Ali -Tınay
Sarı Üye
- 6 Haziran 2009
- 935
- 0
- 1.286
Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-0 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | İlk Yarı
adamlar futbol oynuo lan
adamlar futbol oynuo lan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sarp'a ragmen 2-0 mucizedir.
İlk yarı yorumum: sonuç mükemmel. Oyuncuların iştahı yerinde. Ancak skor olumlu iken birkaç noktaya değinmekte fayda var. Serkan kuretuluş ve mustafa sarp isimli arkadaşlar. Bu arkadaşların çalışkanlığı ve iyi niyetliliğine diyecek yok. 10 numara. Ancak ne varki bu arkadaşlar futbolcu değil. Umarım yönetim bunun bir an önce farkına varır. Kovsunlar demiyorum. Bu adamlar galatasaray'a lazım. Birini muhasebe departmanına verirsin. Diğerini polat'ın oteline komi yaparsın olur biter. Zor birşey değil.
Mustafa Sarp ilk yari 8 kere topa dokundu; bunun 4 tanesini kaybetti ve onun yüzünden 2 tane pozisyon verdik kalemizde.![]()
:lol:İlk Yarı Yorumum: Sonuç mükemmel. Oyuncuların iştahı yerinde. Ancak skor olumlu iken birkaç noktaya değinmekte fayda var. Serkan Kuretuluş ve Mustafa Sarp isimli arkadaşlar. bu arkadaşların çalışkanlığı ve iyi niyetliliğine diyecek yok. 10 numara. Ancak ne varki bu arkadaşlar futbolcu değil. Umarım yönetim bunun bir an önce farkına varır. Kovsunlar demiyorum. Bu adamlar Galatasaray'a lazım. Birini muhasebe departmanına verirsin. Diğerini Polat'ın oteline komi yaparsın olur biter. Zor birşey değil.
İlk Yarı Yorumum: Sonuç mükemmel. Oyuncuların iştahı yerinde. Ancak skor olumlu iken birkaç noktaya değinmekte fayda var. Serkan Kuretuluş ve Mustafa Sarp isimli arkadaşlar. bu arkadaşların çalışkanlığı ve iyi niyetliliğine diyecek yok. 10 numara. Ancak ne varki bu arkadaşlar futbolcu değil. Umarım yönetim bunun bir an önce farkına varır. Kovsunlar demiyorum. Bu adamlar Galatasaray'a lazım. Birini muhasebe departmanına verirsin. Diğerini Polat'ın oteline komi yaparsın olur biter. Zor birşey değil.