STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Jaja'yı bu maçta takip et öneririm . Objektif yorum yapıyorum Türkiye ligindeki en komplike oyuncu , kafa şut teknik fizik o kalitesini sahaya yansıtırsa çok rahat alırız .

Pino Fener maçındaki gibi oynarsa tehlike yaratabilir , Elano'dan değil de Misimovic'den korkuyorum , Ayrıca yan toplarda Servet .

Servet'İn nesinden korkuyosunuz yav her maç 3 kafa vuruşu yapıp senede 3 4 gol atıyo sadece :D

Jaja iyi oyuncu açıkçası tırsmıyor değilim.Golü var bize.

İçim rahay beyler kesinlikle yenilmeyiz..Duran toplardan korkuyoruz ama aksine duran toplarda bizim çok etkili olacağımızı düşünüyorum.. :yenieek:

Yenilmemek yeterli mi sizin için ?

Bize fazla etki etmez ama sizin böyle bir lüksünüz olduğunu düşünmüyorum , daha Kayseri ve Beşiktaş maçınız var açıkçası Kayseri belki bizden iyi bir takım değil ama Kayseri'yi yenmek bizi yenmekten zor .

Yapmayın, nasıl bir kalecimiz olacak başka? Gidipte mevkiinin en iyisini getirebilecek halimiz yok. Hata yapsa bile, geleceğimizi kurtarmak adına Ufuk 'ta ısrar etmeliyiz.

Talihsiz yorum. O futbolcu, senden daha fazla ister Galatasaray 'ın başarısını ve bunun için mücadele ediyor her maç. Mücadele etmiyor diyebilir misin? HAYIR.

Yetenekleri çok üst düzey değil diye bu kadar eleştiri fazla ve ağır.

Galatasarayin basarisini istiyorsa diyecek Hagiye beni oynatma bu is bu kadar mucadele tabiki onemli ama Barista cok iyi mucadele ediyor anlatabiliyormuyum

Fenere karşı yaptığımız gibi orta sahayı kalabalık tutup kontralarla gol arıycaz diye düşünüyorum.

Bize fazla etki etmez ama sizin böyle bir lüksünüz olduğunu düşünmüyorum , daha Kayseri ve Beşiktaş maçınız var açıkçası Kayseri belki bizden iyi bir takım değil ama Kayseri'yi yenmek bizi yenmekten zor .

Trabzondan 1 puanla ayrilmak yeterlidir.

Kadromuz bin basar uşakların kadrosuna, ve hagi takımın başında, güveniyorum takıma, kesinlikle yenilmeyicez.

Fatma Nine'Yi davet ettik maça , Trabzon ve Gs atkısıyla geldi maça :)

İki başkan arasında güzel görüntüler var .

Misimovicten çok sey bekliyorum bugun.

Yenemiyorsak yenilmicez tabi 1 puan kazanmanın yanında sizden aldığımız 2 puanda önemli bence.Kayseri ve Beşiktaş maçları hakkında düşüncene katılmıyorum..Şu dönem çok önemli bizim için o dönemde daha rahat olacağımızı düşünüyorum..

Trabzondan 1 puanla ayrilmak yeterlidir.

Normalde evet ama çok gereksiz puan kayıpları yaşadınız ve fikstürünüz gereği yaşayacaksınız eğer hedefiniz şampiyonluksa sizin bizden daha çok ihtiyacınız var bence galibiyete .

arkadaslar kaliteli mac istiyorsaniz Liverpool Chelsea macini izleyin bizim mac baslamadan Liverpool 1-0 onde

Yenemiyorsak yenilmicez tabi 1 puan kazanmanın yanında sizden aldığımız 2 puanda önemli bence.Kayseri ve Beşiktaş maçları hakkında düşüncene katılmıyorum..Şu dönem çok önemli bizim için o dönemde daha rahat olacağımızı düşünüyorum..

Beşiktaş'ı yenebilirsiniz ama Kayseri yi zor . Kayseri ile nerde oynuyorsunuz ?

Jaja'yı bu maçta takip et öneririm . Objektif yorum yapıyorum Türkiye ligindeki en komplike oyuncu , kafa şut teknik fizik o kalitesini sahaya yansıtırsa çok rahat alırız .

Pino Fener maçındaki gibi oynarsa tehlike yaratabilir , Elano'dan değil de Misimovic'den korkuyorum , Ayrıca yan toplarda Servet .

Bu maçı alırsak benim Trabzonlu arkadaşları deli edecem:)

1-0 alırız diyorum ben.Golüde misimovic atar.

Normalde evet ama çok gereksiz puan kayıpları yaşadınız ve fikstürünüz gereği yaşayacaksınız eğer hedefiniz şampiyonluksa sizin bizden daha çok ihtiyacınız var bence galibiyete .

Diger renkdaslari bilmiyorum ama benim pek umudum yok sampiyonluk için bu sene. Varsin Trabzon olsun bu sene sampiyon.

Geri
Üst Alt