STSF 11/12 H:5 | Galatasaray 2-2 Beşiktaş | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Galatasaray - Beşiktaş | 6 Mayıs | 19.00

düsünmeyim diyorum , dayanamiyorum..

heyecan basti simdiden..

insallah yarin sampiyon oluruz..insallah..

aynı kadro ile devam,az önce ligtv de söledi

hadi ya, necati yine mi oynuyor..

yine on kisiyle baslayacagiz desene..

haftalardir formsuz..

oynat barosu iste, o da formsuz ama en azindan defansi yipratir elmanderle beraber..

ben gecen haftaki gibi gene izlemicem. ama bu sefer 2 macıda.

lazim iste kardesim.. Birine göstermem lazim :)) Arkadas az taraftar varmis diyor... Bana o toplumdan görüntüler lazim

Hani o konuda hic fotograf yok nerde ... O gün heryerden foto geliyordu ya nereye gitti o güzel görüntüler

verdim ya lan gecen sayfada. bir sayfa geride bak reis.

BJK basit takım değil. Q7,Fernandes,Almeida her an her şey yapabilecek adamlar. Egemen'i de unutmamak lazım. Her an iki kaleye de gol atabilir :):)

yarın şampiyonluğu kutlama ihtimalimiz var ama daha 120 tl lik biletler bitmemiş, ne oluyor bizim taraftara anlamıyorum... futboldan mı soğudu millet acaba

az mı hocam 120 TL ? Asgari ücretin yüzde 17-18'i... yönetim zekiyse biletleri 30-40 TL,hatta bedava yapar bu maç..

az önce TRT sporda besiktasin kadrosunu gösterdiler. 7 yabanci koymuslar birde almeyda yerine almedia yazmislar :D

hadi ya, necati yine mi oynuyor..

yine on kisiyle baslayacagiz desene..

haftalardir formsuz..

oynat barosu iste, o da formsuz ama en azindan defansi yipratir elmanderle beraber..

noldu ? Necati birden kötü adam mi oldu ?

futbolculari bir günde yükseltip bir günde yerle bir etmeyi ne cok seviyoruz demi ?

noldu ? Necati birden kötü adam mi oldu ?

futbolculari bir günde yükseltip bir günde yerle bir etmeyi ne cok seviyoruz demi ?

Bir günde mi?? Sen Necatinin son haftalarda performansindan memunsan, bir sey diyemem sana...

bende olsam maça necatinin yerine baroş ile emre nin yerine riera ile başlarım. golden sonrada tekrar emre ve necatiye dönerim.

bende olsam maça necatinin yerine baroş ile emre nin yerine riera ile başlarım. golden sonrada tekrar emre ve necatiye dönerim.

7 yabancı olur o zaman Melih abi, Aydın ve Baros en doğrusu :)

[video=youtube;yIxdLyTU3Rg]https://www.youtube.com/watch?v=yIxdLyTU3Rg&feature=share[/video]

Suursuzca saldiracagimiza akilli oynamaktan yanayim. Tabiki baskili ve istekli oyunumuzdan taviz vermeden.

Kazanmak kadar yenilmemek de önemli olabilir. O yüzden sacma hatalara yer yok bu macta

Allah yardımcımız olsun , yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hakettiğimiz şampiyonluğa umarım yarın 20:45'te ulaşacağız!

Geri
Üst Alt