STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

Fenerbahceyle puan farki suan 2.5 yani 3

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Bİr lafda trobzona.

Fenere karŞi aŞiri dekolteyle oynuyorsunuz bİze gelİnce Çanakkale geÇİlmez oluyor. Adİ pİslİklerler. DansÖzler sİzİİİİİİİİ. Adam olun adam

Gelecek sezona artık..

Trabzonu yeneriz diye tahmin ediyordum , lakin f5 medyasının avni akerden sonraki maçtan sonra bu maçı trabzonsporlular için adeta onur gurur mücadelesine çevirdiler ve her zaman olduğu gibi istediklerini aldılar, herifler bu işi çok iyi başarıyor , bjknin bir etkisi olmayacak şampiyonluk yarışında yarın f5 haftaya da biz yeneriz onları , ts-f5 maçında trabzon evinde gene 1 puan alır birşey değişmez , son maçta alacağımız 1 puana şampiyonuz .

Şikeye karşı olduunu belirten bizim taraftarda tsye yatmadı diye sövüyor valla helal olsun .

Büyük kelâm ede ede,takımın başını yiyoruz.Yok 6-0 biter,yok 3-0 alırız. :SS: Önce Fenerbahçe maçı,şimdi ise bu maç.

Şu " Şampiyonluk gitti " diyenler lütfen defolup gitsin. Zaten sinirliyiz, iyice adamı delirtmeyin..

Mehmet Batdali hazirlanmali Elmderin yanina hafta sonuna.Cocuk oynadigi yarim saatte iyi isler yapmisti bir gol kacirdi diye silindi hemen.Necati o tür kac defa kacirdi geleli.

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | İkinci Yarı | 2 Mayıs

kendi sahanda son 3 derbiyi kazanamassan hele 2 si trabzona karşı şampiyon olamazsın

Sampionluk hayilini unutun......bu takim sampuion olamaz!

Hiç kimsenin bence takıma kızmaya hakkı yok. Bu kadar aşağılık olayların yaşandığı bir ortamda istekli olmalarını, motive olmalarını beklemek çok da mantıklı değil.

Hanginiz büyük bir istekle, büyük bir heyecanla takip ettiniz maçı? Şahsen benim içimde en ufak bir heyecan yoktu.

Benim için takım 31. haftada şampiyon oldu zaten. Digiturk ve TFF' nin şampiyonu olmasalar da olur.

Tek kızgınlığım yönetime, bu kadar pisliklerin döndüğü bir oyunda koskoca Galatasarayı figüran ettiler.

Hic umursamadım ıcımdeki zevki bitirmis i.neler simdi fark ettim.

Hala bıdı bıdı yapıyorsunuz, yok hakem, yok ilahi adalet, hakkımızdı filan diye, şu dandik Trabzonu evimizde rahat yenemiyorsak olmayalım şampiyon filan, daha nasıl bir motivasyon lazım anlamıyorum.

Eveeet çok güzel oldu bu sene şampiyonluk gitti federasyon,ligtv,şansal işlerini güzel yaptı şike yapanı ödüllendirdi bu ülkenin topraklarında doğduğum için utanıyorum.

Haaa son olarak hafta sonu trabzonun bize yattığını iddaa eden onun bunun fırlatması volkan ve aykut ölseniz üzülmem.

Sampiyonluk gitti

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

trabzon allah belanı versin resmen bize çelme takmak için gelmiş haysiyetsizler

Geri
Üst Alt