STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-1 Manisaspor | 14 Kasım | İlk Yarı

Ben bu adamlari yillardir bu kulüpte tutup yerlerine daha iyi adamlar almayanlari sorgularim, elde baska adam yokken bunlari oynatani degil. Cumhur veya Musa'yi sadece henüz oynamadiklari icin bu kadar savunuyorsun, 3-5 yil sonra bugün Ayhan ve Sarp icin söylediklerini büyük ihtimal onlar icin söyleyeceksin.

Yoldan gecen 2 kisinin gercekten yillardir bu takimda oynayan Ayhan'dan daha iyi olacagini düsünmüyorsundur, saka yaptigini varsayiyorum. Ciddiysen durum vahim.

Emin ol Kewell kornerden bana pas verse ona geri dönüşü orta yapabilecek şekilde yaparım

stadtakileri anlamiyorum ben "saldir galatasaray oooleyy" diyip duruyorlar

yahu sezgini, polati istifaya davet etsenizeeeeeeee

Ayhan tempolu futbolun düsmani. Ben Ayhan kadar yavas oynayan bir futbolcu tanimiyorum. 1 saniyede atacagi pasi 10 saniyede ayni adama atiyor. Bu adamlari Galatasaray formasina yakistiran yönetime de yaziklar olsun. Yahu defolup gidin artik ya. Defolun.

Beyler kusura bakmayın ama bizim taraftarlar da biraz şey..İnsan hiç mi tezahurat yapmaz yaa.İlk 5 dk yaptık.Sonra bir ses duyulmadı.2-3 taraftar tam zamanı tam zamanı şimdi..diyip duruyor.Taraftarda da suç var.

Taraftarda mecal kalmadı artık.

Trabzonspor macini Hagi´nin sacma degisiklikleri yüzünden kaybettik. Manisa macini da Hagi´nin sacma kadrosuyla kaybediyoruz

Hagi'nin gelmesine çok sevindiğini hatırlıyorum. :)

Bu iş teknik direktörle alakalı değil. Geç de olsa anladım. Yönetimin değişmesi gerekiyor.

Açın ntvsporu real madrid maçını izleyin, bizim bu futbolcular için strese girdiğinize değmez.

topla en uzun sure oynayan servetmis:)

Bu yönetim olduğu sürece biz bu filmi izlemeye devam ederiz.

Yeter artık yaa Baağarsanıza ulan yönetim istifa diye..

böyle tarfatar olmaz ya

bi çarşı kadar olamadık bak o zmn baskan yönetim kalıomuydu :(:(

Mustafa Sarptan kurtulduk Ayhandan kurtulamadik, gol de Servet gibi buyuk hatasi var, bosa kayarak kendisi taca cikti. Insua vasat oynuyor bunda Yigitin iyi performansinda etkisi var, gercekten iyi oynuyor Yigit. Kewell daha iyi olacak. Ali Turanin ofansif katkisi 0. Ayhan cok ama cok kotu. Pino ortalikta pek gozukmuyor. Ortadan fazla gidemiyoruz Misimovicin girmesi lazim.

Liderin 20 puan gerisinde ilk yari kapatirsak belki aslantepede sampiyon oluruz sonra playstationi kapatip yatacagiz

Beyler kusura bakmayın ama bizim taraftarlar da biraz şey..İnsan hiç mi tezahurat yapmaz yaa.İlk 5 dk yaptık.Sonra bir ses duyulmadı.2-3 taraftar tam zamanı tam zamanı şimdi..diyip duruyor.Taraftarda da suç var.

nasil duyulmadi, 15 dk dan sonra "saldir Galatasaray oolleyyy" diye inledi stad.

Hagi'nin gelmesine çok sevindiğini hatırlıyorum. :)

Bu iş teknik direktörle alakalı değil. Geç de olsa anladım. Yönetimin değişmesi gerekiyor.

Her Galatasaray taraftari gibi Hagi´yi cok sevdigim icindir:) Ama an itibariyle de gördüklerimi söylemem lazim. Cok sacma isler yapiyor Hagi.

Geri
Üst Alt