STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Ya beyler bu sinir ne ben anlamadim? Bundan önce cok mu farkliydik, cok mu daha iyiydik, daha mi farkli oyuncular oynuyordu? Yillardir cok iyi yerli kadromuz var diye kandirilmaya calisildik, ama sanirim son yillarda para ödeyip aldigimiz tek yerli oyuncu Caglar Birinci. Bizim orta sahamizda Mustafa Sarp diye bir adam banko oynuyor her mac, Ayhan olmadigi zaman yerine koyacak adamimiz yok, tek forvetimiz forvet bile olmayan Pino. Adamin yedekleri Ceyhun Gülselam, Yattara, Alanzinho.. Rijkaard kadromuz yetersiz deyince ates püskürdü bazilari, Rijkaard oyuncularina güvenmezse , oyuncular da verimli olamaz dendi.. Durumumuz, futbolumuz yillardir bu. Bütün yerli oyuncularimiz milli takimda oynuyormus.. yersen. Milli takimda iyi oldugu icin oynayan tek oyuncumuz Arda, digerleri caresizlikten. BAM 3'lüsü Galatasaray'da banko oynuyor, ama hic biri milli takimin o mevkii icin tercih edilen ilk 20 isminden degildir. Forvet oyuncumuz zaten yok. Bir tek savunmacilarimiz gidiyor, cünkü diger büyük takimlar akillilik edip yabanci kontenjanlarini savunma oyuncularindan yana kullaniyor. Kadromuz berbat, oyunumuz rezalet, oyuncularimiz karaktersiz. Ne bekliyordunuz? Hagi ne yapabilir ki, 2 haftada neyi degistirmis olabilir?

hagi ile bi gaz gelmişti oda ilk fb maçına denk geldi berabere bitti antalyayı zor bela yendik şimdide patladık

bu takımı bu hale getirenlerin .. yazıklar olsun be

Bravoo cocuklarr bravooooooooo yakisir:007::007::007::007::007::007:

Kendi ellerimizle verdik maci, Trabzon top felan oynamadi. Bizde oynamadik, macin hakki beraberlikti.

Kime kızmalı bu durumda? Servet hain falan deniliyor. Ya ben safım ya da siz çok ileri görüşlüsünüz. Çünkü ben Servet'ten başka bizde stoper oynayacak adam göremiyorum. Sigaracı denilen Hakan mı futbolu bilmiyor denilen Ali mi yoksa müzmin sakat Gökhan mı?

Ahmet Kesim, Ahmet Kesim, Ahmet Kesim, Ahmet Kesim, Ahmet Kesim!

Servet'e her zaman "Türk Milli takımının stoperi" muamelesi yapıldı. Ulan sanki Türkiye'nin defansı çok iyiymiş gibi övüyorlar ya deli oluyorum.

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | İkinci Yarı

Benim üzüldüğüm kadar bu takımdaki futbolculardan hiç biri üzülmüyordur yemin ediyorum

Gaz kaldimi tüpte?

Rijkarda futbol bilmiyor diyenler görün takımın halini hagi de değiştiremedi takımı.Değil hagi mourinho gelse bu kadrodan bir şey yapamaz be.

Bu maçın sorumlusu: Servet Çetin. Bu takımın bu hale gelmesinin sorumlusu: Adnan efendidir.

%5B4955548220461977%5Dadnan_polat.jpg

Takımı bok çukuruna atan adam

HARİKA SERVETTT

Güveniyoruz sana koçum.

ulanyemin ediyorum psikolojimi bozdunuz bi güzel oynayıp deplasmandabi önemlimaç kazanın yeterlan yeter

beyler aslantepe de kombine almayın aldırmayın alanlar da iade etsin sarpı izlemeye gidiyor kombinesi olanlar

lanet olsun 11. hafta 5. mağlubiyet

Insua, Cana ve Neill'in harcadiklari emek bugün bosa gitti, Servet sagolsun.

Lazlara yenıldık ya ınanmıyorum ya

Nerdesin Baros nerdesin Arda :(

Servet Hagi'yi de sabote etmedi,adamın kapasitesi yok.

Geri
Üst Alt