STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Futbolun adaletine olmasa da, Allah'ın adaletine inanıyorum.

Ben kazanırsam sen bu forumdan üyeliğini sildireceksin sen kaybedersende ben ok?

Bu forumu seviyorum onu isteme benden 5 tane formasına iddiaya girelim ben kazanırsam forumdaki 5 kişiye vereceğim sen ne yaparsan yap

Son maçta beraberliğin bize yaramaması bnce bize daha çok yarar aykut tırsağı stochu falan oynatmaz bitane kitler keyfimize bakarız.

2006

2010

2012

olacak.. olacak!!!

biz avantazliyiz...telegolde su anda söylediler.

GS-fener 4 macin sonuca bakilior.

ayni puanda, biz sampion olioruz

kadıköye beraberlik yetecek şekilde gitmemiz lazım , bunun için önce evimizeki bjk maçını yenip fenerin puan kaybetmesini bekleyeceğiz

fener 2 deplasmandan 6 çıkaramaz! kadıköyde kupayı kaldıracağız inşallah

bjk istesede fenerden puan alamaz üçüncü kaleci oynucak onu bile ayarladılar rüştüye idari tedbir emreyi kaldır herşey hazır o amatör kaleci topmu tutacak tutabilir boşversenize fener maçı ilk yarı bitirir ikinci yarı adamlarını dinlenmeye alır ts gelince zaten iş o maça kalırsa taraftar sinirli topçu sinirli dağılırlar sonuç fener 6 da 6 yapar şampiyon olur puan silinmezse bu iş bitmiştir

aydın sağ açık engin sol açık başlamalıydık. Emre çolak fren oldu biraz takıma.

Bugün üzgünüz, yarın şampiyon.

biz avantazliyiz...telegolde su anda söylediler.

GS-fener 4 macin sonuca bakilior.

ayni puanda, biz sampion olioruz

abi saçmalamışlar yok öyle bişey.. puan eşitliğinde fener champ...

ya allahım sen ne zaman temizin, yanlızın,haklının,iyinin,,centilmenin, ve bu taraftarın yanında olacaksın???????????

İnşallah beşikaş maçına tribünler dolar.Çünkü bu kadar çabuk kale arkası biletlerinin bitmesine anlam veremiyorum

''Galatasaray duruşunun ne olduğunu iyi bilirim! Bazılarına da öğretiriz.''

Fatih Terim

Bu forumu seviyorum onu isteme benden 5 tane formasına iddiaya girelim ben kazanırsam forumdaki 5 kişiye vereceğim sen ne yaparsan yap

İddaa bu acı vermesi gerekir kabul edersen ben burdayım ben fener bizi son maçta farklı yener diyorum beraberliğide sana veriyorum...

Maçı izleyemediğim için açıkcası stres oldum. Golsüz giden beraberliğin de tabi etkisi var. Beraberlik elbette üzücü ama iplerin Fenerbahçe'nin elinde olduğuna inanmıyorum. Yarın Fenerbahçe kazanırsa puanlar eşitlenecek ve iyi olan kazanacak. Tabi sahadışı faktörler devreye girmezse...

Bireysel hatalar her zaman olabilir ama olayın geneline bakınca saha içindekilere ve kenar yönetime diyecek kötü birşey bulamıyorum. Bu takım geçen sene bir ara neredeyse küme düşme potasına girecekti. Oradan buralara getirmek, takıma ligin ortalamasından daha iyi futbol oynatmak az birşey değil. Bizler futbol sevdalısıyız ama hep kazanacak değiliz. Olmayınca bazen olmuyor, üç gün önce yendin şimdi yenemiyorsun. Artık abartıp sinir stres yapmaya bence gerek yok. Belki yarın güzel bir sonuç çıkar işin rengi değişir.

Tekrar ediyorum ipler onların değil bizim elimizde. Artık deplasmanda Fenerbahçe'yi yenmek için güzel bir ortam da oluşmuş oldu. Sahadan bağımsız olarak final havasında olan maçlarda Galatasaray Fenerbahçe'ye genelde üstün olan taraftır. Bugüne kadar takımda, kulüpte ve belki taraftarda içerde ya da dışarda kaybedilen üç puan olarak görülüyordu. Telafi edilir deniliyordu ancak bu seferki öyle olmayacak. Bu bence Fenerbahçe'yi deplasmanda yenmek için iyi bir sebep ve motivasyon aracı. Herşeyin hayırlısı..

Not: Buarada işin buralara gelmemesi bugün 4'lü finalde oynadığımız üç takımdan en az birinin küme düşmesi, diğer ikisinin de en azından puan silme cezası alması gerekirdi. Ancak öyle olmalıydı böyle olmalıydı derken işin siyasi tarafını bırakıp bir şekilde sahaya odaklanmalıyız. Takıma da Terim'e de güveniyorum.

İçimizde fazlaca fener sempatizanı var maalesef

Erman Toroğlu; ''Bu fikstürün kuralya çekilmediğini, son haftaki maçın kadıköyde olmasının tesadüf olmadığını herkes görecek ''

her kayıptan sonra şu beylik laflar yok mu

daha da deliriyorum

:(

Fatih Terim: Şimdilik 2 maç kaldı ama bu bizim tahminimiz; bakarsınız daha sonra da hatır kupası adıyla 3 maç daha çıkar.

kandırılıyoruz arkadaşlar. Lig başlamadan fener düşücek dedik olmadı. sonra fener play offa alınmıcak puan silincek dedik olmadı.adamlar ceza almıyor bu senede şampiyon yapıcaklar adamları kahraman ilan edicekler bu gidişat onu gösteriyor. yarın 1. olabilirler bjkyi yenip bence bjkyide tsyide yenecekler. son maçta ben galip geleceğimizi düşünmüyorum bu şansla kadıköyde fener yenilmez.

not. şimdide uefa ceza vericek diye kandırılıyoruz adamlar anlaşmıştır çoktan uefa ceza felan vermicek görürsünüz

İddaa bu acı vermesi gerekir kabul edersen ben burdayım ben fener bizi son maçta farklı yener diyorum beraberliğide sana veriyorum...

Ne alakası var? ben iddiamı söyledim çok eminsen gir iddiaya saçma sapan şeyler için iddiaya girmem

Geri
Üst Alt