STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

11 haftada -1 averaj. Galatasaray tarihinde var mı böyle bir durum ? 2012 kriterleri diye diye bitirdin bizi Adnan Polat. Eğer gerçekten Galatasaray'ın iyiliğini düşünüyorsan istifa edersin.
düşünmüyor, burada yazılanlar yada gerçek taraftarın fikri de umrunda değil, ultra bağırıyor nasıl olsa asaletin bize yeter diye. Ona yeter.

hagi nin getirdiği tüp bitti, çakıldık. bence galatasarayın bundan sonraki maçları orta sıraları ilgilendiren puan mücadeleleri olarak anılacak.

acı ama gerçek.

@Murat arslan

kardeş hagiye laf söylemeyi bırak.pinoyu kim bilirdi bu kadar iyi olduğunu?emre gibi bi genç yetenek doğuruyor..

bence sadece suç bulunması gerek şey yönetim!nonda gibi zeki forveti habersiz yollaması..Galatasaray daha sistemi oturtamadı bile futbolcu alıp veriyor.böle devam etmezki artık birşylerin oturması lazım.ve bizim bu durumlara düşmemiz forvet eksikliğinden!

Mustafa Sarp ne yapıyor ? Hayır, biz bu kadar mı anlamıyoruz futboldan da bu adamı oynatıyor hocalar.

Servet'in saatli bomba olduğunu anlayamadık mı hala. Daha ne yapması gerekiyor yahu Galatasaray'a yakışmayan bir adam olduğunu göstermek için. Gidin kıyın paraya Serdar Taşçı'yı isteyin, Ömer Toprak'ı isteyin. Stoper mi yok yahu.

Sabri, eski günlerine dönmeye başladı Rijkaard'ın gidişiyle. Boşa atıyor çoğu topu. Gerçekten yorum bile yapmak istemiyorum artık, Fatih Terim'in ikinci dönemindeki ikinci sezon gibi olacak sonumuz böyle gidersek.

adananlar istifa

Yıl 2006; Şampiyon Galatasaray, 3 mağlubiyet! Yıl 2010; 11. hafta 5 mağlubiyet.Her şey orta da be Galatasarayım..

bu arada son dakikada yedigimiz golde sabriye bakin ve bir sag bek ne yapmamali gorun

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 7 Kasım | İkinci Yarı

Son girenler ; Kewell , Barış , Emre Çolak maçın içine etti....

Aynı postu sürekli yapıştırıp durmayın. Yeni girenler değil sorumlu olanlar. Kenardaki teknik heyet ve orta sahandaki iki "futbolcu"

Bu maç sonunda inşallah taraftar anlamıştır sorunun t.direktörlerde olmadığını.

Rijkaard kötü idi gönderdik, hadi buna bu şekilde savunma yapıldı. Eğer başarısız sonuçlar alırsak Hagi'yi ne deyip göndereceğiz merak ediyorum. Hagi ne yapsın onun da elindeki malzeme bu. Tabi çok dengeli oynaması gol atmaktan ziyade gol yememeyi düşünmesi falan eleştirilir de çok sağlıklı olmaz. Eğer iyi bir yerli ve yabancı oyuncu verilmezse bir td'nin eline bence kesinlikle eleştirmemek gerekir. Artık günümüz futbolunda kötü futbolcularla şapkadan kimse tavşan falan çıkaramaz.

Maalesef Hagi´nin tercihleri yüzünden kaybettik. Cana ve Misimovic orta sahayi ayakta tutuyordu. Elano ve Sarp´i oyunda tutmak nasil bir mantiktir anlamis degilim. Bu arada Kewell bitmis

can sıkıcı bi durumda gerçekten potansiyeli olan futbolcuların takımın bu kötü durumundan dolayı arada kaynamaları ve gitmeleri ör: gio muhtemelen pino da öyle olcak.

Şu formayla da oynamayalım artık maç kazanamadık gıcık oldum. Giyin efsane parçalıyı rengimiz belli olsun. Hani gelenekçi takımdık?

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 1-0 Galatasaray | 7 Kasım | İkinci Yarı

Aynı postu sürekli yapıştırıp durmayın. Yeni girenler değil sorumlu olanlar. Kenardaki teknik heyet ve orta sahandaki iki "kazma"
sorumlu yönetim; kimseyi satmayıp sadece ledesma-emanayı al transferi kapat, u an nasıl olurduk acaba.

Cana niye oynamıyor 90dk hacıııııııı

Tek güzel yanı Emre Çolak'taki gelişmeydi. Çok güzel oynadı oyuna girdikten sonra.

eksiği değil fazlası onlar :)

bizim eksiğimiz kaliteli türk topçular :)

katilmiyorum altyapimiz Şuan altin jenerasyonunu yasiyor ben biraktim atakim izlemeyi a2 yi izliyorum anil cem berkin sinan cumhur ahmet bunlar inananinki bu sahadaki futbol ozurlulerden cok ama cok İyİ bir ekip olusturabilirler.altyapinin Şansida rijkardin gidip tugayin gelmesidir

bu arada son dakikada yedigimiz golde sabriye bakin ve bir sag bek ne yapmamali gorun

Öyle deme Sabri Serkan'ı döver oynadığı oyunla!

(Serkan derken hem Balcı hem de Kurtuluş.)

Rijkaard kötü idi gönderdik, hadi buna bu şekilde savunma yapıldı. Eğer başarısız sonuçlar alırsak Hagi'yi ne deyip göndereceğiz merak ediyorum. Hagi ne yapsın onun da elindeki malzeme bu. Tabi çok dengeli oynaması gol atmaktan ziyade gol yememeyi düşünmesi falan eleştirilir de çok sağlıklı olmaz. Eğer iyi bir yerli ve yabancı oyuncu verilmezse bir td'nin eline bence kesinlikle eleştirmemek gerekir. Artık günümüz futbolunda kötü futbolcularla şapkadan kimse tavşan falan çıkaramaz.

Rijkaard'a demediğini bırakmayanlar bu kez ne yapacaklar ben de merak ediyorum. Umarım herkes anlamaya başlamıştır, kadromuzun yeterince kalitesiz olduğunu. Trabzonspor'da bugün oynayan adamların çoğu bizde banko oynar maalesef. Çok mu para harcadı Trabzonspor ? Kesinlikle hayır.

Biz kimleri alırken onlar Selçuk'u aldılar 2 milyon euroya. Colman'ı getirdiler. Serkan'ı aldılar bedavaya. Jaja'yı aldılar 4 milyon euroya. Ceyhun'a da çok az bir para vermişlerdi. Hani o kadar para vermeye de gerek yokmuş ama görene işte.

Evet sabri tekrar fabrika ayarlarina dondu

Şu istifa olaylarını bırakın yaa.Ne bu böyle çocuk oyunumu o istifa bu istifaa..

Geri
Üst Alt