STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

1288896946168526.jpg

Bu kadro ile yeneriz gibime geliyor hakanı kontenjandan koydum maalesef yoksa banko insua

Hakkımızda hayırlısı olsun

casillas bir ironidir

1288896946168526.jpg

Bu kadro ile yeneriz gibime geliyor hakanı kontenjandan koydum maalesef yoksa banko insua

Hakkımızda hayırlısı olsun

casillas bir ironidir

Sola yakın Ayhan oynayabilir yine. Sarp banko oynar. :o

işte bu durumda selçuğa top yaptırmamak lazım.selçuğa geldimi canayı salacaksın üzerine:D.

Tek Selçuk değil yalnız defansın arkasına top atan. Serkan, Glowacki(yanlış yazmadım umarım) ve kaleci Onur. Umut-Yattara bu koşuları yapıyorlar.

Evet haklısın kardeşim, saydığın adamların xavi,iniesta,puyol,messi den farkı yok

Töbe estafurullah ya

O saydigin oyunculara yakin top anlayislari var ve bu Lige yetiyor. Antalya Macindaki Galatasaray bu deplasmandan 1 Puan ile ayrilirsa öpüp basina koymalidir. Hickimse fark etmiyor ama Trabzonspor cok iyi bir yolda. Seneye Avrupaya katilirsalar cok iyi isler yaparlar. Bizim 2000 yilindaki Kadrodan farki yok. Tek fark Hagi gibi bir Oyunculari yok. Ah Polat ah..

M.Sarp ın nasıl bi özelliği varsa Mourinho gelse yine banko başlatır maça..

FB maçının kopyası olacaktır..TS da kanatları kullanan bir takım ancak bizim kanatlarımızda savunma yönünden bana göre ligimizin en iyisi,orta göbekleri top kullanma yönünden iyiler amasavunma yönünden yine Cana-Ayhan-M.sarp-Elano-Misimoviç orta sahası çok fazla şans tanımaz Selçuk-Colman ikilisine,inşallah bu kez Pino ve Misimoviç şanslı günlerinde olurlarsa alırız maçı yoksa tipik beraberlik oyunu olur..

Çağlar iyileşmişse solda onu deneyelim diyorum. :)

maçın ilk 15 dakikasında her şey ortaya çıkar. fener maçında da öyle oldu. büyük ihtimalle, trabzonspor, ev sahibi ve favori olmanın getirdiği rüzgarla üzerimize yüklenecek. bu periyodda gol yememek lazım. burada trabzonun hücum silahlarından ziyade, bizim yapabileceğimiz bireysel hatalardan çekiniyorum.

ilk periyodu atlatırsak oyunu dengeler, hatta zamanla üstün duruma da geçeriz.

tamamen 3 olasılıklı bir maç. galatasaray'ın nasıl çıkacağı, bireysel hatalar sonucu belirler.

bununla beraber, kesin yeniliriz, hayal görmeyin diyenlere de katılmıyorum. ne durumda olursak olalım, galatasaray olduğumuzu unutmamak lazım.

Şu anda ligde bizi yenecek takım yok çünkü takıma ruh geldi.

Hagi Emre Çolak ve Musa Çağıran ile sürekli ilgileniyor. Bekleyin, Lorik Cana'nın yanına Musa Çağıran Geliyor. Mustafa Sarp ve Barış yada Ayhan'dan kurtuluyoruz.

Solda Çağlar geliyor. 3 Sol bekimiz var ama insua bence sürekli yedek kalıcak gibi gözüküyor.

Elano resmen farklı bir insan oldu. Her maçta banko oynar. Pino ve Baroş çok ciddi çekişecekler.

Tek üzünütüm Mehmet Battal'a.. O kadar yetenekli ki, şu takımda mutlaka yer bulması lazım.

Takımda Tugay ve Hagi olması olağanüstü birşey, resmen eski kolej havası geri geldi . bu takım artık tutulmaz.

Trabzonu göreceksiniz , yerle bir edeceğiz, hatta tarihi fark olabilir.

Başarılar Beyler,zor bir maç bizleri bekliyor...Avni Aker'de görüşmek üzere...

çok zor ama çok zevkli olmaya aday bi karşılaşma umarım kazanırız.

Trabzona uzaktanda vurdurmamalıyız Selçuk'a top 18 çevresinde gelmemeli Umut ve Burak'ta aynı iişin açığı iyi alan kontrölünde

maçın ilk 15 dakikasında her şey ortaya çıkar. fener maçında da öyle oldu. büyük ihtimalle, trabzonspor, ev sahibi ve favori olmanın getirdiği rüzgarla üzerimize yüklenecek. bu periyodda gol yememek lazım. burada trabzonun hücum silahlarından ziyade, bizim yapabileceğimiz bireysel hatalardan çekiniyorum.

ilk periyodu atlatırsak oyunu dengeler, hatta zamanla üstün duruma da geçeriz.

tamamen 3 olasılıklı bir maç. galatasaray'ın nasıl çıkacağı, bireysel hatalar sonucu belirler.

bununla beraber, kesin yeniliriz, hayal görmeyin diyenlere de katılmıyorum. ne durumda olursak olalım, galatasaray olduğumuzu unutmamak lazım.

Ben öyle düşünmüyorum. Şenol hoca akıllı adamdır. 60. dk ya kadar fırsat kollayarak kontrollü futbolu tercih edecektir. Bizim onlara baskı yapmamızı isteyecektir. Zaten 60. dk dan sonra oyundan düşmeye başlayan bir takımımız var. Bu dakikadan sonra hücumu düşünüp bizi sıkıntıya sokabilirler.

fft1mm1240715.jpg

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - İnsua

Cana

Barış - Ayhan

Elano - Pino - Misimovic​

11'imiz %90 böyle olacak.

Geri
Üst Alt