STSF 11/12 H:5 | Trabzonspor 1-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Trabzonspor - Fenerbahçe | 6 Mayıs | 19.00

kondisyon ve fizik acidan cok kötü durumdalar,önemli oyuncularini kaybettiler,oyniyanlarda igneyle felan oynuyor,bugün trabzon dikkatli oynarsa kazanir,skor olarak öne gecerse farka bile gidebilir,gol atacak baroni,stoch disinda oyunculari yok.Besiktas macinda öne dogru gidemediler bile besiktasin hucum oyuncularinin beceriksizligi farki engelledi,bugün burak gününde oynarsa birden fazlasini atabilir.

Yobo yok o yok bu yok haberleri yalan dolan yine fbnin bizans oyunları :)

ben trabzona güvenmiyorum...

Neredeyse fener maçı alır gibime geliyor...

Tothem

Gökhan,Yobo,Alex hatta( biraz zorlasalar Lefter bile oynayacak.

TRT Spor'daki Haydi Maça programında da az önce söylediler Yobo, Mehmet Topuz, Alex oynamayacak diye. İlginç bir kadroyla çıkacakmış Fener, ortada Serdar - Bekir falan. Trabzon ise Giray - Glowacki (Mustafa Yumlu yok) ikilisiyle oynayacakmış büyük ihtimalle. Valla her türlü Trabzonspor'un Fener'i şampiyonluktan edeceğine inanıyorum.

ben fenerden o yok bu yoka inanmam artık...

gökhan gönül sezonu kapattı dediler herif kadroda...

inanmam yani...

TRT Spor'daki Haydi Maça programında da az önce söylediler Yobo, Mehmet Topuz, Alex oynamayacak diye. İlginç bir kadroyla çıkacakmış Fener, ortada Serdar - Bekir falan. Trabzon ise Giray - Glowacki (Mustafa Yumlu yok) ikilisiyle oynayacakmış büyük ihtimalle. Valla her türlü Trabzonspor'un Fener'i şampiyonluktan edeceğine inanıyorum.

futbol bu belli olmaz eğer ts erken bir gol yemezse her geçen dakika kendi lehine gelişicek eğer son toplarda başarılı olurlarsa maçı alırlar diyorum. fener balı devreye girerse yapıcak bişi yok o zaman :)

Didier Zokora ‏ @maestrozokora (twitter)

Cok buyuk bir maca, cok buyuk bir azimle haziriz. Bizim icin sezonun en onemli maci ve inaniyoruz, kazanacagiz.

:uyy::uyy::uyy:

arkadaslar cidden olmiyabilir,besiktas macinda adaleleri koptuydu,cok normal sonucta robot degil bu adamlar,zaten alex,sow gibi etkili oyuncularin olmamasi trabzon icin yeterli hani digerleri oynsada oynmasada farket,bekir-serdar yan yana hic oynamadi,hataya cok musait bir defans kurgusu.

Trabzon bugün sahada akilli oynarsa kazanir ve bir hafta erken sampiyonlugumuzu kutlariz,azanamazsada haftaya biz koyar geceriz...Ama bugün sampiyon olacagimiza yürekten inaniyorum,Trabzon taraftari umarim akli selim olur,rakip ayagina top geldiginde sadece isliklar ve sahaya madde atmazlar,cünkü kendi takimini bozmaktan baska birseye yaramiyor.

Açıkçası inanmamakta herkes haklı. Fazla söze gerek yok. Ayrıca taraftar için sürekli protesto söylemleri var, bunun yanında takım desteğine de önem verirler inşallah.

beyler fene-v balı malum TS eğilir bugün büyük ihtimal biz en kötü beraberlik alıp karıköye avantajlı gitmemiz lazım

Haydi uşaklar alın bu maçı..

Bu uşaklar maçı yarıda bırakacak işlere girmesinler de gerisi sorun değil.

ts içerde rezil oynuyor burak tek forvet oynarsa ts gol atamaz yanına halil veya henrique'yi koymalı şenol hoca..

Yobo, Topuz ve Alex oynamazsa $ikecilerin kazanmasi mucizelere bagli.

Trazbon stres yaparsa işi zor

Şenol Güneş : Aykut Kocaman bizden özür dilemesin bundan sonra bizden. Galatasaraya 4 2 yenildiğimiz zaman şike dediler 0-0 biten macta seslerini çıkarmadılar. Selçuk İnan Fenerbahçeye frikikten atıyor güzel oluyor, Trabzonspor'a atıyor şike oluyor. Fenerbahçe maçında benim oyuncularım gerekirse sahadan ölü çıkacak ama bu maçı kazanacak.

Adamsin Hocaaam !!

ilk golu atan maçı kazanır

Şenol Güneş : Aykut Kocaman bizden özür dilemesin bundan sonra bizden. Galatasaraya 4 2 yenildiğimiz zaman şike dediler 0-0 biten macta seslerini çıkarmadılar. Selçuk İnan Fenerbahçeye frikikten atıyor güzel oluyor, Trabzonspor'a atıyor şike oluyor. Fenerbahçe maçında benim oyuncularım gerekirse sahadan ölü çıkacak ama bu maçı kazanacak.

Adamsin Hocaaam !!

offf süper

Geri
Üst Alt