STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

O haliyle bile Galatasaray'ın ekonomisi Trabzonspor ile karşılaştırılmaz.Fakir fukara edebiyatı taraftar edebiyatıdır.Bir de gerçekler var..3 İstanbul takımı ile diğer takımların arasında uçurum vardır.

Ekonomik olarakta olsa, Trabzonsporu 3 Istanbul kulübü dısındaki "diger" kulüplerle bir tutman bastan seni hataya götürür. Sampiyon oluyorsan veya Avrupa'ya kalıp enternasyonel alanda basarı saglayabiliyosan ekonomik olarak güclenmen kadar dogal birsey yok bu platformda. Galatasaray ezelden beri hem ülke icinde hemde Avrupa'da bunu basardı. Yada Fenerbahce ve Chelsea gibi alttan para götürüceksin. Bu isler böyledir. Kabul etsenizde etmesenizde Bursaspor'da gecen sezon itibari ile ekonomik olarak Trabzonsporla arasına bir ucurum actı.

Acayip uykum var ama heycan yüzünden uyuyamiyorum. :(

Zor bir maç, hatta Fener maçından daha zor bir maç. Trabzon dengeli bir kadro ile çıkar ve dengeli futbol oynarsa o maçta kilitlenir gibi orta sahada. Bakalım Şenol Güneş, Galatasaray'a göre bir taktik anlayışla çıkar ve o da orta sahayı kalabalık tutmaya çalışırsa nasıl bir sonuç çıkacak. Hatta yenik duruma düşersek neler yapabileceğiz, orası da soru işareti, eğer Hagi iki önceki maçtaki kadro ile çıkarsa yenik duruma düşersek neler yapacak, maçı çevirebilecek miyiz, gerçekten merak ediyorum.

Güzel oynayalım ve kazanan biz olalım. Bu puana onlardan daha çok ihtiyacımız var.

Trabzon'unda bizden artısı takım oyunu,hücum şablonları ve organizasyonlarının oturmuş olması.Onun dışında kadro olarak çok daha üstünüz şu eksik halimizle bile.Aslında en başta kapanmanın mantıklı olacağını düşünüyordum ama kesinlikle Trabzon'a karşı Fener maçındaki taktikle çıkmalıyız.Stoperlere baskı yapılmalı.

,

Mutlaka defansa baskı yapılmalı ve bu oyunun kilidi kesinlikl elano ve misimoviçtir. ikisini sazı eline alırsa offf offf.. Tabi bunun yanında defans da gerekeni yapıp sakin şekilde oyun yapmaları lazım

1289119691442160.jpg

%100 kadro böyle çıkacaktır o yüzden misimovicten gene tam performans beklemiyorum 4-4-1-1 olur ayhan sola misi ortaya gecerse belki bişeyler olur

ekstra sarpın varlığı da zaten maçı 11 e 10 oynayacağımız demek anlamına getiriyor

Maçı Digi Sport verecek mi?

boğucu bir presle başlayacağız maça tahminimce.trabzonu hataya zorlayacağız ve umarım gireceğimiz pozisyonları değerlendiririz.trabzonda herkes selçukdan çekiniyor ama ben enginin etkili olacağını düşünüyorum.

Misimovic ve Elano bizim için maçın kilit adamları. Trabzon Pino'ya önlem alacaktır. Bu 2 futbolcuya büyük iş düşüyor. 2'sinden biri uzaktan koyacak gibi bir his var içimde. Maça gelirsek Trabzon kazanırsa lider olacak ve bence büyük bir stres oluşturacak onlarda. Hemen gol atmaya çalışacaklar. Taraftarları zaten ayrı bi olay 15 dakika gol gelmesin hemen ıslıklamaya başlıyorlar :asd: Eğer ilk dakikalarda gol yemezsek, iyi kapanırsak ve önde basarsak Fenerbahçe maçındaki gibi bir türlü golü buluruz gibime geliyor. En kötü beraberlik alacağımızı düşünüyorum. Skor tahminim 1-2.

Alanzinho,Selçuk ve Colman önlem alırsak Trabzonu yeneriz.Bunun içinde orta sahamız çok diri olmalı.Burda Elano,Mustafa ve Cana'ya çok iş düşüyor.Tabi Misimoviç'inde ekstra iş yapması lazım.Unutulmamalı Trabzon hem feneri hemde bjkyi yendi.

Nedense bu sefer rahatim. Trabzonspor´u önemsemedigim icin degil, takimin inancina olan güvenim cok yüksek. Hagi ve Tugay´a cok güveniyorum.

Alanzinho kilit adam... bizim orta saha elamanlarını ipe dizer gibi geciyor her maçımızda.

Duran toplarada dikkat etmemiz lazım

Savunmada adam paylaşımında hata yaparsak top'u ağlarda görürüz..

Alanzinho bizim maçlarda hep bir patlama yapıyor.Colman'da öyle.Bence bu 2 oyuncuya dikkat.

Cok zor mac......ALLAH yardimcimiz olsun!

Tiiiiiiiiiiiiiiiiirabzon go to helll

Sarp'a dikkat.

Geri
Üst Alt