STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-2 Manisaspor | Maç Sonucu

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray 0-1 Manisaspor | 14 Kasım | İlk Yarı

Cana > Baris ve Elano>Emre degisiklerini bekliyorum. 3uncusu aydin veye misi girer

Chelsea gerçekten 0-3 yeniliyor mu yoksa maçkolik'te hata mı var? :o

Maç varmış ya bugün :D hatta yeniliyormuşuz herzamanki gibi :D Beyler boşverin kafanıza takmayın ya o zaman üzülmezsiniz.

nasil duyulmadi, 15 dk dan sonra "saldir Galatasaray oolleyyy" diye inledi stad.

İnledi mi :) İnledi dediğin 3-4 kişi söylüyor sadece ''saldır galatasaray'' Bizim taraftar sadece golden sonra 2-3 dk inletiyor.Gerisinde tek bi laf yok.

Servet ömrümüzü yedin

Hagi ben ne yapayım der gibi bakıyor .

Avatarında Rijjkard'ın kellesi olan adamlara kıl kapıyorum. Madem Rijkaard çok iyi hocaydı neden 1 buçuk yılı dolmadan tekmeyi bastılar?

Senin mantigina bakarsak o zaman dünyada iyi hoca yok be abicim.. Tekme basilmayan adam mi biraktik? Düz mantik, düz yorumlar. Böyle baktikca Türk insani futbola daha cok tekmeler basilir, ama neticesinde de hic bir yere varilmaz. Anamizin liginde sürünür dururuz, büyük turnuvalari Tv basindan izleyip, ah biz olsaydik ne de güzel renk katardik deriz. Arda, Messi'den iyi falan deriz arada, Sercan'i Manchester ister. En büyük yildizimiz Stoke City'nin reserve takiminda oynar, Imparatorumuz issiz kalir.

Cevap: STSL 10/11 H:12 | Galatasaray - Manisaspor | 14 Kasım | 19.00

Gercekten bu yazdigi kadronun su anki kadrodan farkli bir futbol oynayacagini düsünüyorsan olaylara yeterince dogru bir acidan bakmiyorsun demek. Servet'in yerine Ali? Ali gercekten Servet'ten daha mi iyi bir stoper, milli takimin bir numarali stoperinden gercekten daha iyi, gercekten inaniyorsun buna? Cana'nin yaninda Elano ne kadar faydali olabilir, adam forvet arkasinda bile düzgün verim vermiyor. Sol bek Caglar? Forvet Batdal? Niye daha iyi olacagini düsünüyorsun bu adamlarin, sadece su an oynayanlardan farkli oyuncular olduklari icin mi? Bu takimin banko oyunculari dökülürken yedeklerden ne gibi bir performans bekliyorsun? Cidden ne bekliyorsun yani, mantigini anlayamadim.

ali turan kim ne derse desin ali turan bu formayı giymek için büyük bir fedakarlık yapmıştır. asıl bölgesinde oynatılmaya hakkı var

çağlar geldi şansız bir sakatlık yaşadı. evet insua çok iyi oynuyor ama yabancı kontenjanını hiç bi zamaan yabancı ile doldurmayı anlayamıyorum.

elano nun bölgesi oyun kurucu veya forvet arkası değildir 4-3-3 sağ içi yada 4-5-1in ortasıdır.

batdal uzun boylu santrafor unuz yoksa niye kanattan orta açarsınızki bari şu çocuğa şans tanıyın

Değişiklik yoksa eğer kimse bana Hagi falan demesin

Bu Serveti nezamana kadar onatacas!Ayhan,Kewell en zayif futbolcularimiz

degisiklik varmi

mehmet batal misimivic baris girmesi gerekiyor

Manisa'nın kalesine Fener'in eski kalecisi Recep geçiyor .

Ne diyeceğiz ki bu oyuna :mad:.

2 yi yemezsek maçı çevirebiliriz ama takım hiç umut vermiyor.

Belki Batdal 'la "doldur boşalt"a döneriz bilemiyorum...

Manisa'nın kalecisi değişiyor.

Kalecileri çıkmış, Recep girmiş.

En iyisi 2. yariyi seyretmek yerine, Hollanda ligi özetlerine bakmak. Adamlarin Miki-fare ligi bile bizimkiden kaliteli.

Geri
Üst Alt