STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-1 M.P.Antalyaspor | 30 Ekim | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:10 | Galatasaray 2-0 M.P.Antalyaspor | Devre Arası

Sarp çok iyidi!

mac baslamadan bir esmer bayan gösterdiler, disleri azcik sariydi ama yinede cok hos bir kizdi.

mac boyle bitsin baska istemem!

10 golede ,uc puan aliyoruz

Adam gibi top oynuyoruz olm, gerisi yalan.

Umarım gol yemeden bitiririz maçı.

Babam M.Sarpın oynadığını 32. dakikada fark etti.

Hücum oyuncularimizin yüzde 90'i sakatken sahsen hic beklemedigim bir skor. Az kalsin 3'ü bile atiyorduk. Bu macta Baros, Arda, Kewell, Elano'yu degil de Ayhan'i arayacagimizi düsünmezdim. Maalesef nerdeyse 10 yildir bu takimda Ayhan'i kesebilecek bir oyuncu alinmadi, hatta alternatif olusturabilecek bir adam bile alinmadi. Ayhan bile yetersiz görülürken cok anlayabildigim bir durum degil. Her sene stoperler, hücumcular gelip gidiyor, orta sahaya adam alinmiyor. Cana olmasa orta saha denebilecek bir mevkiisi bile olmayacakti Galatasaray'in.

sarp insanin sinir kat sayisini zorluyor o kadar adam sakatlandi bugün de serkan sakatlandi bu sarpa bisey olmuyor arkadas biri bicsin sunu kurtulalim

Şu maçı alırsak çok güzel olacak. Haftaya sakatlar da iyileşir.

Çin'deyim şu an, gece klübündeydim maç için (Sarp'a rağmen) süper ortamı bıraktım geldim gece 12 de... Şimdi de Ali Turan çıktı başımıza :) Sarp sahada oldukça takımımızda büyük bir gelişme beklemeyin, şu an Galatasaray'ın en büyük rakibi Mustafa Sarp'tır.

Haci GS ruhunu getirdi!

I LOVE YOU HACIIIIIIIII!I LOVE YOU HACIIIIIIIIII

Çin'deyim şu an, gece klübündeydim maç için (Sarp'a rağmen) süper ortamı bıraktım geldim gece 12 de... Şimdi de Ali Turan çıktı başımıza :) Sarp sahada oldukça takımımızda büyük bir gelişme beklemeyin, şu an Galatasaray'ın en büyük rakibi Mustafa Sarp'tır.

Haciye guven kardes!

sarp insanin sinir kat sayisini zorluyor o kadar adam sakatlandi bugün de serkan sakatlandi bu sarpa bisey olmuyor arkadas biri bicsin sunu kurtulalim

Sarp niye sakatlansın, rakiplerin işine geliyor zaten sert girmezler. Hucumda sakatlanması zor yani :) SAvunmada sakatlanması ise imkansız, çünkü savunma yapmıyor.

Top Pino'ya gelince içimde acayip bir güven oluşuyor, iki maçtır böyle.. Misimovic'te bu güveni sağlarsa çok iyi olur.

Geri
Üst Alt