STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Bu gencleri direk banko oynatacak bir TD olmasi lazim, oynasinlar neden oynamiyorlar nasil olsa kazanamiyoruz birakin gencler oynasin tecrube edinsin oyle kaybedelim, bir kac mac kotu oynarlar sonra alisirlar

Barış deme lütfen Allah aşkına , Musa forvet arkası benim bildiğim , Cumhur konusunda ise haklısın . Hagi gibi gençleri yakından takip eden bir adam bu çocuğu nasıl farketmiyor enteresan . Cumhur , Necip Uysal kadar potansiyelli bir oyuncu en az .

Forvet arkası değil, iki yönlü orta saha. Hatta futbola stoper olarak başlamış, daha sonra orta sahaya kaydırılmış bir oyuncu. Stoperden bozma orta saha yani.

Barisin yerine Sarp oynasin bencede.

Baris kadar pas özürlü bir topcu görmedim.

Sarp hic degilse saga sola, gününde oldugu zaman da dikine oyniyor az cok.

Ayrica Hagi neden Sarpi oynatip duruyor demeyin. Neden Cumhuru, Musayi oynatmiyor demeyin.

Haginin kafasinda sadece 3 puan var simdilik. Musayla, Cumhurla ugrasacak durumda degil su an. Bügün Trabzona yenilirsek mesela büyük ihtimalle sampiyon olamayacagiz, durum gercekten kötü yani. Normlde oynayan oyuncularla maksimum puani kazanmay düsünüyor adam.

Ikinci yari Hagi kendi kadrosunu oynatir. Genc oyunculara sans verir ama simdi zamani degil.

Barisin yerine Sarp oynasin bencede.

Baris kadar pas özürlü bir topcu görmedim.

Sarp hic degilse saga sola, gününde oldugu zaman da dikine oyniyor az cok.

Ayrica Hagi neden Sarpi oynatip duruyor demeyin. Neden Cumhuru, Musayi oynatmiyor demeyin.

Haginin kafasinda sadece 3 puan var simdilik. Musayla, Cumhurla ugrasacak durumda degil su an. Bügün Trabzona yenilirsek mesela büyük ihtimalle sampiyon olamayacagiz, durum gercekten kötü yani. Normlde oynayan oyuncularla maksimum puani kazanmay düsünüyor adam.

Ikinci yari Hagi kendi kadrosunu oynatir. Genc oyunculara sans verir ama simdi zamani degil.

Baris sadece pas özürlü en azindan. Mustafa.. neyse.

Baris sadece pas özürlü en azindan. Mustafa.. neyse.

Mustafaya en cok gicik olanlardan biriyim. Gecen seneden beride elestiriyorum, hatta olay o kadar uzadi ki, adamdan resmen nefret ediyorum, tipini tüküresim geliyor. Galatasaraya gelmis en kazma topcularin basinda gelir Sarp.

Ama yinede bugün Hagi neden Sarpin yerine Barisi oynatmiyor diye elestiremem Hagiyi. Barisin yerine bir baskasi olsaydi hadi neyse ama yedek kulubedeki oyunculara bak, Baris, Musa, Cumhur...

Kader maçı.

---Cumhur----

----Cana------

--Misimovic------

Ortasahası hiçde fena olmaz ! Aksine...

En azından ; Zart ve Barış'tan iyi oynar , Cumhur .

Ayrıca , Eray'ın da Kadro'ya dahil edilmesi bence Süper bir seçim olmuş.

KeweLL'ın 2. yarı yerine girecek oyuncunun'da Ayhan olması lazım.

Emre Çolak'ın da maça 2. yarı dahil edilmesi gerek.

Mehmet Batdal'ın da oynaması gerek.

Ulan anlamadığım tek şey şu ? ; Nedir bu genç'lere Fobi ! Anadolu kulüpleri kadar olamıyorlar. Risk alma , alma nereye kadar.. ? Ön libero'ya bu kadar ihtiyacın olduğu bir dönem'de STSL tecrübesi 1 maç dahi olsa sonuçta G.Birliği gibi bir takım'a karşı 90 dk oynamış Cumhuru heleki bu sezon bu kadar Öz Güven kazanmışken oynatmamak bence çok abes'çe bir seçim ! Demem o , ki ; Artık gençlere güvenme faslını bir an-önce geçmek ve çocukları oynatmak gerek.

Vallaha Barış son Antalyaspor maçında çok iyi oynamıştı. Üst düzey mücadele etti ve çok iyi top dağıttı. Barış'ı ilk defa bu kadar çok beğendiğim bir maç olmamıştı.

Barış deme lütfen Allah aşkına , Musa forvet arkası benim bildiğim , Cumhur konusunda ise haklısın . Hagi gibi gençleri yakından takip eden bir adam bu çocuğu nasıl farketmiyor enteresan . Cumhur , Necip Uysal kadar potansiyelli bir oyuncu en az .

Ahmet söylemiş zaten, Musa çift yönlüdür, fiziği de iyi aslında ama mental yönden eksiklikleri var demekki ki tercih edilmiyor.

Emre Çolak mı kurtaracak bu takımı. Geçin şu çocuğu ya gereksiz şişirildi.

Abi ya sen Emreyi tam izlememişsin... Ya da DİKKAT! etmemişsin... Emrenin ara pasları yeter... Zaten bizimde bu maçta en çok ihtiyaç duyucağımız şey... Ara pas'ları.

beyler tam okumadım da son bikaç sayfada emre çolak oynasın,musa oynasın muhabbetleri nedir?,şakamı ciddimisiniz anlamadım.

Fener'e karsi oynadigimiz gibi oynarsak buyuk ihtimalle kazaniriz. Trabzon bize karsi evinde kapanmaz. Ayni Fener gibi acik oynar, golu arar. Tabi zor olucak ama ben umitliyim :)

Bülent Korkmaz azsonra yine Mustafa'yi övmeye baslayacak. :asd:

Abi ya sen Emreyi tam izlememişsin... Ya da DİKKAT! etmemişsin... Emrenin ara pasları yeter... Zaten bizimde bu maçta en çok ihtiyaç duyucağımız şey... Ara pas'ları.

Çok sayıda maçını izlemedim ama her izlediğimde özellikle Dikkat ettim bukadar adı geçiyo nasıl acaba diye. Her seferinde de şaşkın şaşkın ee ne var şimdi bunda dedirterek tamamladı maçı. Hatta çoğu pozisyonda güçsüzlüğü yavaş düşünmesi ve gereksiz pas hatalarıyla faydasından çok zararını gördüm. O mevkide oynayan oyuncular hemen sevilir çabuk benimsenmek istenir çünkü tutarsa gerçekten çok faydalı olur. Ama emrede o yetenek vizyon güç yok daha.

Riijkard'ın aklına gelmemişti inşallah Hagi'nin aklına gelir Ali Turan'ı göbeğe çekip Neill'i bekte kullanmak...

Geri
Üst Alt