STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

O pozisyon hücumsal bir tercih değildi; top rakip takıma geçip, hızlıca atağa girmesinler diye bir anlık öyle bir harekette bulundu. Bence yapması gereken en doğru şeyi yaptı.

Sonunda Emre'nin pozisyonu hakkında doğru bir yorum geldi.

bu sene biz sampiyon olamazsak, ki mümkün degil gibi, fener olsun.

yine bir anadolu takim sampiyon olursa, yada bjk olursa bu yönetim Galatasaray sampiyon olmus gibi rahat olur.
Yönetimmi kalır artık canım herşey ortada.Yönetim devam ederse ve transfer politikası değişmezse ki değişmeyecek seneye maç falan takip etmem.

18 yaşında millet sahanın anasını ağlatıyor . Eğer yapamayacaksa söylesin hocasına hazır değilim diye . Lafa bak 18 yaşındaymış .

Sana katılıyorum, Arsenalde 142 tane 18 yaşında adam var premier ligde takır takır oynuyor.

Tamam işin yönetim kısmını kenara koyduk başlı başına sorun zate.Hagi canayı neden çıkarır her maç barış yerine girer(ne alakaysa)+Sarp bulunmaz hint kumaşıda bunu sadece teknik heyetmi farkedebiliyor ve 90 dakika bu adama razı olunuyor.

Sorunun temeline parmak basmışsın. Buradaki arkadaşların tamamı Sarp'ın Galatasaray oyuncusu olmadığını biliyor. Sorun burada işte. Kadron kalitesiz ve baş sorumlu belli.

Cana değişikliğine gelince. Herkes gibi Hagi'nin de hata yapma hakkı var. Bu ne ilk ne de son olacaktır. Bu arada belirteyim, Hagi hayranı olmakla beraber yeniden teknik direktör olmasını kesinlikle istemiyordum.

giray,engin,selçuk,ceyhun,serkan gibi yerliler bizim yerlilerimizden daha iyi performans gösteriyor

Söyledik. Elimizde Arda ve Sabri dışında kaliteli yerli yok diye. Hatta Karabüksporun yerlileri bile bizim yerlilerimizden daha kalitelidir.

Haftaya maça gidecektim içimdeki bütün istek gitti:)

Normal olan buydu zaten. Bu kıytırık kadroyla bir yerde ipimizi çekeceklerdi nitekim öyle de oldu. Servet' güvenildiği için gerektiği gibi oynadı, Mustafa öyle iyi saklandı ki Hagi değiştirecek adam ararken onu bulamadı, Ayhan yine formundaydı.

Adnan Polat'ın kafasında yine tilkiler dolaşmaya başlamıştır mevcut kadroyu koruyup hangi hocayı getirsemde hem taraftarı hem divan kurulunu uyutmaya devam etsem diye.

Netice itibariyle bu futbol. Her takımın böyle zamanları olacaktır. Biz de ne zaman ki Adnan Polat ve bu zihniyette ki yöneticilerden kurtuluruz yavaş yavaş kıpırdanmalar olacaktır ve başarı gelecektir. Yoksa bugün alınan sonuç gayet olağan.

Önemli olan oyuncuların kalitesinden ziyade 3 senedir bir türlü sistem üretemedik. Skibbe ve Rijkaard gibi sistem hocalarının da sistem üretmesine müsaade edilmedi.

Rijkaard'ın hatası; elindeki oyuncuları sistemine oturtmak için ısrar etmesi oldu, eldeki malzemenin kalitesizliğinden de şikayetçi değildi. Skibbe'nin de sakatlıklar ve şanssızlıktan ötürü sistemini bir türlü oturtamadı.

Sürekli sakat olan oyuncularla yollarını ayıracaksın..Yerli kalitesini yükseltip 3-4 yabancı futbolcu alırsan anca bu takım düzelir..

bu kadar defansif kadroyu anlayamıyorum bir türlü.

-mesela misimovic neden çıkar hep oyundan.sen zaten canayı cıkardın kewellı al artık.zaten sen yenılsende birşey değişmiyor.cok geridesin yenmek için cıkmıssın maca.anlayamıyorum umut bagladıgımız adamlar sürekli kenara alınıyor.ha ıyı kotu oynaması umrumda değil,adam zaten sol kanat baslıyor.al işte kewellı 60ta biraz yuklenmeyı dene.

