STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

ya necati o pozisyonda niye rövaşata denedi aklımı yiyeceğim bir allahın kulu şunu açıklasın beni :S

pozisyon icabı vurdu.kaleyi tutsa gol.yine tutmadı.son dk elmander bomboş kafayı kaleye vursa yine goldu

yalnız hakkaten hiç konsantre olmamışlar maça, baskılı olmadığımız maçlarda hele bide rakip orta-üst seviveyse yenemiyoruz, bununda sebebi açık ileri hücumda kalite yok, engin aydın baros necati emre ile olmaz bu iş şampiyon olsakta bu noktalara kalite gelmesi lazım, kalite eksikliği çok göze batıyo

Adamlar tüm maç her topa 3 kişi bastılar. 90 dakka tam saha pres yaptılar. Bizse çok tutuktuk. Şampiyonluk stresi midir nedir anlamadım.

Lan 100 defa dedik büyük konuşmayın diye.Deplasmanda 4 attık diye bu maçıda rahat kazanacak değiliz dedik.Yok 5-0 olur,yok 6-0 olur.Alın size 5-0!!!

Sabahran beri aynısını yazıyorum kardeşim.Maç öncesinde atılan yorumlara bir bak istersen.Ben olaya temkinli yaklaşıp 1-0 olsun bizim olsun demişim bazıları da 6-0 biter diyo,net 3-0 biter diyor.Böyle kelâm ede ede takımı bitiriyorlar.Ters tepiyor işte.Büyük konuşmayın!

Zorla kasiniyoruz.. elimizle avantaji veriyoruz..

Mactan önce burda "5 falan atariz yeaaaaa xD" diyenlar vardi, ben size dedim gaza gelmeyin diye.

ulan çok ağır küfür edicem zor tutuyorum kendimi... bravo elmander bravo engin bravo necati.... elmander sana bravo çünkü 2 maç oynayıp 8 maç sadece pres yapıyorsun..engin sana bravo çünkü 3 adamın içine bu kadar çok girip top vermeden çıktığını görmedim sonra da arda turana laf ederler top eziyordu diye.... necati sana bravo cünkü 95 kiloluk 1.80 lik halı saha arkadaşım senden çok daha güçlü ve bitirici....yine de en az sana kızıyorum necati ...

ama yinede aldığınız paralara yazıklar olsun

Arkadaşlar boşuna ağlamayalım.

Fener 6'da 6 yapıp şampiyon olursa, biz kendi evimizde fenere yeniliyor ve Trabzon'u yenemiyorsak ağlamaya hakkımız yok. Şampiyonluk şansımız %20 falan şu an, inşallah oluruz ama olamazsak da kendi beceriksizliğimizden bu, başka sebebi yok.

Ben F.Hoca nasil hazirladi bu maca bilmiyorum..........okadar tecrubeli antrenor!

Tff gÖrevini yapti adamlar resemen ÖdÜllendiriliyor sİmdİ oo aykut musvettesi ne diyecek bakalim hanİ yatiyordu trabazon bize

Hep oyunlar senaryolar

Bugün kaleci hariç herşey kötüydü. Seyircisinden futbolcusuna, teknik direktöründen hakemine kadar.

Konusun konusun simdi Takimı bu pisligden çekin dedik, buradaki arkadaşlar yatırımı borcu hisse senedi osu busu yönetimin açıklamalarına destek verdiler bizi de yerdiler kibarca. Şimdi 2 tane daha ihtarname çekeriz hukuka saygılı şekilde müthiş olur.

Şu takımı ligden çek yönetim.Biraz vizyonunuz varsa maçlara çıkartma artık takımı.BU TFF yönetimi istifa edene adalet yerini bulana kadar çıkartma takımı.Hala şampiyonluk derdinde insanlar.İnanılmaz ya.

Normal sezonu 9 puan önde bitir gelene gidene koy ama şampiyonum diyeme.

Her şeye rağmen şampiyon olacağız.

Beyler maÇ basladi futbolcularin surati 5 karisti melonun hele

hakikatten necati'nin orada rövaşata denemesinin herhangi bir mantığı veya özel bir açıklaması var mı?

TT Arenada takim zorlaniyor derbilerde. sadece normal sezondaki fb maci haric hep zorlandik veya puan kaybettik..

ulan çok ağır küfür edicem zor tutuyorum kendimi... bravo elmander bravo engin bravo necati.... elmander sana bravo çünkü 2 maç oynayıp 8 maç sadece pres yapıyorsun..engin sana bravo çünkü 3 adamın içine bu kadar çok girip top vermeden çıktığını görmedim sonra da arda turana laf ederler top eziyordu diye.... necati sana bravo cünkü 95 kiloluk 1.80 lik halı saha arkadaşım senden çok daha güçlü ve bitirici....yine de en az sana kızıyorum necati ...

ama yinede aldığınız paralara yazıklar olsun

Kufur et .lan!Bosalt icini :D :D

:sgr: :sgr:

Geri
Üst Alt