STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

Bu kadroyla ne gün kurtulur nede gelecek..Sabri'nin ortasahada ne işi var kardeşim..Bu maçta harikalar yaratsa ne olur bir sonraki hafta yine saç baş yolduracak..Sarp'tan kurtuluyoruz Sabri geliyor..Barış neden oynamaz adamın suçu lobi yapmamak mı fazla koşmak mı elinden geldiğince mücadele etmek mi? Ben iddaa mın arkasındayım..Futbol taraftarlarının çoğu hocalardan daha geniş ve mantıklı düşünebiliyor..

Kewell oynarsa iyi performans gösterecektir şüphem yok.

ulan halimize bak barış oynamadı diye üzülüyoruz offfffffo fffffffffffffffff

Gönderenlerin çapsızlığdır o da. Bu sezon başı zaten yönetimin yaptıkları ile kaybedildi. Rijkaard harcandı diye Hagi de mi harcansın?

Maalesef diye özellikle belirttim zaten. Hagi'nin harcanmasını asla istemem lakin olacak o gibi duruyor. En azından Polat ve ekibi başımızda kaldığı sürece.

Daha mac baslamadi gülüm, biraz sakin.

Gülüm benim, gayet sakininim zaten şuan. Ve merak etme 100-0 gibi bir skorla yenilsek bile ben gelip Hagi istifa falan demem. Sorun ne Misimovic'in oynamaması, ne Kewell'ın oynaması ne de başka bir şey. Genel olarak konuştum arkadaşın söylediği şeye. Sen sakin ol yani gülüm.

Hay yaradan Allah'ım.

Kadroya bak.

Kewell oynarsa iyi performans gösterecektir şüphem yok.

Yahu Onur, Denizlispora karsi izlemedin mi adami, ikidebir calim denedi, hic gecemedi.

Missi hic degilse defansa falan yardim ediyor, elinden geldikce mucadele ediyor.

Bu kafada insanlar olduğu sürece teknik direktör harcamaya devam ederiz.

Size bbugün maçta ne izleyeceğinizi anlatayım..Lig tv 'si olmayan arkadaşlar boşu boşuna karo falan aramasın...İki pas üstüste yapamıcaz , Manisa oynıcak tv başında kdurucaz..Ali Turan'ın muhteşem bindirmeleri sonucunda yapacağı ortalardan sonra arkadaşların gülüşmeleri ve küfrlerle karışık sesler yükselecek..Bunlar sadece bir kaçı..Coming Soon...

Ali Turan hariç kadro fena değil yahu abartmayın.Ben sadece Misimovicin oynamamasını saçma buluyorum o da oynasa daha iyi bir kadro olurdu.

Takimdaki oyunculardan, yönetimden nefret ediyordum zaten de artik taraftardan da nefret etmeye basladim. Bu kadar rezil 2 sezonun ardindan, bu durumun sorumlulari olan yöneticiler ve futbolcular dururken, bu kadar rezil durumdaki bir takimi sahiplenebilen tek adama cemkiriyor herkes. Efsanelerine, Hagi'ye.. Nedeni ne, Ali Turan'i oynatmasi mi? Maicon'u mu kesti ki? Misi sezon basindan beri döktürüyor, takimi tek basina sirtliyor da biz mi göremedik? Kewell kim abiler, gecen sene gitme ihtimali dogdugunda ugruna salya sümük agladigimiz adamd degil mi?

Taraftarin bugün bu kadar sabirsiz ve sinirli olmasinin sebebi bugün cikarilan kadro degil. 2 yildir Galatasaray gibi oynamayan, takim ruhundan uzak, vasat oyuncularla doldurulan takima. Simarik, hain, ruhsuz oyunculara bu tepki. Ama bu sinirinizi, hirsinizi Hagi'den cikarirsaniz asil hainler siz olursunuz. Kendinize gelin, sabriniz tasmak üzereyse de gidin tepkinizi bunun asil sorumlularina gösterin. Hagi'me dokunmayin!

Yahu Onur, Denizlispora karsi izlemedin mi adami, ikidebir calim denedi, hic gecemedi.

Missi hic degilse defansa falan yardim ediyor, elinden geldikce mucadele ediyor.

Aydın Yılmaz'dan bahsetmiyoruz.Kaldı ki Misimoviç'in performansı da pek iç açıcı değil.Ali Turan dışında problem yok

Acayip büyük hayal kırıklığına uğradım,rezillik resmen rezillik.Kadroya bak çay demle.

bravo hagi...!!!!!!!!!!

Bu kadroyla ne gün kurtulur nede gelecek..Sabri'nin ortasahada ne işi var kardeşim..Bu maçta harikalar yaratsa ne olur bir sonraki hafta yine saç baş yolduracak..Sarp'tan kurtuluyoruz Sabri geliyor..Barış neden oynamaz adamın suçu lobi yapmamak mı fazla koşmak mı elinden geldiğince mücadele etmek mi? Ben iddaa mın arkasındayım..Futbol taraftarlarının çoğu hocalardan daha geniş ve mantıklı düşünebiliyor..

Bencede öyle.Hem takıntı kötü bir şeydir bize gelen hocalarda en fazla olan özellikte o.

Kadro çok acayip.

Geri
Üst Alt