STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

Bu maç giderse sezgin de gider. Yenelim mi yenilelim mi? :D

Rijkaard sağolsun.

Rijkaard cok bacak arasi gol yedi, hersey Rijkaard yüzünden, adama müthis topcular verdi yönetim Sarp'indan tut Barisina kadar, bu takim aslinda Samp ligini almali ama Rijkaard efendi sagolsun.

edit: Rijkaard'in Yan toplarda da zaafi var, son vuruslari da iyi degil, kisacasi bütün Suc Rijkaard'da.

Rijkaard cok bacak arasi gol yedi, hersey Rijkaard yüzünden, adama ne topcular verdi yönetim Sarp'indan tut Barisina kadar, bu takim aslinda Samp ligini almali ama Rijkaard efendi sagolsun.

edit: Rijkaard'in Yan toplarda da zaafi var, son vuruslari da iyi degil, kisacasi bütün Suc Rijkaard'da.

Sana tek sorum olacak. Elano neden oynamıyordu Rijkaard döneminde?

yani senin mantigina göre Elano simdi oynuyor?!

Yorumsuz.

Bi geçen hafta kötü oynadı diye böyle yapman bence yorumsuz..

Fenerbahçe maçını hatırla bakalım , hafta içi kupa maçını hatırla bakalım.Sadece geçen hafta Trabzonspor maçında kötü oynadı diye böyle yapman..Bence yorumsuz.

Bi maç da şöyle rakibi boğsak 30-40 dakika sonra golü attıktan sora geri çekilip baskı yemesek kötü mü olur?

Sana tek sorum olacak. Elano neden oynamıyordu Rijkaard döneminde?

Bu sene başında yani Riijkard dönemine bir maçta oynamıştı ilk 45 dakika bilmem hatırlar mısın ?

o maçta nasıl oynamıştı hatırlar mısın ? Riijkard'ın son dönemlerinde ise Brezilya'ya gitmişti onu hatırlıyor musun peki ?

Rakiplerimizin puan kaybettiği haftalarda biz de puan kaybediyoruz.

Umarım bu akşam kazanırız.

Zaten bugün puan kaybedersek topluca bogaz köprüsünden atlasinlar bir zahmet. Gözümüze de gözükmesinler. Haftaya Kayserispor, ondan sonra da Besiktas maci yeterince zor zaten. 15. siraya gerilemeyelim de:)

Bu saatten sonra bu kadroyla boşa ümitlenmeyelim ben maçı sadece ali samiyenin hatırına izleyecem son maçlar artık taraftarı görmek istiyorum samiyende son bir kez cehenneme çevirmelerine istiyorum son maçlarda ama nerde :(:(

Bi geçen hafta kötü oynadı diye böyle yapman bence yorumsuz..

Fenerbahçe maçını hatırla bakalım , hafta içi kupa maçını hatırla bakalım.Sadece geçen hafta Trabzonspor maçında kötü oynadı diye böyle yapman..Bence yorumsuz.

3 maç var. Fenerbahçe maçında 45 dakika iyi oynadı.

Denizli maçında net söylüyorum berbat oynadı. Tekniği iyi olduğu için bir gol bir asist yaptı evet.

Trabzon maçında ise yine berbattı. Gidip de sırf Elano için Rijkaard'a laf atmak da ne kadar doğru bir daha düşün bence. Elano kesinlikle Türkiye Ligi'nde başarılı olabilecek bir adam değil. Çok dayanıksız, ve ayakta kalamayan bir adam.

Ha bir de bir Fenerbahçe maçında 45 dakika iyi oynadı diye asıl senin böyle yorum yapman yorumsuz bence :)

Gol ve asist yaptigi halde Elano´yu hic begenmedim Denizlispor macinda. Elano´ya verdigi güvenin yarisini Misimovic´e versin Hagi. Misimovic´e takip onu harcarsa Hagi´yi asla affetmem

Bu sene başında yani Riijkard dönemine bir maçta oynamıştı ilk 45 dakika bilmem hatırlar mısın ?

o maçta nasıl oynamıştı hatırlar mısın ? Riijkard'ın son dönemlerinde ise Brezilya'ya gitmişti onu hatırlıyor musun peki ?

NOKTA oglu NOKTA

Emre Zeytun'a cevap vermeye gerek kalmamis, arkadaslar zaten düsüncelerime tercüman olmuslar, saygilar Emre Zeytun'a ;)

3 maç var. Fenerbahçe maçında 45 dakika iyi oynadı.

Denizli maçında net söylüyorum berbat oynadı. tekniği iyi olduğu için bir gol bir asist yaptı evet.

trabzon maçında ise yine berbattı. Gidip de sırf elano için rijkaard'a laf atmak da ne kadar doğru bir daha düşün bence. Elano kesinlikle türkiye ligi'nde başarılı olabilecek bir adam değil. Çok dayanıksız, ve ayakta kalamayan bir adam.

Ha bir de bir fenerbahçe maçında 45 dakika iyi oynadı diye asıl senin böyle yorum yapman yorumsuz bence :)

:lol: :lol: :lol:

Eğer yenersek 1 hafta önce ki müthiş Fener ile rezil Galatasaray arasında ki puan farkı 2'ye inecek :rolleyes:

Geri
Üst Alt