STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Çok üzücü çok.Engin,Emre,Melo birlikte çıkmamalıydılar.Fatih Terim bariz bir hata yaptı.Onun da pek suçu yok klübeden giren topçulara bakınca zaten kahroluyorsun.

Ama yine de şuan en son yapılması gereken şey karamsarlığa düşmek ! HALA kendi kaderimizi kendimiz yazacağız son Fener maçını alıp şampiyon olacağız olmalıyız.Aksi düşünülemez.
sana katılıyorum. melo çıkarıp necati-elmander-baros 3 forvetine döndüğü an maçı kaybettiğimizi anladım. Fatih hoca çok gergin çok hata yapıyor. ayrıca bu necatiyi umarım 11e koymaz bir daha.

Artik hersey fenerin elinde, olacak is degil.. Besiktas 1 puan bile almadi playofflarda, yarin alsalar bari.

sen kendı göbegını kendın kesme sonra baskalarından medet um kusura bkma böyel bsiey yok ,adamlar ödülendırecek sampiyonlukla

Bu sezon Fenerbahçe denen adi takım şampiyon olursa futbolla ilişiğimi keserim herhalde. Onun için yarın Beşiktaş'ın ne olursa olsun puan ya da puanlar alması lazım Fener'den.

vallahi şu bjk ve ts den bi gıdım umudum yok..fener ata ata geçecek sonra ben de sinirden hepsinin gelmişini geçmişini anacam

eğer ki hücum gücümüz emre necati engin elmander olacak ise seneye hiç didinmeyelim avrupa için falan

Demirören'in sıçıp bıraktığı Bjk şikecilerden puan bile alamaz. Baksana her taraf güllük gülistanlık. Trbazon'u gaza getir, satılmış de, şerefsizlerin rakiplerini aciz meciz, toz pembe göster. Bjk de yarın pişkin pişkin yenilecek. Kimse de kalkıp bir kelime edemeyecek, sorsanız Bjk rezil durumda, sırıta sırıta yüzüne bakacaklar. Sonra da Bjk duruşundan falan bahsederler.

Hafta sonu da Trabzon her türlü psikolojik tecavüze maruz kalır, sinirden eli ayağına dolaşır, aksine Bjk pohpohlama başlanır, hadi kartalım, hadi sen yenersin diye.

Hadi Lig Tv'ye devam edin vatandaşlar, oyuncak olmaya, enayi olmaya devam edin. Sadece Lig tv değil, diğer tv ve gazetalar tarafından koyun gibi somurulmaya devam edin bakalım.

bari bjk maçından 1 puan alalımda son maça kadıköyde galibiyet halinde şampiyonluk şansımız olsun.

Bu filmin sonu beli, ts ve bjk, fb'ye karsi 0 puan alcak, biz bjk'yi yenecez ve fb bizi yenecek ... bu kadar. 3 maç kalmisti, bugun 90 dk hirsli oynasaydi oyuncularimiz, kazanirdi bu maçi, simdi sampiyonluk bizim elden kaçti, fb'ye bagli her sey

ulan çok ağır küfür edicem zor tutuyorum kendimi... bravo elmander bravo engin bravo necati.... elmander sana bravo çünkü 2 maç oynayıp 8 maç sadece pres yapıyorsun..engin sana bravo çünkü 3 adamın içine bu kadar çok girip top vermeden çıktığını görmedim sonra da arda turana laf ederler top eziyordu diye.... necati sana bravo cünkü 95 kiloluk 1.80 lik halı saha arkadaşım senden çok daha güçlü ve bitirici....yine de en az sana kızıyorum necati ...

ama yinede aldığınız paralara yazıklar olsun

Elmander sezon genelinde iyiydi,bence ona laf ağır. Necati güzel goller attı ama geçen maçta bile Tolganın indirdiği topu kaleye sokamadı. Bunu sürekli yaptığı için eleştirilebilir bence. Engin sıkça top eziyo belki ama adam da geçiyo,araya pas atıyo bi etkinliği var fakat net bi istikrar yok.

bu gidişle fener kupayı kaldırsa bile biz bu forumda hala şampiyonuz gençler rahat olun laflarını duyacaz..bu nasıl bi rehavet, rahatlıktır

Ne yapalım, fener bayraklarıyla dışarıdamı gezelim? ayrıca fenerin İnönüden ve Avni akerden 3 puanı garantimi bence en fazla 2-3 puan alırlar 2 maçta

Bu stad neden bostu neden?

