STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

Değişiklikleri söleyim.. 50 yada 55 de Kewell çıkar Emre girer.Ardından Cana çıkar Barış girer..65 de Elano çıkar ya Mehmet Batdal yada Misi girer.:)

Dimi bide 55-65 arası Cana'nın cıkması var :) Gülünecek haldeyiz ya..

Bu Galatasaray tafatarı stoperden bozma sağ bek izlemek zorunda mı arkadaşlar..
1 yıldır mustafa sarp denilen futbol katili,cahili,fakiri vs adamı izliyor bu taraftar,onada alışırız merak etme.

ahh keske su ibb macini anlatan spiker olsa bizim macta da.

Ufuk

Sabri Neill Servet İnsua

Cana Barış

Pino Misi Kewell

Batdal

Çok mu zor bu kadroyla oynamak..

Vallahi bıktım yaa..Yeter nedir kaç senedir çektiğimiz..Komple türk temizliği ve isimli oyuncular yerine başarıya aç Pino gibi oyuncular gelmediği sürece Afedersniz AMa bizden bi Cacık olmaz .. Bkz. Ümit Davala

futboldan soguttular vallahi.

Polat koltugu cok seviyor, sezgini cok seviyor, bizi ise deli ediyor.

Sabriyi Fm de Sağ Winger'a koy kıpkırmızı olur uygunluk ya..

2mcvmdi.jpg

Maçın ikinci yarısını izleyemeyeceğim malesef. İlk yarıda bitirelim işi.

Ali Turan sov !

Bu maçtan 3 puan çıkarıcaz beyler başka ihtimal yok.

Başka bir sonuçta kıyamet kopar.

--------ufuk----------

ali--neil--servet--insua

-----cana---ayhan----

--------elano--------

sabri------------kewell

--------pino----------

bazı arkadaşlar çıkan kadroya baya itiraz etmişler de bence o kadar büyütüelecek bişey yok..

1.) misimoviç yok çünkü elano var.. hem elano hem misimoviç olunca ikisinin birden defans yapması gerekiyo yeterince verimli olamıyolar.. şu adna atak yönünde elano misimoviçten daha etkili görünüyo.. devre arasında elano transfer olursa, emin olur hagi oynatır misimoviçi :)

2.) ali turan oynuyosa, bence mantık şudur.. bu gün insua çok atağa çıkıp orayı boşaltınca servet, neil, ali kayarak o boşluğu kapatacak.. defansif yönü kuvvetli oyuncular bunlar.. ayrıca sabride açıkta çok daha etkili oynuyo..

3.) kaldıki 3 değişiklik hakkımız var.. bunlarda büyük ihitmalle emre çolak, misimoviç ve herhangi bi defansif oyuncu olur diye tahmin ediyorum (skoru bulursak batdal da olabilir)...

şu teknik direktörlere biraz destek olun.. emin olun bu forumlarda konuluşlanlar takım için önemli..

1) Tepki çekmek istemem ama Elano'nun öyle etkili olduğu falan yok aslında. Denizli maçında forvetin arkasına geçmesiyle karşısındaki defansın zaaflarını iyi değerlendirerek skor üretmeyi başardı sadece o kadar. Tabii memnun olanlar çıkacaktır yine ama attığı ve attırdığı goller dışında maalesef Elano yine hiç yoktu. Misimovic'e de en azından bir iki maç gerçek yerinde kenisini gösterme fırsatı verilmesi gerektiğini düşünüyorum.

2) Ali Turan'ın oynamasındaki en büyük sebep de Hagi'nin Elano'yu Pino'nun arkasına kaydırmak istemesidir bana göre. Oyun içerisinde sürekliliği olmasa da ayağının ayarı, oyun zekası yerinde bir oyuncu ne de olsa Elano, sağ kanatta bocalatmaktansa elbette forvet arkasında en azından bu iki özelliğini kullanarak anlık da olsa etkili olabilir. Oynayacaksa burada oynamalı bana göre de. Tabii sadece bunun için Sabri'yi ileri kaydırıp Ali Turan'ı oynatmamıza değecek mi görücez, malum elimizde diğer oyuncularla fazla oynamadan orada direkt olarak oynayabilecek bir Misimovic seçeneğimiz de mevcuttu.

Bu maçtan 3 puan çıkarıcaz beyler başka ihtimal yok.

Başka bir sonuçta kıyamet kopar.

Kıyamet falan kopmaz,neler neler oldu da kıyamet kopmadı.Bu basiretsiz,beceriksiz sadece ekonmiden anlayan,futbol kulübünü şirket gibi gören yönetim olduktan sonra bizden hiç bişey olmaz.

ooo hagi reis bulent kaptan mantigiyla ilerliyor ona yaniyorum

elanodan sonra misiide kaybedecegiz

ama bu yonetime mustehaktir

kafalarina gore futbolcu TD almaya kovmaya devam

butun paralar bosa

Capone maçta be...İzle Ali Turan'ı Capone...Gözünü seveyim senin be...

Misimovic yok ali turan sağ bek?

Kadro gayet yerinde olmus, misimovic geldiginden beri yoklari oynuyor yedek beklemeyi hakediyor.

Geri
Üst Alt