STSF 11/12 H:5 | Trabzonspor 1-3 Fenerbahçe | Maç Sonucu

Cevap: STSF 11/12 H:5 | Trabzonspor - Fenerbahçe | 6 Mayıs | 19.00

Şenol Güneş : Aykut Kocaman bizden özür dilemesin bundan sonra bizden. Galatasaraya 4 2 yenildiğimiz zaman şike dediler 0-0 biten macta seslerini çıkarmadılar. Selçuk İnan Fenerbahçeye frikikten atıyor güzel oluyor, Trabzonspor'a atıyor şike oluyor. Fenerbahçe maçında benim oyuncularım gerekirse sahadan ölü çıkacak ama bu maçı kazanacak.

Adamsin Hocaaam !!

nerde demiş bunu ?

şenol hoca öyle konuşmaz bence

Fenerin Trabzona bali ne zaman tutmus yahu,adamlar Bursayi sampiyon yapti kadiköyden cikarak,Trabzon icin sezonun maci evet bu sezon sadece bir beraberlik koparmis olabilirler ama bugün kazanacaklar,en kötü berabere kalacaklar,ben Trabzona ve futbolcularina inaniyorum,kalite olarak baktigimizda Fenerden suan daha bir takimlar,fenerin cok etkili oyunculari yok,tek tek baktigimiz vakit Trabzonun daha etkili oyunculari var olacak bugün sahada,yalniz colman biye oynadigi futbolun yarisini oynar umarim,2 mactir sahada basmadik yer birakmiyan colmandan beklentim büyük.

Halil,Colman,Burak etkili oynasin yeter 2 + gol bulurlar,bugün zaten Trabzon her türlü golü bulacak en önemliside yemesinler!

O tekneyle hotel basma videosunda adamin sarki söylemesi beni bitirdi ya:D

Yaktin ben yaktin gözlerine baktim :D Hahaha

f5 in formaları :D

536842_358040230910672_1473492735_n.jpg

Hadi zokora hayatının futbolunu oyna sana ırklıçık yapan kulübe karşı

ahahaha bunu goren oldumu :ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::ciftetelli::c iftetelli:

[video=youtube;Q-0OIiQDvbM]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Q-0OIiQDvbM#![/video]

Trabzon yolundayız ben de dahil olmak üzere arabada 4 hacı birlikteyiz. '' Hayırdır 4 hacı böyle nereye'' diye soruyor arkadaslar. Bu kadar hacı nereye gidecek. Tabiki Avni Aker'e şeytan taşlamaya:)

Trabzon bu maçı alacak..

Nokta..

Gönüller hamsi kafalılardan yana bugün. Hadi görelim sizi.

bu macta Isvicre maci oncesindeki Alpay Ozalan durumu seziyorum ,umarim asiri motivasyondan mac iptal falan olmaz veya kirmizi gormez Trabzon

Maçı hakem hatalarıyla alacaklarından eminler galiba bizim maça oyuncu dinlendiriyorlar. O oynamıyor bu oynamıyor sırf bizim maç için bunlar hep. Demekki bu maça garanti bakıyolar ilginç.

fenerin balından çekiniyorum tek derdim o.

Yobo da yok deniyor.

efsane efsane ne efsanesi.. o tezahürat hoşuma gitti baya bee :)

Geri
Üst Alt