STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Carsamba gunu Hollanda-Turkiye macina gidecegim, acaba serveti mi izliyecegim orda

yav arkadaş hala rijkaard ne rijkaard'ı.. adam şunu alın bu kalsın dedi, ne kadar iyi adam varsa gönderdik dediği bir adamı almadık...

Sonra baktı Polat başım yanacak, medyayı da aldı arkasına Rijkaard'ı gönderdi.. boyle bir saçmalık olabilir mi?

Ya arkadaş sen şimdi Hagi'yi getirdin onuda mı kovdurtacaksın.. Bi git, yürü git şu takımın başından da huzura ersin herkes..

Gurur duyun eserinizle.2012 kriterleri dendi bu sene hariç harcanan paralar ortada,Stad diyoruz durumumuz ortada,e yani ayıptır!Galatasaray'a bu kadar zarar verilmemişti kusura bakmayın Sayın Başkanım.YÖNETİM İSTİFA!

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | 14 Kasım | İkinci Yarı

Sen transferleri rijkaard'ın yaptığına inanıyor musun ?

Kendi agzinizla diyorsunuz ki rijkaard bu takimda essek basiydi hic bir yetkisi ,lafi sozu itibari yok ,transferleride kimse ona sormadi.Yemin ediyorum resmen ijkaardi savunacam diye ne dediginizi bilmiyorsunuz.Yonetim istedigi oyunculari alamamis olabilir ama izin verinde mevkisinede rijkaard karar versin.Adam forvet istedi de yonetim sol bekmi aldi.Orta saha istedide sag acikmi aldilar.Komik olmayin.Iki senedir sakat barostan baska forveti olmayan takima forvet aldirmayan rijkaarda selam yolluyorum burdan.

Biraz gec verilmis tepkiler degil mi bunlar? Kimi kandiriyoruz ki, biz de sucluyuz. Seyirci kaldik, Ayhan'in dedigi gibi seyirciydik. Rijkaard'a yapilanlari hepimiz gördük, ama o hafta kadiköy'den puan aldik diye kimsenin sesi cikmadi. Isliktan sahaya cikamaz dedigim Servet o mac tribünlere cagrildi, 3 puani da alinca seyirci kaldik. Kimsenin sesi cikmiyordu, Rijkaard oyunculara güvenmiyordu, takimi parcaladi bak simdi nasil da oynuyorlar dendi. 2 haftada ne degisti? Hic birsey. Ankaragününden 4 yedik, hoca'yi sepetleyip, oyunculara toz kondurmadi yönetim, seyirci kaldik. Biz de sucluyuz. Besiktas galibiyetiyle susacak gene cogu taraftar, kendimizi kandirmayalim. O yüzden insallah yeniliriz, insallah bu sefer gercek suclular cezalarini ceker. Ama bugünkü tepkiler cok gec kalinmis, anlik sonuca bagli tepkiler. Hepimiz biliyoruz ki bugün kazara galip gelseydik hersey farkli olacakti, Galatasaray'in hali gene icler acisi olacakti belki, ama kimse sikayet etmeyecekti, herkes gene seyirci kalacakti.

Gerekirse ligi 15. sırada bitirelim ama bu zihniyetten kurtulalım. Düşünün lan Adnan Sezgin'den falan kurtulacağız? Kulağa bile hoş gelmiyor mu? :)

Sorun teknik direktordeydi evet ,bir bucuk senedir bu takimin forveti yok barostan baska ,insuayi aldiracagina orta saha adirsaydin , niye forvet istemedi rijkaard efendi ,biz bugun onun enkazini toplamaya calisiyoruz.Her seye ragmen adam gibi bir golcumuz olsa bugun yenilmezdik.Ben takimin mucadelesinden memnunum bugun icin ama gerekli bitirici ayaklar olmadigi icin kuru mucadelede kaldi sadece .

Aslında forvet'e de takviye istemiştir. Ama bizim bilmiş yönetim paraya kıyamadığı için sadece birini almıştır. Teknik direktör niye istemesin ki. Zaten transfer sezonunda bizi kahretmişlerdi. 8-10 milyon Euro daha az harcamalarının sonucu bu işte. Her sene muhakkak birşeyleri yarım bırakıyorlar. Yahu bu taraftara niye eziyet ediyorsunuz, zevk mi alıyorsunuz bundan. Taraftar ne dese tersi oluyor. Sürekli birilerini gönderip başkalarını getirip duruyorlar ve bir işi tam yapamıyorlar.