Biri bana aciklayabilirmi?

Bilet fiyatları desem millet parayı yolda bulmuyor kardeş fener maçına gittim 250 tl param gitti soyguncu yönetime sorucaksın onu sen bir simite 3 sosisliye 10 isterler transfere gelince necati!!!!!!!!

herkes kadiköyde final maci oynayacagiz saniyorda bakalim oraya gelecekmi is,fener yarin kazandimi bu bjk bize iyice hirslanir tüpcü takimina talimati vermistir tayfuruna zaten,ve ilk galbiyetini almak icin cikacaklar sahaya aldiklarindada trabzondan fener galibiyetle döndümü fener son maca kalmadan sampiyon oluyor...

Kadiköyde 2164647987 bimnem kac mactir zaten galip gelemiyorken bize beraberligin bile su pozisyonda yetiyor olmamasi gram sansimizin aslinda olmadigini gösteriyor,önde basmasi gereken biz olacagiz gene beraberlik avantaji azda olsa umuttu,herkes dua etsinde bu sikeci ezik külüp trabzonda puan kaybetsin,gene ne varsa trabzonda var,bjkden zerre umudum yok yarin 0-3 kaybederler ama %10 trabzonun evinde sansi var,tabiki onuda trabzon seyircisi sahaya girip sikecileri öldürüp hükmen yenilmezse birde o var.

Suan sampiyon olmamiz icin tek yol var,bjkye yenilmemeliyiz ve kadiköyde mutlak galip gelmeliyiz.bunu kafanizda oynayin kadiköyde 50000 taraftariyla kuduz köpekler gibi salyalar akitan ezik topluluk ve moralli olacaklar biz mutlak kazanmak durumuyla psikolojimiz yerle bir maca cikacagiz,bir kafanizda oynayin 54654564561 mactir kazanamiyorsunuz ve orda bu adamlar birmilyon metreden vurdugu gol olmus yillardir,senin sacina orana burana carpmis gol olmus....umut etmek guzel sey edin tabiki etmeyin diyecek degilim....

Şu an 430 kullanıcı var. (172 üye ve 258 konuk)

Necati son dk. o topu gol yapsaydı hakemin ofsayt çalacağına bahse girerim ve Aydın'ın pozisyonunda resmen golümüzü yediler.Şu saatten sonra ilahi adalete inanmıyorum.Top kaleye girmek istemiyor resmen.Yazık oldu tüm seneye.

bu gidişle fener kupayı kaldırsa bile biz bu forumda hala şampiyonuz gençler rahat olun laflarını duyacaz..bu nasıl bi rehavet, rahatlıktır

Ne yapalım Şampiyonluk gitti diye aglayalım mı ?

Her şey hala elimizde,bu takıma ben hala guveniyorum.

nihat ozdemir ne dedi, aysal bizim playoff oynayacagimiza inanmadi, dogru. transfer de yapmadilar onun icin.

unal aysal ilk sezonunda sinifta kaldi, fatih hoca tek basina direniyor koskoca lige

Emre ve Alex hırboları yarın oynar mı acaba??

Taraftar fener taraftarının yaptığı baskıyı yapamıyor

Yönetim pasiffff

Oyuncular yorgun ve forvetlerimiz KAZMA

Şampiyonluğu elimizle veriyoruz

Bu ligde sessiz olanı ezerler.

Ve eziliyoruz

Hoop dediik kendine gel bu sene o kazma dedigin oyuncular sayesınde gogsun kabarık yurudun

Rahat olun beyler yukarda Allah var

Herseyi goren biri var... Once Allaha sonra Fatih hocaya sona futbolculara guveniyorum ben

Tukenmez umudun varsa SARI-KIRMIZI formasinda.

Bir duser.... BIN KALKAR

@SampiyonlukSarkisiDusmesinDillerden !

Geri
Üst Alt