STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Bu seneki kaderimizi belirleyecek 4 maç önümüzde her şey futbolcuların elinde

bu zorlu periyotta futbolcuları kampa almak lazım.uzun süreli kamp.önceki yattıklarına saysınlar..

Bu sezon bitti beyler. Hala bu sezonun davasındasınız. Atı alan Üsküdar'ı geçti. Artık yapılacak tek şey Avrupa Kupalarını kovalakmatır. Bu yıl şampiyonluk bekleyen büyük hayal kırıklığına uğrar.

Trabzonspor´un orta sahasi güclü evet ama forvet ve defanslari rezalet. Umut´la mi yikacaksiniz bizi? :D Tek tek oyunculari karsilastirirsan kimin daha kaliteli bir takim oldugunu anlarsin zaten. Fazla havalanmamak lazim. Hagi´nin Trabzonspor´u sevdigini de unutma bence :)

Forvet ve Defans rezalet ama Ligde suan en cok gol atan Takim. Ve en az gol yiyen 3.cü Takim. Sallamakda üstünüze yok :D

Orta sahada Mustafa Sarp, Baris oynarsa defansta Servet gecen haftaki performansini tekrarlarsa cok zor kazaniriz birakin kazanmayi berabere kalmak bile zor olur, hic kimse Trabzonu bizden kotu filan gormesin adamlar futbol oynuyorlar Liverpool karsisinda nasil oynadiklarini gorduk hepimiz, biz bu sene o futbola cok uzagiz

Forvet ve Defans rezalet ama Ligde suan en cok gol atan Takim. Ve en az gol yiyen 3.cü Takim. Sallamakda üstünüze yok :D

Kusura Bakma ama Kasımpasya 7 attınız dıye bişeyler olmasın averajda oradan kaynaklanıyor

Trabzonlu degilim. Kayseriliyim.

Farketmez. Anti Galatasaraylıysan (Galatasaray dışı takım tutan) "ya berabere kalırız , ya da yeniliriz gibi çoğul konuşmamanı öneririm. Yani gizli ayaklarına yatmadan yorum yapman daha doğru.

Sarp oynamazsa kazanırız. Gerçekten o zaman şansımız yüzde 60 olur.

Trabzonspor´un orta sahasi güclü evet ama forvet ve defanslari rezalet. Umut´la mi yikacaksiniz bizi? :D Tek tek oyunculari karsilastirirsan kimin daha kaliteli bir takim oldugunu anlarsin zaten. Fazla havalanmamak lazim. Hagi´nin Trabzonspor´u sevdigini de unutma bence :)

Su anki performanslara bakarak: Ufuk/Onur, Sabri/Serkan, Egemen/Servet, Neill/Glowacki, Cale/Insua,Mustafa Sarpinho/Selcuk, Colman/Ayhan Ileri 4 oyuncu belli olmadigi icin yorum yapmayacagim ama Engin, Burak, Umut, Alanzinho formda, birde Yattaralari var, bizde Misimovic yavas yavas kendine geliyor, Elano bir var bir yok, Kewell sakatliktan yeni dondu, Pino iyi oynuyor

O değil gittik küme düşecek Sivas'a 3 puan verdik. Şuan Gençler iyi top oynuyor Kayseri maçında, Kayseri'de iyi takım ve ikisiylede maçımız var. Bu sene ilk üçe girersek çok sevineceğim.

Adam gibi oynarsak kazanırız, Trabzon'un arada sırada iyi sezonlar geçiren diğer anadolu takımlarından farkı yok gözümde. İş bizde bitiyor yani, bizim çocuklar düzgün oynarlarsa alırız maçı. Trabzon'un ne yaptığının veya futbolcularının formda olup olmadıklarının hiç bir önemi yok.

Su anki performanslara bakarak: Ufuk/Onur, Sabri/Serkan, Egemen/Servet, Neill/Glowacki, Cale/Insua,Mustafa Sarpinho/Selcuk, Colman/Ayhan Ileri 4 oyuncu belli olmadigi icin yorum yapmayacagim ama Engin, Burak, Umut, Alanzinho formda, birde Yattaralari var, bizde Misimovic yavas yavas kendine geliyor, Elano bir var bir yok, Kewell sakatliktan yeni dondu, Pino iyi oynuyor

Talihsiz bir yorum olmuş.

Onur'un bence Ufuk'tan bir artısı yok.

Hele Serkan şu an Sabri'den daha formda değil.

