STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor - Galatasaray | 7 Kasım | 19.00

36 yaşındaki adam Yunanla oynasak daha az gerilirdim demiş , bir Allah'ın kulu da ne yaptın abi o kadar da değil dememiş demekki forumun genel görüşü zaten diğer mesajlardan da anlaşılıyor,Ts 'ye nötrdüm ama artık nötr bile değilim.:cool:

her taraftar forumunda vardır böyle mesajlar adı üstünde TARAFtar forumu burda da var mesela hamsi tava yaparız falan gibi .

36 yaşındaki adam Yunanla oynasak daha az gerilirdim demiş , bir Allah'ın kulu da ne yaptın abi o kadar da değil dememiş demekki forumun genel görüşü zaten diğer mesajlardan da anlaşılıyor,Ts 'ye nötrdüm ama artık nötr bile değilim.:cool:

Renktaşlar adamları çok hor görmeyin.Son şampiyonluklarını 1983-1984 sezonunda yaşamıslar :D Bu sene de 10 hafta iyi oynayınca başladılar sallamaya.Ama sezonun ilk yarısı bitmeden düzelirler :D

Bu uşaklar kendini bişey sanıyo, yorumlara bak ya, sanki antalyaspor ile oynuyon, oynadığın takım galatasaray, son 15 yılda 2 galibiyetin var, tanıdık geldimi?

arkadaş fener mener hikaye şu cincondan nefret ettigim kadar başka takımdan nefret etmiyorum(bordomavi.net)

Aynı angut com la burası:mad:

Bu bordomavi.net forumun alt tarafta linkleri ne arıyor yahu ?

Yeni sponsorumuz mu ? :D

o linkback , eğer bir siteden vbulletinin ( bu forumunda sistemi ) bir link gelirse konunun altında çıkar sistemin bir özelliği demekki o forumdada bu konuyu baya bi takip ediyorlar .

Bu uşaklar kendini bişey sanıyo, yorumlara bak ya, sanki antalyaspor ile oynuyon, oynadığın takım galatasaray, son 15 yılda 2 galibiyetin var, tanıdık geldimi?

Trabzonspor, evindeki 36 maçta Galatasaray'ı 15 kez yenerken, ''Cim Bom'' ise bordo-mavilileri 12 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor ve Fenerbahce kankadir zaten.

Birbirlerini severler.

Trabzonspor, evindeki 36 maçta Galatasaray'ı 15 kez yenerken, ''Cim Bom'' ise bordo-mavilileri 12 kez mağlup etmeyi başardı. Trabzon'daki 9 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

Çok kaşınıyorsun sen, maçtan sonra böyle nazik cevaplar almazsın söyleyim uçarsın.

her taraftar forumunda vardır böyle mesajlar adı üstünde TARAFtar forumu burda da var mesela hamsi tava yaparız falan gibi .

Yahu o sizin simgeniz hani forumunuzda Hamsi nickli üye bile var bu kötü birşey olsa adam onu nick olarak kullanmaz değil mi ama yanlış yerden bakıyorsun olaya neyse antuyla yarışacak seviyedeymişsiniz yeni farkettim.

Bi anadolu takımından farkınız yok işte, eskişehir,bursa,rize vs vs nin bize daha iyi istatisliği vardır hatta.

İnsanoğlu çok nankör en sevdiğini seviyor o yüzden kızma trabzon bunca sene niye koydun bize diye:D

Trabzonspor ve Fenerbahce kankadir zaten.

Birbirlerini severler.
Ondan çifte tokat attılar angutlara.Kısaca herkes kendi takımı menffaatine konuşuyor.Bugün fenerle oynuyor olsalardı,Bu ezi k fener,den nefret ettiğim kadar gs,den nefret etmiyorum mesajları olurdu bence.

Çok kaşınıyorsun sen, maçtan sonra böyle nazik cevaplar almazsın söyleyim uçarsın.

Sadece istatistiki yazdım , arkadaş 2 galibiyet demiş de .

Yahu o sizin simgeniz hani forumunuzda Hamsi nickli üye bile var bu kötü birşey olsa adam onu nick olarak kullanmaz değil mi ama yanlış yerden bakıyorsun olaya neyse antuyla yarışacak seviyedeymişsiniz yeni farkettim.

Hamsi ile kimsenin bir sorunu yok ki zaten , hamsi ayrı hamsi tava yapacağız ayrı .

Mesela sizin ki de Aslan biri çıkıp aslanı terbiye edeceğiz deyince zorunuza gider aynı şey değil yani .

Ayrıca Trabzonsporun simgesi fırtınadır , hamsi trabzonun simgesidir .

Adam son 15 yıl diyor, nerenle okuyorsun..

trabzonlular bi gidin kardeşim

Derbilerin favorisi olmaz beyler. Ama bu maç derbi olmadığından favori biziz.

Bi anadolu takımından farkınız yok işte, eskişehir,bursa,rize vs vs nin bize daha iyi istatisliği vardır hatta.

Anadolu takımıyız zaten ;)

Farkımız müzedeki kupalarda , kıyaslama yapmaya gerek yok .

Gs bizden daha başarılı bir kulüptür ama bana göre dünyanın en büyük kulübü ts dir . Size göre de gs bunu tartışmak çok saçma .

Geri
Üst Alt