STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray - Beşiktaş | 6 Mayıs | 19.00

arladaşlar yönetimde zerre kadar şuur varsa bilet fiyatlarını indirir. ne bu kardeşim yüksek bilet fiyatları!

Şu maç 52.000'e oynamalı.

rahat alırız fark atarız demek lafgüzarlık olur karşımızdaki ne olursa olsun beşiktaş bu maçın taktiği falan yok ilk düdük çaldığı andan itibaren istekli hırslı ve bu mücadelenin bize ne kazandırdığının farkına varmış bir şekilde oynarsak inşallah kazanan biz oluruz

artık elmanderden skor katkısı bekliyoruz bu adam stop etmeye gelmiyor soğuk motor gibi ısınana kadar randuman alamıyoruz artık iyice ısınmıştır ver gazı elmaderrrr son düzlükteyiz

İnşallah biz kazanıp fenerbahçe kaybedecek şampiyonluk bizim olacak.

Trabzon kazanirsa bize beraberlik de yetiyor ama biz kendi isimizi kendimiz gorelim.

Pas + Pres = 3 puan.

okulda bile bukadar matematik yapmadim...

Ernst Selçuk'u kilitler ve çok zor maç olur. Melo'nun kendisine gelmesi lazım ve Engin biraz daha merkeze kaymalı. Aydın 11 de olmalı ki İsmail fazla açılmasın.

Yeniliriz beyler dağılın

Bir şekilde mutlaka erken dakikalarda gol atmalıyız.Dakikalar arttıkça kapanan takımlara karşı sorun yaşıyoruz. Bu maçta kale dibinden kaçırmanın,müsait durumdaki oyuncuyu görmemenin affı yok. Trabzonspor'dan ümitliyim çünkü Aykut kumar oynarken oyuncusu camiasıyla iyice biledi TS'yi FB'ye karşı. Hele ki son Şenol Güneş ile ilgili konuşmasıyla ipini çekti.Biz kendi işimizi yapalım gerisi kolay.

En kötü ihtimal durumunda bile son maçtan bir korkum yok,deplasmanlarda bu takım çok iyi oynuyor,yine avans bile versek geri geliriz.

Bu Play-off bize gösterdi ki Elmander'in yanına bitirici bir forvet almak şart,bir de golcü bir kanat oyuncusu.

Riera ile başlasak iyi olur.

Cok Zor olacak bana göre, arkada durup takimlarda pozisyon yaratamiyoruz, sonra strese girip gol yiyioruz.

Necati iyidir hosdur, ama malesef cok zayiff kaliyor, Baros la baslasak daha iyi olur, Baros da belki gol atamaz, ama daha aktif, ve insani yorabiliyor, ve belki söyle böyle birisi gol atar sayesinde. Necati cünkü kaldiramiyor maclari, Emre Colak iglen ikisi ancak bir adam ediyorlar, cok passif.

Bana göre Riera da baslamali, neden mi ? belki oda fazla oyunda görülmüyor ama su bu ortalari tehlikeli. Emre Colak cok geriye oynuyor, bana göre de cok zordur ilerde ilk 11 oyuncusu bizde olmak.

Baros Bjk'yi sever.Bence de Baros'la başlamalıyız.

beşiktaş müthiş bir takım olmuş , quaresma-fernandes-almeida-simao-ernst gibi mükemmel futbolculara sahipler, açıkçası bu maçta bir beraberlik alırsak bana yeter , çok çekiniyorum

totemmm

Sadece 1-0 lan, 1 gol atıp yatalım kazanalım.

önce stadı dolduralım bizde terim sahayı düşünür hala biletler duruyor.

Geri
Üst Alt