STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

+ Kewell'a da bir çizgi at.

Bence Baroş'a da bir çizgi atılabilir 1 ay yok herhalde gene. Oyunculuğu iyi fakat işte sürekli sakatlık problemi. Kalitesini sezona yayamazsa 15 maç civarında kalırsa o kalite ve başarılı futbol da çok anlam ifade etmiyor.

Ek: Oyunculuğunu kesinlikle eleştirmiyorum Baroş'un. Fakat bize sürekli oynayabilecek bir forvet gerekli.

Benim de Biyoloji sınavım var.Maç heyecanından 2 gün boyunca hiç çalışamadım.Boşuna heyecan yapmışım..Şimdi de çalışasım yok.Yine aldık 0'ı.

Öf öf öf . :SS: Benim de Hadis sınavım var . Ezber babam ezber . Sinirden kanaltürk ü izliyorum .Artık bitti herşey umrumda değil yıktım bütün duvarları geçrekten bu hafis silik yönetim olduğu sürece debelenmicem kendi kendime. Toroğlu da kapağı taktı.Fb ile arasında DAHA 5 PUAN FARK VAR BAŞARISIZ sayılmaz dedi . Polata girsin bu laf

bu saatten sonra yapılacak şey bir sonraki maçla birlikte artık bazı oyuncuları yavaş yavaş takımdan cıkarıp yerlerıne altyapımızın pırıl pırıl parlayan yıldız adaylarını takıma alıştırmamız gerekir. ılk olarakta bu ıcraata denızlı macıyla baslayıp anıl dilaver cem sultan cumhur ve berkın gıbı genclerı oynatmalıyız,ÇÜNKÜ MAALESEF BU SENE LIG BITTI BARI GELECEK SENEYE YATIRIM YAPALIM

renkdaş altyapıdan da hiç bi umudum yok Adnan Polat la birlikte altyapımızda çöktü Özhan Canaydın döneminde çok daha iyiydi altyapı

Bence Baroş'a da bir çizgi atılabilir 1 ay yok herhalde gene. Oyunculuğu iyi fakat işte sürekli sakatlık problemi. Kalitesini sezona yayamazsa 15 maç civarında kalırsa o kalite ve başarılı futbol da çok anlam ifade etmiyor.

Ek: Oyunculuğunu kesinlikle eleştirmiyorum Baroş'un. Fakat bize sürekli oynayabilecek bir forvet gerekli.

Baros +2 için iyi bir alternatif olur, kalsın.

Arada sırada babası belli olmayan tipler uğruyor.Alıntılamaya uğaşmayın raporlayalın,şutlarız.

Sezon sonu parayı basıp Volkan-Sercan-Selçukİnan-Nurişahin -Hamit gibi sağlam yerliler almalı yönetim. Yoksa defolsunlar gitsinler.

servet için topu taça atmak utanç verici birşey herhalde.

Aynı hatayı birkaç hafta önce gene yaptı gol oldu şimdi gene.

takımdaki çoğu futbolcu tek yönlü misal; elano ve misimoviç sadece orta açıyor ve nadiren şut çekiyor, dribling yok, yan topa kafa vurma yok, adam geçme yok aynı şekilde orta saha oyuncularımızda öyle cana, mustafa, barış sadece kesici başka hiç bi numaraları yok servete gelirsek o tek yönlü değil hiç yönlü bi adam onu Allah a havale ediyorum yani diğceğim bu kadronun bence yeni bi yapılanmaya ihtiyacı var.

hagi ye sallayanlara kızıyorsunuz kardeşimmm Cana niye çıkar,M.sarp neden her maç 90 dk oynar..Bunu bana açıklayın herkezin içinde yemin ediyorumki birdaha futbol falan izlemeyeceğim..

fenerbahce birkaç sezon önce bjk'ın 11 puan gerisinden gelip şampiyon olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Devre arasında ali turan,servet,barış,s.özkan giderse ve yerlerine adam akıllı 4 tane Türk 1 tanede yabancı oyuncu alınırsa aslantepe ile birlikte belki bizde geriden gelip şampiyon olabiliriz olmayacak şey yoktur.

Amaaa yerlerine yenileri gelmese bile şu takımda birkaç tane çürük elma kesinlikle gönderilmeli.

Baros senede 20-30 maç arası çıkarıyor.Barosa partner olacak bir oyuncu olursa onun kadar kaliteli değişmeli oynarlar.Hem barosda sakatlanmaz.

Yav bunlar hala şerefsizmiş yine Arda'ya takmışlar . Amaan ya yurt dışına yerleşcem ben :D

Elano'yu satıp, sağ kanattan iyi yardırabilen bir oyuncu almamız şart. Elano'nun sağ açık olmadığı çok açık. Elano'yu 5-7 arası satsak, o paraya çok kaliteli oyuncular alınabilir. Misal; Gio.

Baros +2 için iyi bir alternatif olur, kalsın.

+2 için 2.5 milyon veremeyiz Adnanların mantığından bakarsak. Malum 2012 kriterleri :) Yok hayır anlamıyorum forvet niye yedeklenmiyor. Mehmet Battal'ı Rijkaard da fazla tercih etmiyordu, Hagi de tercih etmiyor. Demekki yeterli değil. Zaten bende hep kuşku var o oyuncuya karşı 24 yaşına kadar çıkış yakalayamamış ve sanırsam genelinde 2. liğ de oynamış bir oyuncu da deneme yanılma yöntemi uygulamak fazla riskli olsa gerek :)

Geri
Üst Alt