STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

*Bütün suç yönetimin ! Bir takım her maç aynı futbolu oynayamaz karşındaki takımlar o kdar da ezik değil bir tane bireysel yetenekle iş yapacak adam yok, Devre arası kaliteli bir oyuncu bekliyorduk gittiler Necati'yi aldılar, birkaç ezik takıma karşı gol attı diye transfer başarısı oldu görüyoruz büyük maçlarda kaliteli oyuncunun eksikliğini hissediyoruz Stoch malı bile 2 maçtır rakibi sırtlıyor biz Necatiden Emre'den büyük maçlarda birşey yapmasını bekliyoruz

Şampiyonluk kaçtı diye birşey yok f5 yarın bjk'yi yenemez ama iş yine bizde bugünkü futbolla sahamızda bjk ile karıköyde f5 ile maç yapacağız bir an önce kendilerine gelmeleri lazım.

Son olarak play off una başlatmayın 9 aydır var ya o zaman kabul etmeyecektik yada parayı harcayıp devre arası eksikleri kapatacaktın

Kimse liderliği aldık diye başarı görmesin o zaman yeterli de şimdi mi yetersiz oldu demesin rakiplerin bu kadar eziksen daha da 1.olamıyorsan!

Bu stad neden bostu neden?

Biri bana aciklayabilirmi?

fb ts ve bjkden birine puan kaybederde biz bu moral ve oyunla kalan 2 maçıda kazanamayız. inancım bu yüzden bitti. Şu anda ibre tamamen fbye döndü. bu iş bitti diyemem ama yarın fb alırsa ki bu balla kaznacaktır biz bjk maçında moraqlsiz oynar ve yeniliriz. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin.

Umarım Baros daha 18e alınmaz. inatla top sürmesine deli oluyorum. Süremiyorsun işte top versene kardeşim.

OBUR SENEYE SAMPION OLURUZ!

GECMIS OLSUN HERKEZE!

Birden canladim...........lan :D :D

:sgr: :sgr:

O kadar üzgünüm ki ne kafamda ne dilimde ne de bedenimde hal kalmadı lan bu kadar basiretsiz olunur ya.

Benim analamadığım neden sürekli biz ilk yapıyoruz maçları şimdi şerefsiz köpeklere ne biçim doping olmuştur bu beraberlik

canları sağolsun , söylenecek birşey bulamıyor insan.

Sadece artık tek birşey aklıma geliyor, eğer yarında şikeciler puan kaybederse, bizim de içinde olduğumuz çok büyük bir senaryonun olduğunu düşünmeye başlayacağım.

bu kadarda olmazya (:

melo niye cikar...

nacati niye 90 dakika oynar.....

icim yaniyor.....

büyük oyuncu necati kurtaracak bizi diye düşündü herhalde fatih hoca...ayıptır yavvvvv necati engin emre çolak inadını bırak hoca allah aşkına

Ben hala ŞAMPİYONuz diyorum alın bu mesajı saklayın sonra yedirirsiniz bana

beyler sakin olun. bizim her türlü feneri yenmemiz gerekmiyor muydu saracoglunda ? yeneceğiz ve şampiyon olacağız sakin lütfen

iyi geceler herkeze!

:sgr: :sgr:

9 puan farktan geldiğimiz noktaya bak

takım şampiyonluğu istemiyor sanki

fener yarın en az 3 atar bjk ye trabzon zaten fenere bir şey yapamaz

şampiyonluk kendi elimizden gitti ya yazık yazık yazık

***** göte bala yeniyo diyosunuz evet iğrenç top oynuyolar biz onlardan 10 kat daha iyi oynuyoruz ama işte 1-2 kaliteli oyuncu çok fark ettiriyo, eğer ki o arenada bunlara yenildiğimiz maçtaki pozisyonları onlar bulsaydı maç 7-8 yerdik ama biz gol atamıyoz ne çok yeteneksiz bizim hücum oyuncuları

Her şeye rağmen kadıköydeki maçı kazanıp şampiyon olacağımıza inanıyorum.

Sevinmek için sevmedik napalım ?

Kupayı alacagımıza inancım tam ama ,

parayla şikeyle oyunlarla bir tenike parçası kazanacagıma

ŞEREFLİ ve kupasız bir takımın taraftarı olmayı yeglerim.

Geri
Üst Alt