STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Deplasmandada çok iyi oynuyoruz.

Renkdaslar bugün 3 puan alsaydik ne olacakti? F7 ile fark 3 olacakti ve simdi 1. Degisen bir sey yok. F7 sampiyon olabilmesi icin yine bizi yenmeli. Bugün TS sikecileri yenip biz böyle berabere kalsaydik tepkilerinizi anlardim. Bu takim ne zaman Kariköy'de 2-0'dan 2-2'ye getirdi ve maci kazanabilirdi. Inanalim hep beraber. Herkese saygilar.

kağıt üstünde yok ama galibiyetle kadıköye gitmek futbolcular pozitif etkilerdi. fenerbahçeli futbolcular negatif. şimdi onlar bize bilenecekler. adamlara umut verdik açıkcası.

Galibiyet iki tarafada, beraberlik bize yariyor. Daha iyi top oynuyoruz. Once ki 3 mactada tek tarafli ezdik. Finallerin GALATASARAYiyiz, daha var mi otesi?

Sabri gitmesse bu takımı bırakıcam falan saçma şeyler yazmayın.

Fb deplasmanında gol atarsa ne yaapcaksınız. Kral yaparsınız. Yetersiz mi sabri aynen yetersiz.

Beyler alacagız Allah rızası icin sallamayın bakın yakışmıyor size.

ne sakin olu abi ya. haftalardır,yıllardır anlamıyor musunuz bu adamdan bir cacık olmaz????? girdiği gibi bjkye pas attı gol atacaklardı,ilerde yüzde 90 golü çöpe attı

inan bende sinirliyim ama takımı bırakmak vs gereksiz şeyler

trabzona mi sövsem

bizimkilere sövsem karar veremedim

Beyler Allahın izni ile şampiyon olacağız.

Fatih hocayada bu kadar sallamayın, sezon başındaki fenerin üzerindeki stres ve baskıyı alıp bize yüklediler bunuda Federasyon yaptı.

Hiç bir suçu günahı olmayan camiamızın hocamızın ve takımımızın bu baskı sonucunda performansında düşüklük olabilir ve normaldir.Bize düşen destek olmaktır.

Moral vermek için hayal olarak yazmıyorum, (Tersi çıkmasından korktuğum için yazmamıştım) rüyamda biz bjk ile berabere kalıyor, fenerse trabzonu yeniyordu ve biz bu puan kayıbının ardından şampiyonluk kutluyorduk.İnşallah biz şampiyon olacağız.

ben bizim kötü oynadigimiz düsünmüyorum bugünkü 2 2 önemli degil zaten, onlara yenildigimiz mac bile iyidik kadar kismet veya ne dersen artik.

en cok kizdigim mac trabzon maci orda lalaylom oldu nedense o mac takim ortalikta yoktu, sampiyonluk giderse bu mactan olacak.

yine insAllah biz sampiyon olacagiz.

Diyordum ki evimizde 9 puan bir de deplasman da bir galibiyet alsak bitti bu is, mgerse evde ne kadar puan biraktik yaziklar olsun, bide su sabri sevdasi ne ? ya girer girmez hemen bjke ye gol attiriyordu

yinede özgüvenini olumsuz etkiledi

haftaya öne gecsen bile aklin bu macta olacak, 2 dk icinde, 2 gol yediydik dime diye gecicek aklindan, panik yaparlar sonra ...

Bu daha iyi. 2-0 oldu diye rehavete kapılmayız.

sabriiiiiiiiiiiiiiiiii

elmandere sürekli boş alan hazırlayan baros a yine sövemeye başlamış nankör gs taraftarı

Oyuncu değişiklikleri çok büyük hataydı. Forvetsiz oynamak ne demek. Forvet demek adamların defansının çıkamaması demek. Sabri de girdi batırdılar. İki haftadır berbat değil ötesiyiz.

yeter artık yeter. bu sabri takımdan yollanmasa bırakacağım bu takımı yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bu Sabrinin bize verdigi zararlar : 5 tane sampiyonluk kupasi , 240 milyon Euro , 4 tane kaleci , 4 tane Antrenör , 20 tane yardimci antrenör , 3 tane saglik doktoru ,

7 sene SL müsabakasindan uzak , 1 Milyon taraftar kaybi , Reklam gelirleri , say say bitmiyor

simdi göreyim Sabri bizim evladimiz diyenleri

Konsantrasyon eksikligi var ve bunda TEK SUCLU TARAFTARDIR. Daha lig bitmeden Florya'yi basmalarda ne curret? Fener'in gecmis senelerde yaptiklarindan, 4-0'lik macta daha mac bitmeden Saracoglunda caldiklari kutlama sarkilarini unuttunuz mu?

yorum yazacağım ne yazacağımı bilmiyorum sözün bittiği yer

Sabri gitmesse bu takımı bırakıcam falan saçma şeyler yazmayın.

Fb deplasmanında gol atarsa ne yaapcaksınız. Kral yaparsınız. Yetersiz mi sabri aynen yetersiz.

fb deplasmanında 5 tane gol atsa yine defolup gitsin yeter ya yeter aldığın paranın hakkını veremiyorsan git bu takımdan.

Geri
Üst Alt