STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | M.S | 3 Mayıs

allahın izniyle ordayım bileti dün aldım

sen gitme la dun burda aglayan degilmiydin ;)

guvenmiyordun bu takima simdi neye gidyon stada?

Bak Galatasaray Sampiyon olmasa bile Gerecek galatasarayli icin sorun olmaz

Bu sene Semih Kaya gibi bir yigiti Emre Colaki kazandiysak Sampiyon olmasak bile yeter

amma olucagiz insallah hatta bundan da daha guzel gunler olucak

yeterki sabirsizlik yapmayin emekleri bosa cikarmayin

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Beşiktaş 1-0 Fenerbahçe | Maç Sonucu

trabzon 3+ kazanacak,o stadtan cikmalarina pazar günü imkan yok,yalniz tek korkum trabzonun taraftari suan cok büyük nefret ile maci bekliyorlar,fenere aci yasatmak icin kendi takimlarina destek olsunlar yeter,senol güneste basin toplantisinda ondan dem vurdu,senol hocaya güveniyorum asrin kapagini takacak,aglatacak orda hepsini....

Trabzon bizle ligde gene berabere kaldiginda herkes fener yener demisti hatta cok kötü günlerinde olmasina ragmen burda cogu arkadas maci fener aldi gözüyle bakmisti ama Trabzonun ölüsü kendi evinde kolay kolay fenere teslim olmaz,son zamanlardada galibiyet sevinci yasimadilar bu mac onlar icin önemli arti avrupa kupalarina katilim icin.

Bjk galibiyeti gerçekten ilaç gibi geldi.Artık Ts maçı unutulmalı, kaldı 2 maç adım adım düşünmeliyiz.Belki bu pazar belki haftaya pazar,şampiyon olacağımıza yürekten inanıyorum.

Hadi uşaklar omuzlara dikkaaaat

[video=youtube;ECvadCkPpgY]https://www.youtube.com/watch?v=ECvadCkPpgY[/video]

:uyy: :uyy: :uyy: :uyy:

Trabzonla Avni Aker'de öyle bir maç oynayacak ki Fener yüzyılın boşalması yaşanacak kanımca.Eğer biraz da şansları yaver giderse yenemezlerse bile berabere kalırlar.Ama biz Beşiktaş maçını kazanmalıyız mutlaka 4 maçta 5 puan kaybettik zaten artık puan kaybetme lüksü falan kalmadı.

Yüklenin beyler twitter'dan ... #Satilmisfenerbahce

Bjk 18 maç aradan sonra gol yemedi.

dün burda emo gibi konusanlarin suan ciglik atmalarina kizmiyor degilim (dün üzülenlere söylemiyorum takimi yerden yere vuranlara söylüyorum)

Gel de trabzon maçına üzülme,şimdi beşiktaşı kesin yenmemiz gerek bence fener trabzonda puan kaybeder.

Arkadaşlar;

Öncelikle gaza gelmeyelim. Bu galibiyet çok iyi oldu ama Beşiktaş'ı yendiğimiz taktirde anlam kazanacak sadece.

ALLAH'ım pazar günü bize şampiyon olmayı nasip eyle YARABBİM... Pazar günü maçlardan sonra konvoylara çıkalım, meydanlara koşalım

şu lanet olası sezonun tüm stresini atalım. Hakkımızı alalım AMİN

Biz pazar yenersek iş bitiyor değil mi? Duyamadım forum? Bitiyooooooorrrrrrrrrrrrrrr mu? Bitiyooooorr muuuuuuuuuuuuuuuuuuu? :D

bitmiyor gerek cikecilerde puan kayb etsin o zaman bitiyor

amma simdi Karikoyde beraberlikde yetiyor

Ciksin canimiz takim sampiyon olsun da (:

Sonucta 6 maclik periodda kayiplar yasanacakti kolay degil øyle bir takimin 6 da 6 yapmasi.

Biz bu hakkimizi biraz erken kullandik simdi Fener bu hakki kullaniyor. Zaten Trabzon ve Besiktas'in bu haklari doldu.

Yalnız kötü bi haberim var ben ne zaman maça gitsem kazanamıyoruz ve pazar günü yine maça gidiyorum

:o

Pazar günü ARENA'daki atmosferi düşünemiyorum.

Arkadaşlar korktuğum için ilk yarı ve ikinci yarıyı izlemedim 60. dakkaya kadar. Cenk kalesinde devleşmiş diyorlar?

Geri
Üst Alt