Gerekirse ligi 15. sırada bitirelim ama bu zihniyetten kurtulalım. Düşünün lan Adnan Sezgin'den falan kurtulacağız? Kulağa bile hoş gelmiyor mu? :)

Kesinlikle. Bunların girmesini her türlü başarısızlığa tercih ederim.

Hagi toplantı yapıyormuş soyunma odasında.

Haldun ÜstÜnel baŞkannnn !!! Haydeeee daha kÖtÜ olamayiz.

mehmet batdal diyen arkadaslardan mj beklıyorum avazımız cıktıgı kadar bagırdık burada batdal topçu mopçu değil.adama garezımızmı var onyargılımıyız,babamızın oglu takımda oynuyorda onunmu oynamasını ıstıyoruz takımda hayır...ısterızkı galatasarayımızda oynayan topcuların hepsı ıyı olsun batdal sarp hepsı,AMA BIZDE BU ÇIMLERI YILLARCA ASINDIRDIK TOPCUYU YEMINLE YURUYUSUNDEN TOPA VURUSUNDA TOP KONTROLUNDEN TANIYACAK DERCEDEYIZ.ARTIK ANIL DİLAVERIN ZAMANIDIR FORVETTE,KALIBIMI BASARIM 10 BASAR BU KAZMA BATDALA.AYRICA ACILEN CUMHUR BERK BERKIN VE AHMET KESIMINDE MONTE EDILMESI LAZIM TAKIMA AHMET SERVETTEN,CUMHUR SARPTAN,BERK INSUA VE BALTADAN VE BERKIN KAMILDE OYNAYAN KANAT OYUNCULARINDAN COK COK DAHA İYİLER.AMA BILHASSA ANIL DİLAVERE ILK ASAMADA COK IHTIYACIMIZ VAR...SIZEDE SOYLE BIR TAVSIYEDE BULUNABILIRIM UZULEN ONURLU GALATASARAYLI KARDESLERIMIZE BIRAKIN BU SAYDIGIM GENÇLER ATAKIMA CIKARILMAZLARSA GELIN A2 MACLARINI IZLEYIN HEM DAHA KEYIFLI HEMDE KAZANIYORUZ HER HAFTA,AYRICA TAKIMIMIZDA LIDER....

Hey gidi hey Adnan Polat 2 sene önce seni gerçekten çok seviyorduk ama AdnanSezgin ısrarın, Haldun Üstüneli harcaman, Eski futbolcuları küstürmen, Saçma salak transfer politikandan sonra bu camiaya en çok zarar veren adam sensin git ne olur git başımızdan...

Bu nasıl iştir arkadaş ? Nasıl yapılır bu durumun açıklaması?

yav arkadaş hala rijkaard ne rijkaard'ı.. adam şunu alın bu kalsın dedi, ne kadar iyi adam varsa gönderdik dediği bir adamı almadık...

Sonra baktı Polat başım yanacak, medyayı da aldı arkasına Rijkaard'ı gönderdi.. boyle bir saçmalık olabilir mi?

Ya arkadaş sen şimdi Hagi'yi getirdin onuda mı kovdurtacaksın.. Bi git, yürü git şu takımın başından da huzura ersin herkes..

birde rijkaardi getirirken vizyondan, sistemden, bahsettiler, 2-3 yil icinde cok daha iyi bir galatasaray olacak dediler adama.

geldikten sonra ise "2012 var, yok transfer, hatta keitayi satiyoruz, elanoya teklif bekliyoruz, jo ve gio zaten gitti. artik nerde beles, orada yerles yapiyoruz" dediler, bu kadar basit.

Bi kere daha yazıyorum ey Adnan Borsada şirket birleşmesi ayağına garibandan çarptığınız paraların acısı fitil fitil çıkacak sizin yüzünüzden Galatasaraydan!

Taraftarların Canından çok sevdiği takımının yenilmesi için dua etmesine sebeb olan yönetime diyecek bir şey bulamıyorum.

Geri
Üst Alt