STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:11 | Trabzonspor 2-0 Galatasaray | 7 Kasım | Maç Sonucu

Sana katılıyorum, Arsenalde 142 tane 18 yaşında adam var premier ligde takır takır oynuyor.

Wilshere'nin paslaşabileceği oyuncular Fabregas,Rosicky gibi oyuncular fakat Emre'nin paslaşabileceği oyuncular Mustafa Sarp,Ayhan Akman bunu da düşünmek lazım.

Maç, rakip hatalarının değerlendirilmesi ile kazanılır. Böylede oldu, hataları değerlandiren Trabzon, yine her zaman olduğu gibi basit hata yapan ise Galatasaray olmuştur. Bu hataları yapmadığımız an, özlediğimiz Galatasaray'ı görebiliriz ve zor maçları deplasmanda olsa kazanabiliriz. Kaybettiğimize üzülmüyorum. Bilakis, iyiye doğru giden bir oyun anlayışını görmekteyiz ki, buda bizleri oldukça sevindirmektedir. Öyle tahmin ediyorum ki, Hagi ve Tugay'ın bu maçtan sonra kafasında bazı şeyler netleşecektir. Takımı daha iyi tanımaları ve net olarak görmeleri açsından, şüphesiz Trabzon deplasmanı çok önemliydi. Bu bakımdan önümüzdeki maçlarda çok daha farklı bir takım görebileceğimizi tahmin ediyorum, en azından bekliyorum..

Sarp şaşırtmadı,her zaman ki gibi rezaletti..

Çok istikrarlı bir oyuncu,düzenli kötü oynuyor,Hagi'den Allah razı olsun,bu adamı her maç 90 dakika oynatarak ömrümüzü kısaltıyor,tebrikler güzel yönetilen Galatasaray'a...

.................................. Anladınız!

Bu takıma sakatlığa yatkın oyuncu değil her sezon 35 maç yapan cana gibi oyuncu lazım

Olabilecek en kötü senaryo gerçekleşti. Son çeyrek saatlik dilime kadar her şey Hagi'nin kafasındaki plana uygun gidiyordu.

Değişiklikler doğrudur yanlıştır tartışılır herhalde Misi'nin ve Cana'nın fizik kondisyonuna güvenmedi çıkardı.

Aslında maçın özeti hemen hemen benzer pozisyonlarda Pino'nun ıskası Umut'un çerçeveyi bulmasından ibaret.

Yani atan kazanmış oldu. Yoksa 0-1 de bitebilirdi 0-0 da o zaman da yorumlar değişir buna göre gelişirdi. Açıkçası takımı çok kötü bulmadım. Ancak puan kayıpları hanesi büyüdükçe elbetteki lige motivasyonda düşmeye başlayacaktır.

Özellikle Manisa, Kayseri, Beşiktaş üçlüsü bu sene nerede duracağımızı belirler. Bekleyip göreceğiz bakalım.

Hagi hocam efsanemiz Cana yı çıkaracağına m.sarp ı niye çıkarmıyorsun neden bu m.sarp denen adam hep ilk 11 de neden HOCAMMMMMMMMMMMMM

Wilshere'nin paslaşabileceği oyuncular Fabregas,Rosicky gibi oyuncular fakat Emre'nin paslaşabileceği oyuncular Mustafa Sarp,Ayhan Akman bunu da düşünmek lazım.

:D Valla komik oluyorsunuz . Adam 20-30 metreden vole vuruyor kaleye . Mustafa ile Ayhan'ı suçu mu bu şimdi ? :D

Devre arasında stoper ve ortasaha almak şart oldu.

Ya sen harbi futboldan anlamıyosun adam oyuna nasıl heyecan hareket getirdi görmüyomusun canım kardeşim ?

Hareket getirdi dediğin , ayağına 3 top geldi.Birini denk gele ceza sahası dışından voleye kalkıştı.Diğerinde aldı topu orta açcam diye kalecinin eline attı.(Kaleci hiç koşu yapmadan aldı bu topu)Diğeri de aynı şekilde.Verimli değil bu futbolcu , eğer böyle bi maçta şans verildiyse biraz akıllı oynaması lazım.

Sorunun temeline parmak basmışsın. Buradaki arkadaşların tamamı Sarp'ın Galatasaray oyuncusu olmadığını biliyor. Sorun burada işte. Kadron kalitesiz ve baş sorumlu belli.

Cana değişikliğine gelince. Herkes gibi Hagi'nin de hata yapma hakkı var. Bu ne ilk ne de son olacaktır. Bu arada belirteyim, Hagi hayranı olmakla beraber yeniden teknik direktör olmasını kesinlikle istemiyordum.
Bende istemiyordum çünkü taraftarın önüne atılacakdı ve yönetim zaman kazanacakdı böylece.Kazandığı zamanla bir çare bulacak olsalar yine gam yemeyecek insan.Ama gel gör ki Galatasaray,ın geleceğinden çalıyorlar kulübün başında durdukça.

emre çolak adam voleyi çaresizlikten vuruyor...

ayhana sarpa barışa verse topu ezecekler kuvvetle muhtemel

Bundan sonra deplasnmanda ekstra galibiyetler alamasska ilk 4 e bile giremeyiz. Avrupaya da gidemeyiz seneye.

Fakat şunu eklemedende yapamayacağım. Hepimiz kadro kalitesinden Mustafa'dan Ayhan'dan dem vuruyoruz. Bir teknik direktörde gelip şu futbolcuları kesip yerine alt yapıdan oyuncu oynatmıyor. Eminim bu heriflerden kötü oynamazlar dahası yönetime de mesaj olur. Al beleşe topladığın yerlileri başına çal mesajı...

Ya sen harbi futboldan anlamıyosun adam oyuna nasıl heyecan hareket getirdi görmüyomusun canım kardeşim ?

Orkun senin futboldan anladığını varsayarsam, futbola ihanet ederim Çolakta güç yok , bunu kabul etmek lazım.Arsenalde 18 yaşındaki topçular ne yapsın ozaman? Koskoca Premier lig, bu arada belözoğlu bizde 16 yaşında, Tugay da o yaşlarda stresli maçlarda oynuyordu.Bence yaşı 18 olması bahane değil ayrıca bence oyuna hareket getirmedi.

Jaja'nın Neill ile pozisyonu jeneriklikdi harbiden ama .

Edit.

Bir sonraki maçta taraftardan Mustafa Sarp YETER ! diye duymak istiyorum.Yoksa Haginin keseceği yok bu adamı :(

:D Valla komik oluyorsunuz . Adam 20-30 metreden vole vuruyor kaleye . Mustafa ile Ayhan'ı suçu mu bu şimdi ? :D

Sadece bir pozisyon üzerinden değerlendirmemek gerek bence.Birde o pozisyon itibari ile yapılmış bir seçimdi kontrol etmeyi seçseydi topu kaybedebilirdi ve bunun sonucunda Trabzonspor tehlikeli bir pozisyon yakalayabilirdi.Bence en doğru seçimi yaptı.

Geri
Üst Alt