... hakeme atsın diye yalvardı ayrıca o maçta bugün balderesi uzaktan falan gol atmazsa gene yenmeleri çok zor

Quaresma k.kartla tılır alex 80metreden çakar yenerler. bunlardaki bal değil arısütü resmen.

mahalle takımından mı söz ediyoruz? bu ne paranoya? beşiktaş niye yatsın fb'ye ??? ts ile UEFA'ya kalmak için mücadele ediyorlar. salaklar mı kalsınlar? hem tayfur var yılların BJKisi,niye maçı satsın? son 3 maçı da kaybettiler,prestij diye bir şey kalmadı,daha da düşmemek,rezil olmamak için oynayacaklar.

bjk yatar diyen futboldan anlamıyor..

Futboldan anlamıyorum. İnadına yatacak bejeke.

birbirinizi kırmayın saat 22.00de belli olacak neyin ne oldugu

geçen hafta bjk puan kapar diyordum, simdi emin degilim.

Sampiyonluga giden maçlardada Alex sçyor yani o bir umut.

3-2 bjk alir diyelim

geçen hafta bjk puan kapar diyordum, simdi emin degilim.

Sampiyonluga giden maçlardada Alex sçyor yani o bir umut.

3-2 bjk alir diyelim

inşallah.. yoksa son maça kalırsa benim kalbim dayanmaz izleyemem zaten heyecandan o maçı haftaya bitsin artık bu iş..

Geri
Üst Alt