STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-1 Manisaspor | 14 Kasım | İlk Yarı

evet yani artık rijkaard kim koymayalım avatarlarımıza ama yine de siizin bileceğiniz iş

Servet yine formda. Trabzon maçındaki gibi harika bir hata yaptı yine. :o

Servet maçtan sonra "Allah'ın Hakkı 3'tür" der..:)

Sıkıldım artık her hafta aynı şeyleri yaşıyoruz. Sarp'ta yok bugün.

Canaydın döneminde kazanılan bütün genç oyuncuları yedin adnan polat mehmet topal, mehmet güven, uğur uçar şu an bu takımda banko 11 e girecek isimlerdi lanet olsun böyle yönetime be

Ayhan, takım tempo yaparken o tempoyu gereksiz hareketleri, saçma pasları veya dönerken kendi etrafında 360 derece top kayıpları ile düşüren, tempo olmasa bile bunları yapan bi adam... Bu adamın hala Galatasaray'da oynaması mucize gibi bir durum.. Biz göndersek hangi takım alır koyar ilk 11'ine ? Angut'lar mı - Kargalar'mı , Trabzon'mu Bursa mı?

Gitsin oynasın Ümit gibi Eses te ne bilim orada burda ama yeter durmasın artık bizde..

Avatarında Rijjkard'ın kellesi olan adamlara kıl kapıyorum. Madem Rijkaard çok iyi hocaydı neden 1 buçuk yılı dolmadan tekmeyi bastılar?

sana ne kardeşim milletin avatarından

sen ilk önce kendi avatarına bak

galatasaraylı mısın anti fenerli mi?

Trabzonspor macini Hagi´nin sacma degisiklikleri yüzünden kaybettik. Manisa macini da Hagi´nin sacma kadrosuyla kaybediyoruz

Hayatimda ilk kez bir macta uyudum ya 17. Dakikada uyudum 36. Dakikada uyandim boyle bir sey olabilir mi? Bu nasil kadro yonetim ??? Defol git rezil olduk lan defollll

yoldan geçen her hangi biri bile ayhan ve mustafadan iyi oynar. bu adamları oynatan hocayı sorgularım.

Ben bu adamlari yillardir bu kulüpte tutup yerlerine daha iyi adamlar almayanlari sorgularim, elde baska adam yokken bunlari oynatani degil. Cumhur veya Musa'yi sadece henüz oynamadiklari icin bu kadar savunuyorsun, 3-5 yil sonra bugün Ayhan ve Sarp icin söylediklerini büyük ihtimal onlar icin söyleyeceksin.

Yoldan gecen 2 kisinin gercekten yillardir bu takimda oynayan Ayhan'dan daha iyi olacagini düsünmüyorsundur, saka yaptigini varsayiyorum. Ciddiysen durum vahim.

Ağlayacağım o kadar...Yeter ulan..Başlarım Hagisine de Kewellınıza da...Galatasaraylılığınız öldü futbolcu sevgisinden...Bugün sahada gördüklerimiz rezillikten baska birşey değildir..

Artık gençlerin zamanı Ayhan,Mustafa yerine Cumhur,Musa oynasaydı belki ilerisi için plan yapılabilirdi.Bari hedef kalmadı gençleri çıkarmak hedefimiz olsun.

hizli oynayalim diye panik oyunu oyniyoruz.

Avatarında Rijjkard'ın kellesi olan adamlara kıl kapıyorum. Madem Rijkaard çok iyi hocaydı neden 1 buçuk yılı dolmadan tekmeyi bastılar?

zeki bir insan olduguna ihtimal veremiyorum

deniyorum ama veremiyorum

ama tabi yaniliyorda olabiliriim

ama belki de sadece ceza yememek icin boyle soyluyorda olabilirim

belki de eminimdir

Beyler kusura bakmayın ama bizim taraftarlar da biraz şey..İnsan hiç mi tezahurat yapmaz yaa.İlk 5 dk yaptık.Sonra bir ses duyulmadı.2-3 taraftar tam zamanı tam zamanı şimdi..diyip duruyor.Taraftarda da suç var.

kadro lütfen lütfenn

Kafama takmıyorum artık, bize bunu da alıştırdılar. Allah'ın belası yönetim defolup gitmediği sürece daha da soğuyacağım.

Geri
Üst Alt