STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ha gayret feneri şampiyon yapacaksınız az kaldı

Vay be herkes iyi gün taraftarı mı?

Futbolcular bizim kadar inanmamış şampiyonluğa olayın özeti bence budur...

Aglamayin lan TFF hakem filan diye. Deplasmanda 4 at, evinde puan kaybet. Nah olursun sampiyon bundan sonra.

Stada gelmeyen taraftarin da, rehavete giren takimin da taaaaaaa

Ya öyle mi? Başlatma şimdi deplasmanına evine, play-off diye burada ilk kez uygulanan futbolu geriye götürtecek bir sistem olmasaydı şu an bunları tartışıyor olmazdık. Biz ligi normal sürede şampiyon tamamladık, bunların " Haydi bir daha, kazanan hepsini alır" oyunu yüzünden şimdi birbirimize kızıyoruz.

Ağlayın TFF diye.

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

bu saatden sonra fb şampiyon oldu. kadıköyde yenmek zorundayız hayatta yenemeyiz bu oyunla. 2 gündür olan olaylar bizi olumsuz etkiledi. Fakat bugün aynı fb maçındaki gibi bilinçsiz hücum ettik. fatih hoca barosu melonun yerine aldığında bu maçı kazanamayacağımız anladım. Hoca çok hata yaptı. Bundan sonraki maça Elmander tek forvet ile çıkmamız lazım.

Fener hep kötü oynuyor puan kaybetmiyor,biz ara sıra kötü oynuyoruz puan kaybediyoruz.Şans yok bizde.Bu maçta Fener olsaydı Necati'nin kaçırdıkları goldü.

Necatiye umut balayAn ....UTANSIN!

kadıköyde yanındaki topa hamle yapmayan şerefsiz hamsiler arenada resmen g.tlerini yırttı

Emre çıkar Aydın girer.

Engin çıkar Sabri girer.

Ünal Aysal en büyük suçlu sensin.

........

Bilgisayarı kapatın yatın ,şampiyonluk gitmiştir.Tüm türkiyede ki derin güçlerin fenerli olduğu ülkede afedersiniz ama nah şampiyon oluruz ,hocam maça neden bu kadar geç müdahale ediyorsun çıldırmamak elde değil yine de teşekkürler mücadeleniz için ...

Şampiyonluk gitti yazık oldu koca sezona ezikler şampiyon olunca insan içine nasıl çıkarım onu düşünüyorum!!

benim açtığım tehlikenin farkındamısın hakemlerden yana konusunu kapatan moderatörler sizler şerefsizlik yaptınız bu hakemler bizim her maçımızı katletti. ultraslan bugün fenere küfretti tüpçüye yeter dedi, takımı desteklemedi. siz taraftarsanız ben değilim!!!!!

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

fatih hoca ve takım bu maça hiç konsantre olamamış..şampiyonluğa 1 adım kala bu ne kepazeliktir

simdi puan farki kac fener ile??

Şampiyonluğa inancım sonsuz.Bugün böyle diyenler Kadıköy'de ben biliyordum şampiyon olacağımızı takıma güvenin falan diyecekler.Rezil taraftar portresi.

Rıdvan itinin ağzı kulaklarına varıyor

Lan 100 defa dedik büyük konuşmayın diye.Deplasmanda 4 attık diye bu maçıda rahat kazanacak değiliz dedik.Yok 5-0 olur,yok 6-0 olur.Alın size 5-0!!!

kendi sahamızda çift forvet oynadıkmı sıcıyoruz

Geri
Üst Alt