STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray - Beşiktaş | 6 Mayıs | 19.00

abi şu stad dolarmı dolmaz mı muhabbeti ne kötü yahu. derdimiz bumu şimdi. maç başlasın 52.000 susan taraftar olursa daha kötü.

10000 kişi olsun 90 dakika durmadan destek olsun o bile yeter......

Haklısın hocam da bizim 52 bin çektiğimiz maçlarda hiç susmadık. O yüzden inşallah yine öyle olur. :yenieek:

Allahım yarın maçtan sonra eve dönmeyi nasip etme :D

Allahım yarın maçtan sonra eve dönmeyi nasip etme :D

o ne kardeş. kendi kendine ne diyon. maça 1 gün var daha sen bu durumdaysan şimdiden allah korusun maç saati ne yapacaksın.

ahaaaaaaaaaa buraya yazıyorum.

galatasaray-beşiktaş maçı:

ilk yarı: önde kapatırız baskılı başlar skoru elde ederiz.

ikinci yarı: berabare olur. son 30 dakikada 2-1 yapar, son 10 dakikada 3-1 yaparız.

trabzonspor-fenerbahçe:

ilk yarı: iki taraftar etkili oynamya çalışır ama berabere biter.

ikinci yarı fener risk alır. trabzon son 30 dk kala öne geçer. fener golü bulur 15 dk kala. taraftar sakin durmaz bişeyler atarlar maç 5-6 dakika ekstradan uzatma olur. fener baskı yapar trabzon kontradan golü bulur.

şampiyon biz oluruz. bu senaryo olrusa oscar senorya ödülünü isterim, olacakmı sanmam :) tek doğru var

ŞAMPİYON PAZAR GÜNÜ BİZİZ. İSTER RAHAT GEÇSİN İSTER STRESLİ . FUTBOLUN ADELETİ PAZAR GÜNÜ YANIMIZDA OLACAK İNŞALLAH.

Haklısın hocam da bizim 52 bin çektiğimiz maçlarda hiç susmadık. O yüzden inşallah yine öyle olur. :yenieek:

bazı bölümler bitmiş.Örneğin 120 TL lık ve 250Tl lik bölümler bitmiş ama var gözüküyor , sen almaya kalktıgında bılet yok dıyor.Güncelleme yapmayı unutmuslar sanırım.350 lık ve 200Luk bıletlerın bazı kısımları boş evet ama onlarda en kötü maç günü biter diye düşünüyorum..

Arkadaşlar yarın İzmir'den arabayla geleceğim maça ama dönüşte hiç vakit kaybetmeden arabaya ulaşıp İzmir'e yola çıkmam gerekiyor. Bana ne önerirsiniz, bildiğim kadarıyla stadın otoparkını kullanamıyorum, arabayı nereye koymalıyım ki maç çıkışı en kısa sürede ulaşayım?

Bilenler yardımcı olabilir mi acaba?

Arkadaşlar ya bir yardım lütfen, malum İstanbul böyük şeher.

bazı bölümler bitmiş.Örneğin 120 TL lık ve 250Tl lik bölümler bitmiş ama var gözüküyor , sen almaya kalktıgında bılet yok dıyor.Güncelleme yapmayı unutmuslar sanırım.350 lık ve 200Luk bıletlerın bazı kısımları boş evet ama onlarda en kötü maç günü biter diye düşünüyorum..

Şimdi baktım tek tek, bilet alabildiğin bölümler şu şekilde:

203

216

223

102

111

115

124

202

211

214

215

224

Ama bunların da alt kısımları kalmış çünkü sırayla en iyi yerden veriyor sistem. Arena full olacak inşallah.

tarihler önemlimidir bazıları için bilmiyorum.

13 mayıs pazar günü 13. kupasını alan tekni adam olarak. feneri 12 lig maçında yenemediğimiz kadıköyde, 13 üncü maçta şampiyon olarak devirmeyi nasip etsin diyorum

ŞAmpiyonluk bizim hakkımız söke söke alırız.

Stadın yani yolun karşı tarafında işpark var. Oraya bırakabilirsin arabanı. Ama çıkışta ulaşmak okadar kolay olmuyor.Yığılmalar yüzünden otoparka ulaşmak zaman alabiliyor.

Trabzon akıllı oynarsa bu maçta farka dahi gidebilir. Tek yapması gereken sakin olup bjknin yaptığı gibi orta sahayı garantiye alıp fbnin üzerine gelmesini beklemek. Çünkü fbde de stres büyük olacak. Dakikalar geçtikçe hele de bizim maçtan gol haberleri geldiğinde şampiyonluğu kaybediyor oldukları dank edince şuursuz saldıracaklar. Trabzon ikinci yarı kesinlikle hızlı adamlarla oynamalı.

Arena tam dolu olsun olmasına ama renkdaşın dediği gibi 10000 olsun susmasın, sürekli oyun içine müdahale etsin.Bazen hakem hatalı karar veriyor veya rakip çok sert oynuyor taraftarımızda ses yok. Arena da 2-3 maç dışında tam bir baskı kuramadık diye düşünüyorum.

Stadın yani yolun karşı tarafında işpark var. Oraya bırakabilirsin arabanı. Ama çıkışta ulaşmak okadar kolay olmuyor.Yığılmalar yüzünden otoparka ulaşmak zaman alabiliyor.

Sağol renktaş, bu çok iyi oldu.

Stada giderken arabanla seyrantepe tabelasına gir, sanayi yönüne ve oradan seyrantepe metro istasyonunun hemen arkasında İSPARK var oraya arabanı park edebılırsın..yanılmıyorsam 5 TL ...ama ne yap ne ed otoparkın en ust katına park et derım ben..yanı ustu acık alana park et.Boylece mac cıkısı cok rahat cıkar gıdersın.Otopark ıstemıyorum dersen bu Tatlıses lahmacun dahıl o cadde uzerı ve ara sokaklarada park edebılırsın.Araba felan cekılmıyor mac gunlerı..

besiktas_maci.png

Kahverengi olan bölümler bitmek üzere. Geri kalan yerler %50 dolu.

ALINTI

Stada giderken arabanla seyrantepe tabelasına gir, sanayi yönüne ve oradan seyrantepe metro istasyonunun hemen arkasında İSPARK var oraya arabanı park edebılırsın..yanılmıyorsam 5 TL ...ama ne yap ne ed otoparkın en ust katına park et derım ben..yanı ustu acık alana park et.Boylece mac cıkısı cok rahat cıkar gıdersın.Otopark ıstemıyorum dersen bu Tatlıses lahmacun dahıl o cadde uzerı ve ara sokaklarada park edebılırsın.Araba felan cekılmıyor mac gunlerı..

Sağol renktaş, işpark en iyisi gibi, risk almak istemem. Gerekirse erken gelir üst kata parkederim.

Tarif için çok teşekkürler.

aman arkadaş kareografi filan yapmasınlar. şu maca odaklansın taraftar.

90 dk şampiyonluk şarkısı söylenmeli !!

Muslera

Eboue - Semih - Ujfalusi - Hakan

Aydın - Melo - Selçuk - Engin

Elmander - Baros

Kesinlikle bu kadro ile çıkmalıyız!

Son Dakika:TFF Yarın trabzonsporun yenmesi halinde son fenerbahçe - Galatasaray derbisinin galibine 6 puan verilcegi açıklandı

:D

yanarım yanarım trabzon maçına :) kazanzaydık o maçı şimdi diğer maça bakmadan bu maçı kazansak şampiyonduk umarım pazar akşamı 20.45 de çarşamba günkü trabzon maçını aramayız.

Geri
Üst Alt