STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

Bu maçta Elano, Kewell, Baros dönüyor ama Hakan Balta ve Serkan'ı kaybettik. Sanıyorum sonraki maça da Arda ve Hakan dönüyor. Yani belki de ligdeki en ama en zor maçımız. Sonrasında ideal 11'imize yaklaşabilecez. Tabi yeni sakatlıklar olmazsa.

Galibiyet oranlarımız: trabzon maçı %40,Manisa maçı %70,Kayseri maçı %50,beşiktaş maçı %50 yani bu maçların hepsinden galibiyetle ayrılma ihtimalimiz %7

Trabzon %50

Manisa %70

Kayseri % 50 (ki bu sadece bizim takımın psikolojik eskiskliği olduğundan böyle olacağını düşünüyorum yoksa çok daha fazladır oranı)

Beşiktaş %70

Trabzon %50

Manisa %70

Kayseri % 50 (ki bu sadece bizim takımın psikolojik eskiskliği olduğundan böyle olacağını düşünüyorum yoksa çok daha fazladır oranı)

Beşiktaş %70

Senin hesaba göre de %12 oluyo yani gerçekten imkansıza yakın bu 4 maçta 4 galibiyet almak

çok ama çok zor olacak.belki ite kaka kazanırız ama elano ve barosun dönecek olması önemli.pinoyu nerede kullanacak hagi.o da çok önemli.defansı ve orta sahayı sağlam tutarsak kazanabiliriz.özellikle orta sahada üstünlüğü onlara bırakırsak geçmiş olsun.

Senin hesaba göre de %12 oluyo yani gerçekten imkansıza yakın bu 4 maçta 4 galibiyet almak

Yok 4 galibiyet biraz fantazi olabilir.

Ama bence Manisa ve Beşiktaş'ı yeneriz..

Diğer 2 maç da berabere bitse bence tadından yenmez.

Kayseri maçını bile alabiliriz aslında ama Trabzonla ilgili çekincelerim çok şu hafta belirler aslında yenilmememiz lazım

Arkadaşlar GSTV Şifresiz olcakmış 1 kasımdan itibaren acaba Türksata da verirler mi normal uyduya ..yada d-smarta

bu sabah bi sitede okudum h.balta 10 gün serkan 8 hafta yokmuş.serkana üzüldüm iyi bir alternatifti ve gelişim içindeydi ama h.balta için aksine sevindim.mecburen insua oynayacak ve çok çok iyi olacak bizim için.h.balta malesef artık sadece oynarmışş gibi yapıyo.ayrıca maçtan çok çok umutluyum.ayhan ve elano kesin 11 de olacak.baros ve kewell oyuna sonradan girebilecek hazır kıtalar olacak..tek sıkıntı m.sarp ama olsun.onu da yeneriz trabzonu da..:)

Yapalım çift santrafor Pino-Baros, dağıtalım Trabzon'u. Bu ikiliyi yan yana görmek lazım, Pino benim gözümde kanat değildir artık.

bu sabah bi sitede okudum h.balta 10 gün serkan 8 hafta yokmuş.serkana üzüldüm iyi bir alternatifti ve gelişim içindeydi ama h.balta için aksine sevindim.mecburen insua oynayacak ve çok çok iyi olacak bizim için.h.balta malesef artık sadece oynarmışş gibi yapıyo.ayrıca maçtan çok çok umutluyum.ayhan ve elano kesin 11 de olacak.baros ve kewell oyuna sonradan girebilecek hazır kıtalar olacak..tek sıkıntı m.sarp ama olsun.onu da yeneriz trabzonu da..:)

Hakan Balta'nın yokluğu yabancı kontenjanı açısından büyük kayıptır.

Baros

Arda Misimovic Pino

Elano------

------Cana

İnsua Neill Servet Sabri

Ufuk​

Gördüğün üzere 7 yabancı eder.

