STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray - Beşiktaş | 6 Mayıs | 19.00

beşiktaşı şimdi izledim fener macında. yemin ediyorum veteran takımı gibi. defansları cok pozisyon vermeye müsait. fenerbahce bunları kullanamamış kagnı gibi oynadıgından. defanslarını önde tutuyorlar. bu bizim icin iyi bir durum. bizim takımda selcuktan başka şut cekmeye calışan yok. onun icin iyi oldu defanslarını önde tutmaları. gerci bize böyle oynarlarmı bilemem.

Maçı alırsak şampiyonluğumuzu ilan ederiz.

kareografı nasıl olcak acaba

Arkadaşlar, İstanbul'dan gelecek bir grup fenerbahçeli taraftarın Trabzonlular arasına karışıp stadda olay çıkartarak Fener'i hükmen 3-0 galip saydıracağı söylentisi dolaşıyor.

Bize düşen trabzonluları uyarmak...

Bu pis planı uygulamalarına izin vermemeliyiz...Lütfen bu haberi yayalım...Adminden rica ediyorum...Siteye maç saatine kadar bu söylentiyi uyarı olarak koysun...

Dediğin kadar kolaysa, biz de son maçta yapalım, yapabiliyorsak.

Kolay mı bunlar?

Arkadaşlar, İstanbul'dan gelecek bir grup fenerbahçeli taraftarın Trabzonlular arasına karışıp stadda olay çıkartarak Fener'i hükmen 3-0 galip saydıracağı söylentisi dolaşıyor.

Bize düşen trabzonluları uyarmak...

Bu pis planı uygulamalarına izin vermemeliyiz...Lütfen bu haberi yayalım...Adminden rica ediyorum...Siteye maç saatine kadar bu söylentiyi uyarı olarak koysun...

Yemezzzzz

Galatasaray'da tüm konsantrasyon pazar günü Türk Telekom Arena'da oynanacak Beşiktaş maçı üzerine yoğunlaşırken, dikkatler aynı gün oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe karşılaşmasına da odaklandı.

Teknik direktör Fatih terim, futbolcularının Trabzonspor beraberliğiyle yaşanan hayal kırıklığının atmosferini üzerlerinden atmalarına yardımcı olmaya çalışırken, Beşiktaş maçı için de uyarılarda bulunuyor.

Tecrübeli teknik adam, futbolcularına Trabzonspor beraberliğiyle şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşadıklarını ancak ezeli rakiplerinin 4. haftayı yenilgiyle kapamasıyla avantajın hala kendilerinde olduğuna değindi.

Fatih Terim'in, "Trabzonspor maçı geride kaldı. Şimdi önümüzde belki de şampiyonluk düğümünün çözüleceği bir gün var. Beşiktaş ile kritik bir maç oynayacağız. Çok dikkatli olmak zorundayız. Bu karşılaşma sonunda şampiyonluğu lig bitmeden taraftarımızla kutlama imkanı bulabiliriz. Bu yüzden bugüne kadar olduğu gibi pazar günü de elinizden gelen en iyi performansı ortaya koymanızı bekliyorum" dediği öğrenildi.

Tecrübeli teknik adamın, Trabzonspor karşısında hücum bölgesinde suskun kalınması sonrası bu bölgedeki Necati- Elmander ikilisinde değişikliğe gideceği Baros'a görev vereceği belirtildi.

Bu arada Trabzonspor maçına fazla ilgi göstermeyen sarı kırmızılı taraftarların Beşiktaş derbisinde tribünleri doldurup takımlarına büyük destek vermeye hazırlanıyor. Taraftarların maçın satışa çıkan biletlerine büyük ilgi gösterdiği öğrenildi.

ligtv nin sitesinden alınan bir haber..

Kazanan kadro bozulmaz... :D

Aydin ve Barosu ilk 11 bekliyorum

20.45 diye koreografi yapılsın

Biletler son durum :

re2753ab.gif

Herkesin adaleti şaşar , Allah'ın adaleti şaşmaz! İmparator tribündende yönetir takımı , ama tek korkum şampiyonluk son haftaya kalırsa İmparator'un Kadıköy'de olamayacak olması.Şampiyonluğu bu maçta ilan edip , İmparator'u omuzlara alacağız inşallah! Ondan sonrada gereken cevapları birbir verecektir İmparator!

55 bin Fatih Terim'i nasıl engelleyeceksiniz? :tank: :gs:

Pazar günü muhteşem bir atmosfer bekliyorum bizi dahada hırslandırdılar , takımda dahada hırslanacaktır o kupayı alacağız!

hayatımda izlediğim en rahat derbi ne hikmetse tinerci derbileri oluyo...

Baros ilk 11 de baslamali,Elmander-Necati ikilisi iyi anlasamiyor.

Elmander-Baros daha iyi olur.

şu macta da trıbunler bos olursa yazıklar olsun .. ligin son macı,belki sampiyonluk macımız. doldurun su stadı.

şampiyonluğu garantileyeceğimiz maç pazarı iple çekiyorum ŞAMPİYONLUK ŞARKISI DÜŞMESİN DİLLERDEN

Biz Kazanirsak otomatik olarak sampiyonmuyuz ?

Geri
Üst Alt