Servet Egemen'den daha iyi oynuyor şuanda.

Egemen 2-3 kafa golü attı diye gözünüz yanılmasın.

Mustafa Sarp oynamayacak Elano ile Colman Selçuk ile Ayhan'ı karşılaştır.

Elano Colman'dan daha iyi oynayacak bu maçta Fenerbahçe maçındaki performansından daha iyi bir performans göreceksiniz.

Ayhan da Selçuk ile başabaş oynar. Geçen seneye göre çok farklı Ayhan.

Pino Misimovic Kewell falan ilerisi zaten tartışmaya gerek yok.

Geçen sene şanssız bir golle kaybetmiştik.Bu yıl kazanırız umarım.

Fener maçı gibi mücadele bize istediğimiz sonucu getirecektir.

Talihsiz bir yorum olmuş.

Onur'un bence Ufuk'tan bir artısı yok.

Hele Serkan şu an Sabri'den daha formda değil.

Servet Egemen'den daha iyi oynuyor şuanda.

Egemen 2-3 kafa golü attı diye gözünüz yanılmasın.

Mustafa Sarp oynamayacak Elano ile Colman Selçuk ile Ayhan'ı karşılaştır.

Elano Colman'dan daha iyi oynayacak bu maçta Fenerbahçe maçındaki performansından daha iyi bir performans göreceksiniz.

Ayhan da Selçuk ile başabaş oynar. Geçen seneye göre çok farklı Ayhan.

Pino Misimovic Kewell falan ilerisi zaten tartışmaya gerek yok.

Talihsiz filan degil dogrulari konusuyorum senin Trabzonsporu takip etmedigin cok acik bos konusma, ben sozlerimin sonuna kadar arkasindayim Serkan Senol Gunes ile yeniden dogmus gibi oynuyor, Ufuk daha kendini gostermesi lazim, Onur ara sirada hata yapiyor ama yinede guven veren bir isim, Serveti savunan birisi ile zaten konusmak hata :), hem Mustafa Sarpin oynamayacagini nerden cikardin bal gibi oynar, istemesekde oynar, Colmani Liverpoollu taraftarlar bile begendi

Talihsiz filan degil dogrulari konusuyorum senin Trabzonsporu takip etmedigin cok acik bos konusma, ben sozlerimin sonuna kadar arkasindayim Serkan Senol Gunes ile yeniden dogmus gibi oynuyor, Ufuk daha kendini gostermesi lazim, Onur ara sirada hata yapiyor ama yinede guven veren bir isim, Serveti savunan birisi ile zaten konusmak hata :), hem Mustafa Sarpin oynamayacagini nerden cikardin bal gibi oynar, istemesekde oynar, Colmani Liverpoollu taraftarlar bile begendi

Trabzonspor'u izliyorum.

Serkan Şenol Güneş ile yeniden doğdu ama Sabri'den iyi değil.

Servet'i savunduğum yok.

Hırs yapınca oynuyor adam.

İstemediği hoca olunca oynamıyor.

Ufuk mu Onur mu dersek ben Ufuk derim zaten geçmiş milli takımlara bakarsak Ufuk'un kolu kırılana kadar Onur hep Ufuk'un yedeğiydi.

Trabzonspor'u izliyorum.

Serkan Şenol Güneş ile yeniden doğdu ama Sabri'den iyi değil.

Servet'i savunduğum yok.

Hırs yapınca oynuyor adam.

İstemediği hoca olunca oynamıyor.

Ufuk mu Onur mu dersek ben Ufuk derim zaten geçmiş milli takımlara bakarsak Ufuk'un kolu kırılana kadar Onur hep Ufuk'un yedeğiydi.

Serveti son maclarda tek bir Fenerbahce macinda iyi buldum gecen hafta yine rezil bir performans gosterdi maci son 20 dakikasini seyret yeter

Öyle düsünmüyorum. Serkan Sabri´nin sag tirnagi bile olamaz. Egemen ile Servet´i yan yana koyman bile komik olmus. Selcuk ve Colman´in daha kaliteli olduguna katiliyorum ama formda bir Ayhan´in onlardan asagi kalir yani yok. Cana´yi da düsünmeni beklerdim. Umut mu Pino mu? Misimovic,Elano,Cana,Neill,Insua,Sabri,Pino,Ayhan,Servet vs Trabzonspor´daki futbolculardan kat kat kaliteli.

Bireysel olarak biz takım olarak onlar daha iyiler

Geri
Üst Alt