STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:4 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | Maç Sonucu

eğer şampiyonluk giderse (ALLAH KORUSUN) bu maç yüzünden gidecek çünkü fener kesin puan kaybedecek ya bu hafta yada öbür hafta

sonunda necatinin leş futbolu tescillendi.artık king zamanı rahat olabiliriz.

deminden yazilarini izliyorum

ne yapalim arkadas?

takimin elinden geleni bu

sen inanmiyorun

amma biz inaniyoruz

Sampiyon olucagiz insallah

cik disari hava al insanlara negativi verme artik
Evet gelecek maç beşiktaşa yenilmediğimiz taktirde şikebahçeyi yenip şampiyon olacağımıza inanıyorum ben de. ama herşey inanmakla olmuyor çünkü tüm işaretler zaten bir yerlerde bu sene şikebahçenin şampiyon yapılmasına karar verildiğini gösteriyor. Kupasını verseler de vermeseler de ben takımımı ayakta alkışlayacağım. Öte yandan devre arası transfer yapılmamış olması konusundaki eleştiriler de sonuna kadar haklı.

Fatih Terim: Sezon basından bu yana dayandık ve bir insan ne kadar dayanır bilmiyorum. Ben söyleyeceklerimi sezon sonuna bırakmak istiyorum! Kisilere, kurumlara, strateji geliştiren herkese sezon sonu söyleyecek cok sey var! Ağır olacak! Cok ağır! Ya sabır diyorum. Biraz sabredin az kaldı! (@altunterim)

Beyler evet üzüldüm ama fazla takmıyorum şuan daha son sözümüzü söylemedik bu takıma güveniyorum , inanıyorum Allah'ın adaletine inanıyorum , hakeden biziz kesinlikle! Eğer hakeden kazanacaksa bu biz olacağız.Gerekirse son hafta gidip önce hakemi , sonra Feneri yeneceğiz o kupayı kaldıracağız! Ama şu bir gerçek ki bütün avantajımızı kaybettik , Beşiktaş ve Trabzon'a duacıyız malesef.

sonunda necatinin leş futbolu tescillendi.artık king zamanı rahat olabiliriz.

dediğine katılıyorum ama baros'tan king falan olmaz seneye onunda gitmesi yerine adam gibi birisi alınması lazım

Hesap yaparken son maç 0 puan olarak hesaplıyorsunuz. Bize vermezlermiş o maçı kim vermiyor? 11 kişi çıkıp oynayacağız paşa paşa kupayı götüreceğiz müzemize. Yemişim şikecilerin arkasındaki gücü, tüm Türkiye'nin gözleri önünde elimizden o maçı alacaklar biz de seyredeceğiz oldu. Galatasaray kulübüyüz biz.

gözgöre göre bu ülkede neler oluyor hakem bi kırmızı çıkarsa bi penaltı çalsa napcaksın? kadıköyden hiç bişey alamazsın puan silmedikleri takdirde şampiyon olamazsın bu kadar net konuşuyorum.göz göre göre kanun değişti bi gecede sen ne anlatıyorsun

Gitsinler saraçoğlunda yenip gelsiniler nasıl fener bizi yenmesi gerektiği zaman içerde dışarda yenebiliyosa bizimde feneri gidip orda yenebilmemiz lazım.

konu kapanmıştır...Zaten 2 maçta da fenere yenilip şampiyon olsak da kursağımızda bi gıcık kalır..

O sene bu sene 10 senedir kadıköyde yenemiyorsak gidin! yenin! şampiyon olun!!

Kadiköye beraberligin bile bize yetmedigi sekilde gidelim ve onlari yenip kupayi alalim,aksi taktirde gol yeme korkusu yüzünden cok stresli oynariz,kazanmak icin gidelim ve kazanip kupayi orda kaldiralim,cokmu sey istiyorum acaba...

Baros'un bir daha oyuna girmemeşi gerekiyor. Sabri de öyle. Sinir ettiler beni.

bugün üzgünsek baş sorumlusu yönetimdir beyler sezon başını ve transfer nöbetini hatırlayın kimleri bekliyoduk kimler geldi, devre arasında veya sezon başında takıma 2 tane kaliteli yabancı hücum oyuncusu alınsaydı bugün çoktan şampiyon olmuştuk sevinmiştik önümüzdeki sezonu konuşuyoduk

Iyi oynamadik kaybettik, ama son 2 maci kazanip sampiyon olacagiz herseye ragmen.....

Trabzona kızacak birşeyyok.. Adamlara geçen hafta denilmedik laflar kalmadı.

Satılmış Trabzon sözü TT yapılmıştı. Aykut Kocaman basın toplantısında Trabzonun oyunu izlensin diyordu. Ezikler herzaman gibi ortamı gerdiler yine istediklerini aldılar.

Yarın hakem çıkar yine onları korur.

Şenol Güneşde basın toplantısında zaten buna deindi.

Fatih Hoca yardırıyo şu anda.

Play-Off ta içsaha maçlarında 5 puan kaybettik rakibimiz fb 6 puan aldı. İşte korktuğumuz oluyor 34 hafta oyna iki haftalık formsuzluk elinden alsın emegini. Lanet olsun.

kafami dagitmak icin foruma gioreyim dedim

burda resmen yas ilan edilmis

tartisma platforumuna geceyim belke orada tartisib sinirimi ozgurlukcculerden cikara bilrim ;)

Alanzinho bile nekadar fark edior.

Bizde bir tane üst düzey Dribling yapabilen "Yaratici Oyuncu" yok.

Fener trabzon ve beşiktaştan 1 puan alacak,bizde bjk yi yeneceğiz ve 4 puanla garantileyip gideceğiz.Fener'den son maçta puan alma imkanımız yokta.İmkansız mı düşünüyorum acaba ?

Geri
Üst Alt