STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

kadıköyde işimiz çok zor pek umudum yok

hem böyle olacagi basindan belli son maci bosuna almadilar oraya.

Samiyen Arenayla hala bir beden olamadik dedigimizde abuk subuk konusanlar vardi. Bu kadar iyi bir kadroyla bu sezon mumkunu yok puan kaybetmezdik Samiyen'de.

Herhalde bir Avrupa zaferi lazim.

Yeterki haftaya beraberlik bize yarıyo diye maçı rolantide başlatmasın nezaman rolantide başlasak maç başı gol yiyoruz direk.Neyimiz var neyimiz yoksa yüklenip şok etmek lazım

Sresli olan onlar, cunku galibiyet almak zorundalar, trabzona kaybettikleri maci hatirlayin tek kale oynamislardi ama 1-1 bitmis atamamislardi bi saatte sonra gol atmak stres yaratiyor, o yuzden stres onlarda diye dusunuyorum

davala şaşla ilgisi yok sabrinin daha önce öndeyken almadımı terim hiç. bir sabri aşkı var gidiyor anlatılamaz.

Böyle bir durumda olumsuz yorumlarda bulunmak istemezdim ama play off maçlarını elimize yüzümüze bulaştırdık.Rakip bizden çok daha iyi götürdü bu maçları.Haftaya Kadıköy'de üzgünüm ama işimiz mucizeye kaldı.Şampiyonluk için bizi yenmeleri gerekiyor ve tam da bunu yapacaklar.Biz ne zaman Kadıköy'den çıktık da böyle bir ortamda çıkcağız insan düşünmeden edemiyor.Son dakikada beraberliğe de oynadık bunu da gösterdiler sonunda.İçimden bir ses tüm medyadan uzak kalıp bırak kim şampiyon olursa olsun sağlığından olacaksın diyor ama yapamıyorum.Yine son maça kadar takip etmeye devam edeceğim ama pek hayırlı olmayacak sonu.ve daha ileriye gidip şunu söyleyebilirim,Fener şampiyon olur Federasyon da puanlarını silip lütfeder gibi bize şampiyonluğu hediye ederse kim böyle bir şampiyonluktan mutlu olur orasını bilemem.

Birde bu Sabri duskunlugu nedir ..........Her mac gol yeyiyoruz o girdinen!

Lig tvnin alakasi yok , Ujfalusi dokunmasa Hakan Baltaya top geliyor. kendi kendimizi yakacaz.

Cok tuhaf değil mi aga ya.

Ligin en iyi takımı mac alamıyor ya.

Lig Tv nin en cok istediği durum oluyor.

Büyü mü yapıyorlar ne yapıyorlar.

Sahamizda mac kazanamadik bunun aciklamasi yok

Açıkcası 2 dakikada iki gol yemek biraz şaibeli,

Lazioları ekarte etmeye çalışıyor gibi geldi bizim takım ve Beşiktaş

Beyler bu gece bir rüya gördüm;

Beşiktaş maçını 3-2 önde götürürken son dakikada bir gol yemiş ve maç berabere biştmişti, Trabzon ise fenere 2-1 yeniliyordu ve biz şampiyonluk kutluyorduk her yerde konvoylar yapıyoduk.

Bir anlam verememiştim. İnşallah rüyamın sonucu gibi biter bu playoff.

fener kazandıktan sonra yenmişiz berabere kalmışız farketmiyor..Haftaya fenerei yenip şampiyon olmamız lazım..

Samiyen Arenayla hala bir beden olamadik dedigimizde abuk subuk konusanlar vardi. Bu kadar iyi bir kadroyla bu sezon mumkunu yok puan kaybetmezdik Samiyen'de.

Kadromuzun neyi iyi bırak Allah aşkına ya!Selçuk dışında adam gibi yerli yok,kanatlar berbat,forvetler berbat ötesi.Sadece Kale,defans ve orta saha 2´lisi iyi.Gerisini Galatasaray seviyesini haketmiyor.

ya kardeş kusura bakma ama 10 puan fark attık normal sezon dediğine bak.

sonra psikolojik bir ön yargı oluşacak ona yanarım bir geçin bunları

Sresli olan onlar, cunku galibiyet almak zorundalar, trabzona kaybettikleri maci hatirlayin tek kale oynamislardi ama 1-1 bitmis atamamislardi bi saatte sonra gol atmak stres yaratiyor, o yuzden stres onlarda diye dusunuyorum

bugunde stresliydi adamlar

fener bu konuda cokk tecrubeli

stres, mres hikaye

sen goller aticaksin ki, sansin olsun

ama bizde gol aticak adam yok

olsada atamiyorlar

Elmander de o kadar rezil oynuyor ki kredisini tüketti bence.

Beraberliğe oynamayalım diyenlere not: arena'daki maçta 1-1 olunca biraz daha temkinli oynasaydık şampiyonduk.

the game is finished

Geri
Üst Alt