STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Ben Fenerin Beşiktaş ve Trabzon Maçlarından En Kötü 4 Puan Kaybedeceğini Düşünüyorum .

Kadiköyde kupayi kaldiracagimiza tek inan benmiyim len

Kesinlikle yalnız değilsin .... Futbol'un adaletinin olmadığını biliyorum ama ilahi adalete olan inancım sonsuzdur ... Eminim tüm bu emeklerimiz boşa çıkmıycak ... FB nin oynadığı futbol ortada bizimki ortada en kötü kadıköyde çakıcaz başka yolu yok ...

trabzonla berabere kalmak olağanüstü bir durum değil mesele bugünden değil fenerbahçeyle oynayıp ezici bir üstünlük sağlamamıza rağmen kaybettiğimiz maçta başladı çünkü o maçla birlikte psikolojik üstünlüğü kaybettik, fenere cesaret ve moral verdik kendimizi istim üstünde tutmaya mecbur bıraktık böyle bir kazaya pay bırakmalıydık ama fener maçında değil artık rüzgara karşı koşucaz herşeyin bittiğine inanmıyorum şu şans faktörü umarım bizede uğramaya karar verir şans demişken çok bariz goller kaçırıyoruz hepsinin suçlusu sadece şans mı bir düşünmek lazım...

Sinirlerinizi bozmayın, ŞAMPİYONUZ!

Hakem 2 dk. maç oynatmadı. Resmen 0-0 a kilitledi maçı. Maç her 20 saniyede bir durur mu ya? Oyuncak gibi sarı kartı herşeye çıkarıyor.

Fener şampiyon bitircek. Puanlarını silcekler. Böylece bizide susturmuş olcaklar şampiyonluğu verdikleri için. Herşey tıkırında ilerliyor.

Trabzon sende el o aldığın 1 puanı üstüne otur. Bu ne hırs, bu ne konsantrasyon. Evinizde fenere karşı oynarkende görcez. 1 senedir kupam diye ağlıyorsunuz. Sonra ki sezon düştüğünüz hale bak.

golümüz ofsayt mı allah için

Fb gazı almıştır yarın puan kaybı beklemiyorum ben.

Sadri çıktı telegole

Bu elmander hic topu vuramadi...

Adam son 3 ve 4 mactir formsuz

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu | 2 Mayıs

ya allahınızı severseniz şu şampiyonluk garanti bizim lafını bırakın artık.. öyle diye diye eridik bu hale geldik, şampiyonluğu kaybetmenin bizi mahvedeceğini nezaman anlayıp ciddiyete nezaman gelecez

Allah büyükte Allah ta fenerin şampiyon olmasını istiyo sanki. Benim umudum bu maçta azaldı, yarın fb inönüde kazanırsa biz haftasonu bjkye yenilir fbye tur attırırızbizim oyunculardada inancı azalmış gördüm. yazık oldu.

34 haftanın alın teri play-off'ta uçtu bu ülkede kötüler her zaman kazanır beyler bu böyle geldi böyle gider...

aynen sampiyon olarak tamamladigimiz ligi sirf ligtv biraz daha para kazansin diye bir daha oynuyoruz

Muslera'ya yazik oldu

Şampiyon Biziz !

bu kadarda olmazya (:

melo niye cikar...

nacati niye 90 dakika oynar.....

icim yaniyor.....

Vallaha. Millet Fenerbahceyi kral ettiler. Adamlari uc macta yiprattik. Uc macta 4/5 sutlari var kalemize, nerden geliyor bu korku? Yikacaz biz onlari Sukru Saracoglunda...yakacaklar ondan sonrada o stadlarini. Karamsar, korkak sozler burada hic yeri yoktur...

renktaş feneri kral eden yok adamlarda öle bir bal varki nası olsa kazanıyo hiç bişi oynamadan 3te 3 yaptılar

bunu yazacağımı hç düşünmezdim ama bu akşamdan itbaren şampiyonluğa olan inancım azaldı

Canınız sağolsun. Eğer işin ucunda mutlu son varsa cefa da çekilir çile de. Ama bu akşamdan sonra da eskisi gibi çok rahat diyemiyorum şampiyonuz diye.

Puan kaybetmemizin en büyük nedenlerinden biri de taraftarın az sayıda olması, böyle bir günde, şampiyonluk yarışında takım bırakılmaz ! Gerekli baskıyı kuramadık, ama umudumuz sonsuz ! ŞAMPİYON GALATASARAY OLUCAK !

Neden stadda değilsin ?

Ya evimzide nasıl yenemeyiz şu lazları aklım almıyo kafayı yiyecem ya parçala gene al ya başlarım böyle işin sülalesine süper finaline s.ym böyle işin

Geri
Üst Alt