STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray - Trabzonspor | 2 Mayıs | 20.00

Takimima güveniyorum, net bir galibiyet alacagiz.

arkdşlar ben niye rahat değilm?galatasarayın olduğu yerde zafer ve umut vardır ama fenerasyonun bizi şampiyon yapıcağına inanmıyorum

Şu maçı oturup heyecanla izleyecek misiniz yani?

bunlara en iyi cevabı yine sahada vereceğimiz kanaatindeyim renkdaş anladıkları dil bu bunların eze eze yeneceksin anca öyle sana biat ederler.

Boşuna oynuyoruz. Eziklere yatacak bejeke. TS zorlar o da ne kadar olursa artık. Son maç şampiyonluk maçı.

son maça kalırsa alamayız..herşeyi yapıcak ezikler lanet olsun şikeye izin veren zihniyete

up up up :yenieek:

bosuna oynama gibi bir durum yok, fenerin kollarda tanisip sampiyon yapilacagini düsünenler yaniliyor. Galatasaray hayatta birakmaz sampiyonlugu, birakmayacak ta. Farkli bir galibiyetle gözdagi verecegimizi düsünüyorum.

sikeciler son haftaya tasiyamaz sansini.

Olum , butün ailem stada gitdi, en son abim bugün ilk defa gidior.

En fanatik olan ben, gidemedim daha :(

bidaki sezon mutlaka gidecem.

arkdşlar ben niye rahat değilm?galatasarayın olduğu yerde zafer ve umut vardır ama fenerasyonun bizi şampiyon yapıcağına inanmıyorum

al benden de o kadar.görün hakem hatalarını bundan sonra maçlarda.

bosuna oynama gibi bir durum yok, fenerin kollarda tanisip sampiyon yapilacagini düsünenler yaniliyor. Galatasaray hayatta birakmaz sampiyonlugu, birakmayacak ta. Farkli bir galibiyetle gözdagi verecegimizi düsünüyorum.

sikeciler son haftaya tasiyamaz sansini.

ben hiç öyle düşünmüyorum bu saatten sonra.ha biz kazansak bile fb ye puan kaybettirmeyecekler.neden açıkladılar play off oynanırken.ts-fb maçı yarım kalır,yarında fb hakemle kazanır

Konusmaya gerek yok. Biraz cesaretli olun. Bize düsen 3 maci da her zorluga ragmen kazanmaktir. Baska hesaplara gerek yok simdilik. Besiktas'in Fb'ye yatacagini düsünmüyorum

Süper lig benim için bitmiştir Etik kurulunun biraz önceki açıklamasından sonra.Hadi eyvallah.

İlk maç gibi olsun, tertemiz olsun, takım çok yorulmasın. Bi dahaki maç haftasonu mu?

hiç bir şey için olmasa bile oyuncularımız emeği taraftarımızın verdiği destek için kazanmalıyız bu sene şampiyonluk bizim kim ne yaparsa yapsın!

Futbolun içine ettiler gerçi, maçları izlemek heyecan duymak biraz yapmacık geliyor ama bize düşen Türk Futbolunun bayraktarlığını yapmak.. Türk Futbolunu Galatasaray yeniden ayağa kaldıracaktır..

aaa maç bugün müydü. olaylardan maçı unutmuşum.

Mac icin nerelerden bilet kaldi ve bugun nerelerden satin alinilabiliyor bilen varmi?

Ilgi az

Geri
Üst Alt