STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Trabzon´da Galatasaray seviliyor diye biliyorum. Fenerbahce´den nefret ediyorlar. Yaniliyormuyum?

genel olarak öyledir...30 yaş civarı bütün trabzonsporlularda böyle bi düşünce hakim.ama yeni yetişen nesilde bi eziklik duygusu yok değil.onlar artık farklı olma peşinde.bizi sevmek zorunda değil tabi hiç kimse ama sanal ortamdaki trabzonsporlu gençlerde bi isyan havası bi bende ''burdayım ulen'' çırpınışları var.onlar hiçkimseyi sevmez.hatta fenerbahçe onlar için en masum takımlardan biridir...ilginç:)

Valla benim GS dan sonra ligde en sevdiğim takım TS, niye bizi antipatik buluyolar anlamıyorum.

Sivas,Bursa,*****,Cimnastikçiler + Bülent uygunun çalıştırdığı bütün takımlardan nefret edioyorum.

Tahrik edici bir şey yazdığımı düşünmüyorum :S

Sadece arkadaş sordu cevap verdim .

Bize bayılmamanız da gayet doğal , Bursa - Ank.gücü kardeşliği gibi kardeş olmaktansa sahada düşman olmak daha güzel bence.

Tahrik edici bir şey yazdığımı düşünmüyorum :S

Sadece arkadaş sordu cevap verdim .

Bize bayılmamanız da gayet doğal , Bursa - Ank.gücü kardeşliği gibi kardeş olmaktansa sahada düşman olmak daha güzel bence.

Bence arkadaşlar bu adam fe nevliiii, hamsilerin bizle alıp veremediği yok forumumuzda dolaşmazlar, rakibimizde değiller.

Valla benim GS dan sonra ligde en sevdiğim takım TS, niye bizi antipatik buluyolar anlamıyorum.

Sivas,Bursa,*****,Cimnastikçiler + Bülent uygunun çalıştırdığı bütün takımlardan nefret edioyorum.

aynen...maç güzel geçsin hakeden kazansın...valla biz kazanamıyosak berabere biteceğine ts kazansın 3 puan alsın isterim...ts geçliğini sevmiyorum ama ts türk futboluna renk katan çok sempatik bi klüp bence de...

Uzun süredir öyle ama şu an forumları takip ederseniz , sizin yönetimizin anti etik transfer politikası ve şu Fener maçı öncesi sitede bir hamsi yatak resimi vardı . Bu sebeple antipati arttı .

Trabzon dışındaki hiçbir takım sevilmez Trabzon'da ama antipati arttı size karşı diyebilirim .

Trabzonda anti istanbul kültürü var bunu biliyoruz, ama fenerbahçeye olan nefret daha fazla bence.Bizi sevip sevmediğinizlede ilgilenmiyoruz açıkcası böyle bir beklentimizde yok rakibiz çünkü.Bizim taraftardan trabzonspora antipati duyan pek yoktur bu arada.

fe nevli olsa nolur olmasa nolur kötü bişey söylemiyo zaten

Trabzonda anti istanbul kültürü var bunu biliyoruz, ama fenerbahçeye olan nefret daha fazla bence.Bizi sevip sevmediğinizlede ilgilenmiyoruz açıkcası böyle bir beklentimizde yok rakibiz çünkü.Bizim taraftardan trabzonspora antipati duyan pek yoktur bu arada.

Bir arkadaş yazdı az önce eskiler fenerden nefret eder , ben de öyleyimdir ama sadece şu 1-2 senelik sürede biraz antipatinin arttığını belirttim .

Fener forması ile kampüsde bile gezemez kimse mesela ama gs forması ile gezilmesine bir nebze göz yumulabilir .

Kalınlaştırdığım yerdeki yorumunuza katılıyorum .

Uşaklar burayı okuyosanız, pino sizi bugun üzecek kusura bakmayın :D

edit !

128912814012450.jpg

Böyle çıkarsak farklı kazanırız ama fener maçındaki gibi çıkarsak berabere biter maç

Sayın Üyelerimiz,

Bildiğiniz gibi içinde bulunduğumuz zaman zarfında bu yöntem çok sık kullanılmaya başlandı. Pekçok internet sunucusu maçları internetten vererek rank elde etmeye çalışıyor.

Ancak bu konuda LigTV'nin "maç linklerini paylaşan forumlara" gerçekten sert tepkileri oluyor. Özellikle forum sahiplerinin mahkemeye verilmesi, forumların kapanması gibi pekçok sonuç bizleri bekleyebiliyor.

Bu nedenle, forumumuzda bu linkleri paylaşmak, kesinlikle ama kesinlikle yasaktır. Eğer yayınlayan olursa, cezası İhraç'tır.

Bu konuda sizleri uyarma gereksinimi duyduk, konuyla ilgili hassasiyetinizi bekliyor iyi günler diliyoruz.

GSCimbom.com Yönetimi

Orta sahamız dirençli olması lazım.Bugün Hagi Barış'ı oynatabilir diye düşünüyorum.Bide nedir bu Necati olayı.Hagi istemiş diyorlar,bir bilgisi olan varmı?

Bu macı alırsak Şampiyonluk için ümitlenecegim..

Tabikide bunda yıllar sonra Fener 'e yenilmemek ve özellikle eskişehir ve antalyayı yenmekde var :)

18 kişilik kadroya bakıyorum bir tane genç var oda Emre Çolak. Bu nasıl bir iş ya? Yıllardır övünüyoruz yok bizim alt yapımız Türkiye'nin en iyi alt yapısı yok zart yok zurt.

Beşiktaş çatır çatır oynatıyor genç oyuncularını, Kayseri, Bursa hepsi oynatıyor bizde 11 oynayan adam Mustafa Sarp 18'in içinde tek genç var.

Bu ne saçma bir iş be. Valla artık bıktım ya saçma sapan futbolcuları kadroda görmekten. Şu Musa'ya, Cumhur'a, Anıl'a, Serdar Eylik'e yazık ulan. Aydın kadroda Mustafa kadroda Çağlar kadroda bunlar yok.

Geri
Üst Alt