Sırf Trabzon maçı için bile düşünürsek, Arda sakat

Baros

Pino Misimovic Elano

Cana Barış

İnsua Neill Servet Sabri

Ufuk​

yine 7 yabancı etti.

Yani işler o kadar kolay değil. Kaldı ki bu takımın teknik direktörü Hagi ve azıcık saygı duymak lazım. Üstelik sakatlığına seviniyorum dediğin adam bir Galatasaray topçusu. Ve sağlık sorunu olmasını arzu ettiğin de her şeyden önce bir insan. Bunu unutmamak lazım.

Ufuk

Sabri Neill Servet Insua

Elano Cana Sarp Ayhan

Misimovic

Pino

Bu mac işte tam kontra oynıcagımız mac topu trabzona bırakıp sistemli pres ve topun arkasında bekleyip savunma aralarına atıcagımız toplarla posizyon buluruz fener macının kopyası olabilir ama bu sefer degerlendirmek lazım.

Ufuk--Sabri--Servet--Neill-İnsua--Elano--Cana--Barıs--Ayhan--Misi--Pino

İlk 11:

-------------Ufuk---------------

Sabri--Neill--------Servet--İnsua

------------Cana---------------

----- Barış--------Ayhan--------

Elano-------------------Misimovic

------------Pino-----------------

İkinci Yarı(Geriye Düşersek):

------Barış-----Ayhan------

Elano-----Misimovic---Kewell

-----------Baros-----------

İkinci Yarı(Öne geçersek veya maç ortada giderse):

-----------Cana------------

-----Barış--------Ayhan----

------Misimovic(Elano)------

--------Pino----Baros-------

Gibi sistemlere dönülebilir, ama malesef Hagi Mustafa Sarp'tan vazgeçmeyecek gibi duruyor en azından Barış'ın yerine oynasın da takımın sinir katsayısı yükseltme potansiyeli çok fazla artmasın :D

Artık kredimiz kalmadı 3 puan için oynamalıyız..

Kaybedeceğimiz daha fazla birşey yok..

-----------------------Ufuk----------------------

Sabri------------Neill--------Servet---------İnsua

----------------Cana-------Barış---------------

---Elano------------Misimovic------------Ayhan

-----------------Baros(Pino)-------------------

-----------------------Ufuk----------------------

Sabri------------Neill--------Servet---------İnsua

----------------Cana-------Barış---------------

---Elano------------Misimovic------------Ayhan

--------------------Baros-------------------

Gayet iyi bir kadro olmuş. Elano ve Ayhan'ın orta saha özellikleri de var bu şekilde Misi de geriye gelirse beşli orta saha ile oynayıp, oyunu tutarız. Elano ve Misi de gününde olursa gol de buluruz, Baroş oynadığında form falan farketmiyor genelde atıyor gollerini :)

Gayet iyi bir kadro olmuş. Elano ve Ayhan'ın orta saha özellikleri de var bu şekilde Misi de geriye gelirse beşli orta saha ile oynayıp, oyunu tutarız. Elano ve Misi de gününde olursa gol de buluruz, Baroş oynadığında form falan farketmiyor genelde atıyor gollerini :)

Orta saha hakimiyetini Trabzona verirsek dağıtırlar bizi çünkü adamlar müthiş organizasyon yapıyolar bi başladılar mı pas yapmaya garanti ceza sahasına kadar gidiyolar

kesinlikle galip gelmeliyiz.beraberlik bile çok şey kaybettirir.

lig de var olma,olmama maçı bana göre...eger yenersek moral olarak tavan yaparız,oyuncuların güveni yerine gelir.eger yenilirsek de yeni teknik direktör gazının bitecegi bir maç olur..

---------baroş----------

pino------misi------elano

-----cana-----ayhan----

hkn----srvt---neil----sabri

----------ufuk-----------

Kanal 24: Baros, Kewell ve Elano Trabzonspor deplasmanında forma giyebilecek.

trabzonda selçuk ve yattarayı durduralım maçtan galip ayrılırız.

Geri
Üst Alt