STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 4-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | İlk Yarı

Sene sonu Adnan Sezgin revizyon şenliklerine bekleriz artık.

adamalar da bütce var bizde o kadar adam satıyoz adnan efendi nereye koyuyo paraları anlamıyorum.

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 3-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | İlk Yarı

Ben Rakibimiz hatta Baskani Aziz Yildirim´i alkislamak isterim... Adam gercekten müthis bir Takim kurdu...

Kanatlar dersen hem Genc hem firtina hem savasci... Dia/Stoch..

Sag ve Sol Bek Topla oynamasini bilen, Hücuma katilan tarz.. G.Gönül/Santos

Beyin bana göre Türkiyeye hagiden sonra gelmis en iyi Yabanci... Alex

Forvet 4 Yil boyunca Fenerbahceyi ucuracak adam... Niang...

Yedeklerde Kaliteli Oyunculari var.. Kaliteli degilsede Adam gibi Yedek Oyuncular.. M.Topuz..Özer H...Gökhan Ü...Güiza...Semih vs..vs..

Pahali Mahali, Öyle veya Böyle Fenerbahce gercekten liginde Schalke, Real, Chelsea, Inter tarzinda hareket ederek Saglam bir Kadro kurdu...

Hic sevmesemde Helal olsun Aziz Yildirim diyorum..:tiphat::tiphat:

Bir maçla karar vermeyelim. Aziz Yıldırım'da bizim başkanı aratmaz transfer konusunda. Hatta bu aralar çok övülen Demirören bence ikisiden de beterdir yanlış transfer konusunda. İlk maçlar pek istediğimiz gibi geçmedi ama rakiplerimizin durumuda çok iyi değil bizden.

E herkes dalgasını geçiyordu Young Boys maçlarından sonra???? Noldu lan 'futbol alimleri! ??? Şimdide helal olsun Aziz Yıldırım falan deniliyor? Ne işsiniz siz ya? Fener süper fener kral hacı evet şampiyon kesin.Banlanıcam şimdi zor tutuyorum...

İyide biri young boys biri antalya bakalım PAOK maçındada yada geçerlerse grup maçlarındada böyle oynayacaklar mı.. Mesele fener değil mesele antalya fenere yat galatasaraya gelince aslan kesil

2-3 gol daha atsın Fenerbahçe pohpohlansın.

Bizim maçta nasıl oynuyor antalya bakın görün özdilek falan yaka paça yırtar kenar,da hırsın,dan o kadar yani.

Adamların kadro zaten şampiyon kadro sayılır bozmadan üstüne takviye yaptılar.Normal bu sonuç

daha ilk hafta, geçen sezonda fener mağlup başlamıştı tamam çok iyi bir görünüm vermiyoruz ama hemen enseyi karartmayalm daha 33 hafta..

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 0-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | İlk Yarı

şuan antalya 2-0 önde olsaydı bunları yine yazabilirmiydin?

1 maçla göğe yükseltme veya yerin dibine sokma türk milletine mahsus olsa gerek:o

Sevgili Kardeslerim hep böyle diye diye zaaten ilerlemiyoruz.. Su Altta gördügünüz Mesajimi yazarken Mac Yeni baslamisti ve Yazarken 1:0 oldu oda Tuzu biberi oldu.. Benim tarzim degil.. O yazdiklarim gercekten yürekten söylediklerim..

Bence bu Ligin acik ara favorisi Fenerbahcedir...

Ligin Tozunu attiracaklar gibime geliyor...

---------------Volkan------------------

G.Gönül----Transfer---Bilica/Lugano---Santos

----------Baroni-------Emre-------------

---------------Alex/Özer-----------------

Stoch--------------------------------Dia

-----------------Niang---------------------

Kadrolari müthis...

fener en azından eksiklerini bilip transfer yapıyor. Başarılı olur olmaz o ayrı. Ya biz ne yapıyoruz onu söyleyin?

İşte sinir olduğumuz nokta bu.10 kişilik fenere gol atamadığımız gün belliydi bu duruma geleceğimiz.Göz göre göre dibe battıkça batıyoruz.

Kadro var mı?

Mustafa sarp ta sakatlanmış birtane sağlam oyuncu yok mu bu takımda

daha niang gelecek baronini yerine adam gelecek bunlar varya caşocak gibime geliyo ya

Antalya ne yapmış böyle yahu.Fener'i bir de PAOK karşısında göreceğiz.Çerez rakip buldu.Maç 6-7 olursa şaşırmasın kimse.. Gerçi klasik Türk takımı anlayışı var bizde. Farkı yakaladıktan sonra yaslan geriye pas yap topu ayağında tut..

Cevap: STSL 10/11 H:1| Fenerbahçe 3-0 M.P. Antalyaspor | 15 Ağustos | İlk Yarı

şuan antalya 2-0 önde olsaydı bunları yine yazabilirmiydin?

1 maçla göğe yükseltme veya yerin dibine sokma türk milletine mahsus olsa gerek:o

Bir maçla karar vermeyelim. Aziz Yıldırım'da bizim başkanı aratmaz transfer konusunda. Hatta bu aralar çok övülen Demirören bence ikisiden de beterdir yanlış transfer konusunda. İlk maçlar pek istediğimiz gibi geçmedi ama rakiplerimizin durumuda çok iyi değil bizden.

Cevabini yazdim Kardesim.. okuyabilirsin..

antalya size hicbirsey soylemiyorum umarim dusersiniz bu yil reziller..

ilk maçtan gaza gelmeyin. ama doğru transfer yaptılarsa yapmışlardır. en kötü transfer, transfer yapmamaktan iyidir diyorum. onun dışında ilk haftada çok ironik dünkü maçla bugünkü ayrı konu. ama gaza gelmeyin.

gözünüzü açın bu rıjekard la biz başarı yakalıyamayız..cakar malesef haklı.

Daha adamın adını doğru yazamıyorsun Rijekard değil Rijkaard.Yönetim de hiç mi suç yok adam kimi oynatsın kimi elinde kim varsa onu oynatıyor yeter Rijkaard'a laf ettiğiniz yeter be.

Geri
Üst Alt