Recep İçfındık
Büyük Kaptan
- 10 Mart 2011
- 22.397
- 1.441
- 1.503
Cevap: STSF 11/12 H:5 | Trabzonspor - Fenerbahçe | 6 Mayıs | 19.00
TS erken bir gol bulursa en kotu berabere biter
TS erken bir gol bulursa en kotu berabere biter
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim maçı niye izlemiyon renkdaş. :sad007:
Deplasmandaki Beşiktaş ve Trabzon maçlarını izlemedim kazandık, evimizdeki maçları izlemiştim sonuç ortada. Yarın forumdan takip etmeye karar verdim![]()
Tek korkum Trabzon'un hükmen mağlup olması. Halk çok öfkeli burda.
oylede cok heyecanlı oluyo :lol:
Şenol Günəş : Galatasaray Çempion olacaq çünki fenerbahceni buradan əli boş göndərməyə and içdim.
azeri sayfasından
Şenol Günəş : Galatasaray Çempion olacaq çünki fenerbahceni buradan əli boş göndərməyə and içdim.
azeri sayfasından
azeri sayfasından
1 Galatasaray 46
2 Fenerbahçe 43
3 Trabzonspor 32
4 Beşiktaş 31
Trabzonspor 'un klasmanda BJK 'nin üstünde bitirmek (3ncülüğü garantileyip FB avrupaya alınmazsa ŞL oynamak) için bu maçı kazanması lazım.
Üstelik Fenerbahçe 'nin -12 puan ceza alabileceği belirtiliyor. Trabzonspor 'un klasmanda FB 'nin üstünde bitirme şansı da var.
1 Galatasaray 46
2 Fenerbahçe 43
3 Trabzonspor 32
4 Beşiktaş 31
Trabzonspor 'un klasmanda BJK 'nin üstünde bitirmek (3ncülüğü garantileyip FB avrupaya alınmazsa ŞL oynamak) için bu maçı kazanması lazım.
Üstelik Fenerbahçe 'nin -12 puan ceza alabileceği belirtiliyor. Trabzonspor 'un klasmanda FB 'nin üstünde bitirme şansı da var.