STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Bu stad neden bostu neden?

Biri bana aciklayabilirmi?

ulan ben giresunlu olmama rağmen samsun ordu trabzondaki maçlarra zorla biriktirdiğm parayla gidiyorum

istanbuldakiler hemen yanıbaşındakii stada gitmiyo hakikaten zoruma gidiyo ya

yashu bu takiminda kotu oynamak hakki degilmi?

Kendi elimizle şampiyonluğu verdik.

Bugün stadın full dolu olmaması oyuncularımızı ister istemez etkilemiştir bu bir gerçek.

fatih hocada problem yok. o kadar dedi shaqiri alın diye dinlemediler almadılar! lazım değilmiş kadro yeterliymiş!bi tane bitirici oyuncu YOK

sampıyonluk kupa için sevmedım takımı... mezera kadar sevgılerle cımbomum

Gelde şu Fenerbahçe maçına üzülme.

Beyler herkes bugünkü maçtaki sorunların farkında zaten, bırakalım bunları da olumsuz hava oluşturmak vazgeçelim, daha lig bitmedi. Beşiktaş alamaz, fark yer vs diyorsunuz da aynı şeyi bugün Trabzon için söylüyorlardı. O yüzden her maçı bekleyip göreceğiz, yeterki umudunuzu yitirmeyin !!

Artik hersey fenerin elinde, olacak is degil.. Besiktas 1 puan bile almadi playofflarda, yarin alsalar bari.

biraz da takımdan bahsedelim. Necati fb maçından sonra bugünde maçın içine etti. fb bizim girdiğimiz pozisyonların 10da birinden gol atıyor. sen kalk 40 metreden gol at ama kalenin dibinde dışarılara vur. Kalite kalite diyoruz ama adamlarda Sow-Stoch-Alex gibi golcüler var. Bizim takım tamamen şişirme takım. 1 tane iyi golcümüz yok.Elmander bu kadar ancak. her maç Selçuk alacak değil. emre-aydın-semih gibi bebeler, baros, necati gibi veteranlara ancak bu kadar oluyor. herşeyi tamamen şansa vurmayalım. kalitemiz çok yetersiz.

Bebe dediğin Semih'i Puyol'a değişmem, bu maç ondan daha iyi bir adam göster tamam diyeyim.

Bu sezon Fenerbahçe denen adi takım şampiyon olursa futbolla ilişiğimi keserim herhalde. Onun için yarın Beşiktaş'ın ne olursa olsun puan ya da puanlar alması lazım Fener'den.

Taraftar fener taraftarının yaptığı baskıyı yapamıyor

Yönetim pasiffff

Oyuncular yorgun ve forvetlerimiz KAZMA

Şampiyonluğu elimizle veriyoruz

Bu ligde sessiz olanı ezerler.

Ve eziliyoruz

bu gidişle fener kupayı kaldırsa bile biz bu forumda hala şampiyonuz gençler rahat olun laflarını duyacaz..bu nasıl bi rehavet, rahatlıktır

deminden yazilarini izliyorum

ne yapalim arkadas?

takimin elinden geleni bu

sen inanmiyorun

amma biz inaniyoruz

Sampiyon olucagiz insallah

cik disari hava al insanlara negativi verme artik

hakemin hatalı kararlarında ve aleyhimize verdiği kararlarda yd yeter diye bağırıldı sadece, onun dışında duymadım ben

öyle aman aman destek yoktu tabii.. ama bu tür maçlar en gıcık maçlar, son anlarda öyle heyecan basıyo ki, tıkanıp kalıyosun

Geri
Üst Alt