STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

nazım hikmet' in kuvayi milliye destanı' nda geçer bu söz. iki asker sandalla denize açılır ve sandal fırtına sebebiyle alabora olmak üzeredir. delinmiştir ayrıca ve içine su almaya başlar. askerlerden biri 'allah büyüktür' diye dua etmektedir sürekli. diğeri ise olaya engel olmaya çalışmaktadır ve dayanamaz patlar sonunda.

allah büyük ama sandal küçük..

Tam bizim durumumuz.

5700k.jpg

kimse takıma sallamasın sezon başı hedefler belliydi iyi mücadele ettiler sezon boyu ve alnımız dik yürüdük ... necati elmander hepsi ellerinden geleni yapıyor onların golleri mücadeleleri burakara getirdi bizi lakin bizim sahamızdaki her hakem bize aslan kesiliyor takımın direncini kırıyor rakibi besliyor futbola konsantre olmamızı engelliyor baskı altına girmiyorlar bırakalım bu ayakları üzülmenin anlamı yok ... şampiyonluktan eminiz diyen arkadaşlar ipler şu anda elimizde değil maalesef ama yarın ki maç belirleyici olcaktır bir gerçek var ki yarın fb 3 puan alırsa artık daha şanslılar kaldı ki yarın ki maçın çoktan satılmış olma ihtimali bile var ... unutmayın bu ülkede şike serbest

BugÜn resmen dibe vurduk terim anirdi resmen su takima bi adma akilli forvet kimse bana necati sunu yapti b unu yapti demesİn

Bu puan kaybinin tek suclusu taraftardir.

Dokunayim Demiörerinize ulan sampiyonluk macimizda bile desteklemek yerine o herifle ugrastiniz.

Yok tepkiymis, yok hepsi tiyatroymusda maci izlemicekmisiz artik.

Ulan 1 senedir takimimiz lider, sampiyonluk macina cikiyoruz tribün bos, destek yok.

Fener sampiyon olsunda tepkilerimiz ne ise yarayacak görecegiz.

bir kısmına katılıyorum. Süper final dedikleri saçmalıktaki 2.içerde oynanan maçımız ve tribün oldukça boş. Fakat iş günü olması da bunda etkendir. Ancak gelenler de doğru dürüst destek vermedi takıma.

Maç sabaha kadar da oynansa gol olacak gibi değildi ancak karambol,duran top vs.

Bi Muslera iyi oynadı. Takımın en istikrarlı futbolcuları Selçuk,Elmander,Melo,Eboue bile oldukça kötüydü. Bir sürü pas hatası yaptı. Bunlara rağmen pozisyon bulduk ama Necati harcadı. Baros biraz hareketlendirdi ama onda da sonuç yok. Takım niye bu kadar kötüydü anlam veremiyorum. Bi F.Terim'den umutluydum 2.yarı toparlar diye ama o bile büyük stres altında sanırım. E.Çolak ve Necati 2.yarı direk çıkmalıydı. Hatta maçtan önce de söyledik Aydın oynamalıydı diye.

Beyler rica ediyorum şampiyonluk gitti lakırtısı yapmayın,vallaha sinirliyim iyice geriyorsunuz adamı.

fb'nin puan kaybedeceği falan yok, adamlardaki arı balını biliyoruz.

İnanmıyorsan izleme takip etme arkadaş.

Burada bizide sinirlendiriyorsun.

ben de gayet gerginim dostum.. YApacak bişey yok bekleyip göreceğiz.. Ama bu ş....sizler şampiyon olursa içine edeyim ben türk futbolunun...

bu sene şampiyonluk umudumuz gitti tek umudumuz demirörenin puan silmesi işimiz tüpçüye kaldıysa vay vay

bu tablodan teknik ekip, futbolcular hiç sorumlu degil bundan sorumlu olan hocanin 6 aydir bas bas istedigi transferleri yapmayan cimri yönetim . şimdi neden mi 90 dk necati oynuyor iste bu yuzden.

Şenol Hoca herşeyi açıklayan bir konuşma yaptı. Acayip hırs yapmışlar.

Babaları belli olmayan fener medyası her gün ''Trabzon Galatasaray'a yattı'' şeklinde haberler yayınlarlarsa adamlar da hırslanır tabi ki.

Adamların planları takır takır işliyor.

Eğer şampiyon olamazsak ligden çekilmemiz lazım, sene başından beri kıçımızı yırttık adamlar 9 puan geriden lesh oyunuyla gelip şampiyon olacaklar.

Kurgu,kurgu,kurgu.

biraz da takımdan bahsedelim. Necati fb maçından sonra bugünde maçın içine etti. fb bizim girdiğimiz pozisyonların 10da birinden gol atıyor. sen kalk 40 metreden gol at ama kalenin dibinde dışarılara vur. Kalite kalite diyoruz ama adamlarda Sow-Stoch-Alex gibi golcüler var. Bizim takım tamamen şişirme takım. 1 tane iyi golcümüz yok.Elmander bu kadar ancak. her maç Selçuk alacak değil. emre-aydın-semih gibi bebeler, baros, necati gibi veteranlara ancak bu kadar oluyor. herşeyi tamamen şansa vurmayalım. kalitemiz çok yetersiz.

kargaların zaten takım mal gibi yatarlar kesin kafayı yiyecem ya evimzide üst üste iki maç var avantaj bizde derken yeniliyoruz

ezikler her mac kötu oynuyorlar...balla sansla yine uc puani aliyorlar..

biz kötu oynadigimiz her mac puan kayip ediyoruz....

bizim hic kötu oynama hakkimiz yok demek....

cok üzgünüm....

bu gidişle fener kupayı kaldırsa bile biz bu forumda hala şampiyonuz gençler rahat olun laflarını duyacaz..bu nasıl bi rehavet, rahatlıktır

Engin ve Emre çok etkiledi bizi bence.d

Geri
Üst Alt