Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs
Adamlar küme düşüp düşmeyecekleri kesin değilken gittiler Sow'u aldılar sen gittin 3 kuruşluk Necati'nin ayağına bakıyorsun, biraz da biz hayal gördük arkadaşlar. Bu malzemeden bundan fazla verim alamazsınız zaten. Yapacak bir şey yok. 50 sene konuşur artık fener.
belliydi sabahtan beri diyorum puan kaybedicez diye mac baslamadan tribünleri gordum tamam dedim fenerin sampiyonluguyla tamamlanmıstır sezon gecms olsun
Karamsarlar topluluğusunuz yemin ederim.Adamlar 9 puan geride şampiyon olacağız diyorlardı,biz puanlar eşit halde inanmıyoruz şampiyonluğa.Valla ne diyeyim size,gidin ağlayın kendinizi atın yerden yere şampiyonluk gitti diye.Şampiyon olduğumuzda da burada sallayanlar sevinmesinler lütfen
Çok yazık oldu be. Bilmiyorum ama bence Melo çıkmamalıydı. Emre yerinede Aydın 11 de başlamalıydı. Umarım yarın fener bizim puan kaybettiğimiz rahatlığı ile Beşiktaşa yenilirde puan farkı 3e çıkar... Yoksa şampiyonluk hayal
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.