-mustafa sarp konusuna zaten girmiyor,bunu bu takıma getırenler utansın.

-hepimizde hep garip kavramlar oluştu.hazır değil,alışma donemi.ya abi sıkılmadık mı kavramlardan.

-mesela forvet konusu.neden yetersız olsada batdal kullanılmaz,pinoyu solda baslatsak ıcerı gırıp sut arasa batdal duvar olsa misimoviç yerine gecse.ama yok bizim genlerımızdebu kadar defansıf oynamak yok anlayamıyorum gercekten anlaayamıorm

arkadaşlar rakip taraftarlara koz vermiyelim sabırlı olalım herşey düzelecek..

18 yaşında millet sahanın anasını ağlatıyor . Eğer yapamayacaksa söylesin hocasına hazır değilim diye . Lafa bak 18 yaşındaymış .

Ya sen harbi futboldan anlamıyosun adam oyuna nasıl heyecan hareket getirdi görmüyomusun canım kardeşim ?

Takım kötü bu takıma Baroş ve Arda gelse de düzelmez. Gaz bitti gibi bence. Ekstra maç öncesinde yanlış hatırlamıyorsam çünkü spikerin konuşmasının yarısına denk geldim Baroş bir ay civarı yok herhalde gene eski yerinden sakatlanmış. Galatasaray, Trabzonspor'u yenecek seviyede futbol oynamadı, oynayamadı çünkü Trabzon da tedbiri elden bırakmadı. Bizim kapanan takımları bu sistem ile yenmemiz çok zor.

Pino topu sektirmeyip vurup gol atsaydı veya Servet o salak hatayı yapmasaydı aynı yorumlar yapılacak mıydı ? Resmen skor taraftarı oldunuz.Avni Akerde Trabzona 1. devre pozisyon vermedik.İyi mücadele ettik.Hücum oyuncularımızın yetersizliğinden pozisyon üretemedik.Ve hala Gaz bitti diyorsunuz.Yazık yani.Gazla filan ne alakası var..Off off

Şenol Hocam epey övdü Galatasaray'ı Arda'sı Baros'u var bu takımın daha dedi .

Objektifliğin olayım hocam ya .

Trabzonspor'u yenemedik, evet; Fakat yolun sonu değil. Bu lig de her maçı kazanabilecek potansiyele sahip bir takım mıyız gerçektende bunu sorgulamalıyız? Hiç ama hiç umut vermeyen bir takımdan başarı bekleyen bizler..İşimiz Allah'a kaldı başkada kimse bizi iflah edemez maalesef..

Mesele Sarp, Servet vs. meselesi değil. Mesele tamamen yönetim meselesidir. Kadro kalitesi olarak ligde hakettiğimiz yerdeyiz hemen hemen, BENCE. Bu yönetim başımızda olduğu sürece ben başarının geleceğine inanmadığımı söylemiştim daha önce. Rijkaard çok çok haklıydı. Kadro kalitesi yok bizim takımda malesef. Futbolun en önemli mevkisi orta sahada oynatacak doğru düzgün bir futbolcumuz yok. Şuç Ayhanlarda, Sarplarda veya Hagilerde Rijkaardlarda değil. Bizi bu adamları izlemeye mahkum eden, bu adamları Galatasaray'a getirip oynatanlardadır. Adamların kapasiteleri belli. Ellerinden bu kadar gelir, dahasını beklemek mucize oluyor malesef.
+1905

Zaten şampiyon olamayacakdık bari fener,in ekmeğine yağ sürülmedi vede yönetimin koltuğu biraz daha sallandı iyi oldu ben ce iyi.

Bu mantık bizi bu günlere getiren..

Fener ile Galatasaray zaten birbirinin başarısızlığından güç alıyor kazan kaldırılmaması sağlanıyor ve taraftarlar da böylelikle içteki rezilliklere razı gelerek kervanın yürümesine göz yumuyor..

Geri
Üst Alt