STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray - Beşiktaş | 6 Mayıs | 19.00

Şampiyonluk maçı ! trabzon birkez çelme taktı bu itlere birkez daha yapar. bizim rakibimiz bursadaki gibi bjk.

KONSANTRASYON !

Pazar günü toplanma yeri var mı arkadaşlar?

1-0 olsun bizim olsun.bitsin artık şu playoff eziyeti.olalım şampiyon bitirelim su ligi.

İlk maçtaki gibi oynamalıyız. Oyun olarak değil, taktik olarak. Kontrollü ve sakin. Yardımlaşarak. Pres yaparak.

yani şu şaibeli lig bitsin artık şampiyon olalım yeter

Sakinliğimizi korumak ve stres yapmadan konsantre olarak maçı oynamalıyız.

Pazar günü Denizli'den gelen gol haberi OUT Trabzon'dan gelen gol haberi IN..Hasan Şaş'ın Kayseri maçı benzer sevinçlerini bu sefer saha kenarında görmez istiyoruz inş..

2 maçta sakin oynadık , kazandık... 2 maçta panik , stres yaptık sonuç acı oldu.. o yüzden sakin oynamalıyız

Melo bu maça kendini verirse kazanırız. Vermezse kazanma ihtimalimiz biraz daha azalabilir.

Ben sakinlik falan anlamıyorum. Evimizdeki maçlarda ne oluyorsa özellikle büyük takımlara karşı haliyle play offlarda bu baş gösterdi.Gol atmakta zorlanıyoruz. Ligde feneri yendiğimiz maçtaki gibi başlamadığımız sürece yine sıkıntıya gireriz diye düşünüyorum.Trabzon ile evimizde oynadığımız iki maçta da gördük ki tutuk yada sakin başlamak yaramıyor.Baskılı başlayıp ilk yarıda işi bitirmeliyiz.Şans golleri malesef bizim yanımızda olmuyor. Birde karşımızda öz güveni gelmiş bir Beşiktaş var. Fenerin istediği gibi olmuyormuş kimse kimseye yatmıyormuş.Herkesi kendileri gibi görüyorlar.Zor bir maç bekliyorum.

Bu yıl hiç olmadığım kadar fanatik tavırlar sergiliyorum.Maçlarda kalbim yerinden çıkacakmış gibi oluyor bir heyecan bir heyecan oluyor ki sormayın.Dayanamıyorum bu haksızlıklara bu adalete bu ortama. Umuyorum ki bu yıl evimizde oynayacağımız son maçı kazanırız ve Muslera' nın dediği gibi olur kendi sahamızda şampiyonluğu kutlarız.Feneri de stres olmadan rahat rahat yeneriz.

Maçlar aynı saatte başlıcak.. Mükemmel olucak.. Acilen Galatasaraylı bi kahvehane bulmam lazım :D

yada Trabzonun maçını izlesemde olur yani. Sonuçta ts yendiğinde Biz berabere kalsak bile şampiyonuz ki Trabzonun kensinlikle galip geleceğini düşünüyorum.

Arma için Forma için Bizim İçin!!

cok zor mac,futbolcular herseyin bilincinde olmalı,stat bir gelin gibi süslenmeli,sampiyon olabilme ihtimalimiz oldukca fazla,ama zorlanacagız,hic kolay olmayacak

insallah bu mac Baros la baslar, necati elmander tt arena da atamiyor nedense...

bizim takım yaradılış itibariyle kontrollü oynayayım , geriye çekileyim diyebilen bir takım değil.

o haltı yapamıyoruz.

biz savaşçıyız.

yani direk saldıracağız

geçen maçlarda bir tedirginlik , bir baştan kaybetmişlik vardı.

bu maçta

akın akın saldırmalı darmadağın etmeliyiz.

aksi takdirde ilerleyen dakikalar giderek zorlaşabilir.

[video=youtube;6tbMeULFufk]https://www.youtube.com/watch?v=6tbMeULFufk[/video]

[video=youtube;h8-omhB8UFs]https://www.youtube.com/watch?v=h8-omhB8UFs[/video]

hoca cezalı olacak muhtemelen,bu beni korkutuyor acıkcası,imparatoru kenarda görmek kafadan takımı rahatlatıyor,olmaması handikap

[video=youtube;6tbMeULFufk]https://www.youtube.com/watch?v=6tbMeULFufk[/video]

[video=youtube;h8-omhB8UFs]https://www.youtube.com/watch?v=h8-omhB8UFs[/video]

Şu Hasan Şaşa bakın yahu, bu adamdan daha büyük Galatasaraylı var mıdır acaba? Birde bu adamı sakat sakat çiktığı Hamburg maçından sonra islıkladı bu taraftar, artı kulüpten kovdu nerdeyse Polat efendi.

2-2 travması yaşamayız umarım bizde :D

Geri
Üst Alt